Skuul
کاربر سایت
بعضیاشون واقعا فوق العادن..کلا ذهنیت مردم تا تغییر نکنه بازار دست دومشون خوب نیست وگرنه همین الانم خیلیا دارن استفاده میکنند.من چند وقت پیش برای خواهرم Meizu M2 note گرفتم .سفارش از چین یک هفته ای هم رسید دستم.گوشی شباهت زیادی به سری S سامسونگ داشت.طراحی خیلی خوب با جنس قابل قبول کیفیت ساخت هم عالی.چیزی که همون روز اول نظرمو جلب کرد صفحه نمایشش بود هفته بعد با iPhone 6 مقایسه کردم به این نتیجه رسیدم که کیفیت صفحه چه زیر نور خوردشید چه داخل خونه بهتر از گوشی اپل هست!!!!اونم گوشی که 700 تومن پولشه.بعد که تو نت سرچ ردم چندتا هم بنچمارک دیدم که فهمیدم درسته و واقعا چنین چیزیه.یک سری مسائل هست البته مثلا یه سری اپ چینی روشون نصبه و باید با نصب برنامه پاک کنید اگه اذیتتون میکنه و اینکه سرویس های گوگل رو ندارند و باید خودتون دستی Gapps رو نصب کنید(گوشی روت کنید که در گوشی های چینی با یک کلیک انجام میشه بعد نصب ریکاوری و فلش زدن Gapps از این طریق.)منظورم همینی بود که میلاد جان گفت
پردازنده میدیاتک رو سونی c4از 615که رو826قویتره
xiaomi redmi note 2
هم شبیه همین دوتاست فک کنم قیمتش همون600.650باشه
این چینی ها واقعا قیمت و کیفیتشون عالیه
همه برنهاشون اینطوری نیست مثلا همین redmi note 2 در یک کلام فوق العادست یا همین گوشی های Meizu چون برنهای مطرحی هستند اونجا اما برند نخاله هم زیاد داره که نباید بگیرید و ریسکش زیاده.مثل elephone یا Innos..cube و غیره .در کل Xiaomi/meizu/Oneplus توصیه میشن شدید