راهنمایی برای خرید موبایل

سلام
دوستان نظرتون درباره ی گوشی lenovo k3 note چیه؟
واقعا مشخصات خیلی خوبی داره....به نظرتون به جای honor 4x اینو بخرم؟!
مثه اینکه گارانتی معتبر هم نداره...

گوشی عالیه نسبت به قیمت باتریش متوسط فقط
خب معلومه لنوو خیلی بهتره و قویتره از4xشاید باتری4xبهتر باشه

اینم بگمhonorپشتیبانیش خوبه برا4xاندروید5.1رو داده تایید شده قراره 6هم براش بیاد
لنوو رو نمیدونم

- - -ویرایش - - -

لنوو رو نمیدونم ولی هیچ وقت هواوی نخر

چرا دادا بخاطر همون لگ کیبورد؟؟اون بارم گفتم این هیچ ربطی به سخت افزار و اینا نداره مشکل نرم افزاری
کیبورده
شما راحت یه کیبورد دیگه نصب کن تمومه

من خودم از هواوی خوشم نمیاد بجز honor ولی مسخرست بخاطر لگ کیبورد گیر دادی بهش:دی
هواوی هم زیاد به کسی پیشنهاد نمیدم چون قیمتش از بقیه چینی ها گرونتره
فقط سری honorعالیه هم ارزونتر هم پشتیبانی بهتری از هواوی ها دارن

دوستان نظرتون درباره گوشی leagoo Elite 1 چیه؟تو نمایشگاه دیدم گوشیه جالبی به نظر میومد و نظرم جلب شد که بخرمش،حالا میخوام ببینم تو اون رنج قیمت گوشی بهتری نسبت به این گوشی هست؟

دوستان نظرتون درباره گوشی leagoo Elite 1 چیه؟تو نمایشگاه دیدم گوشیه جالبی به نظر میومد و نظرم جلب شد که بخرمش،حالا میخوام ببینم تو اون رنج قیمت گوشی بهتری نسبت به این گوشی هست؟
چینی های با کیفیت تری هم هست تو همین بازار ایران برو سراغ اونا

سلام دوستان من یک عدد ایفون 6s خریدم و از اندروید اومدم به سمت Ios ولی تقریبا هیچی از IOS نمیدونم:d یه چند تا سوال دارم ممنون میشم کمک کنید.
1-چجوری یه اپل ایدی بسازم به اونی که ازش خریدم گفت باید 50 پول بدی برات بسازن
2- آیا ایفون ها مثل گوشی های اندرویدی به کامپیوتر وصل میشن و میشه مثلا فیلم و آهنگ ریخت توشون ؟
3- برای گرفتن بازی و نرم افزار باید چی کار کرد؟
4-جلبریک چیه و آیا نیاز هست گوشیم رو جلبریک کنم ؟

ممنون مشیم جواب بدین لطفا:)

سلام دوستان من یک عدد ایفون 6s خریدم و از اندروید اومدم به سمت Ios ولی تقریبا هیچی از IOS نمیدونم:d یه چند تا سوال دارم ممنون میشم کمک کنید.
1-چجوری یه اپل ایدی بسازم به اونی که ازش خریدم گفت باید 50 پول بدی برات بسازن
2- آیا ایفون ها مثل گوشی های اندرویدی به کامپیوتر وصل میشن و میشه مثلا فیلم و آهنگ ریخت توشون ؟
3- برای گرفتن بازی و نرم افزار باید چی کار کرد؟
4-جلبریک چیه و آیا نیاز هست گوشیم رو جلبریک کنم ؟

ممنون مشیم جواب بدین لطفا:)
iTunes روی کامپویتر نصب کن و با همون اکونت بساز .. به *****شکن با ip امریکا نیاز داری و یک سری مشخصات جعلی که کافیه عبارت " fake name " را در گوگل جستجو کنی
برای انتقال فایلها هم از هین برنامه استفاده کن چه فیلم و تصاویر و چه برنامه بازی .. راحت تر هست
مسلما باید بری استور خود اپل برنامه و بازیت بگیری
جلبریک چیزی شبیه به روت در اندروید هست که بعدش میتونی یک سری قابلیت های بیشتر به IOS دسترسی داشته باشی که کلا توصیه نمیشه اینکار کنی .. مهمترین دلیلی که گوشی جیلبریک میکنند این هست برنامه و بازی های پولی به رایگان بتونند نصب کنند

iTunes روی کامپویتر نصب کن و با همون اکونت بساز .. به *****شکن با ip امریکا نیاز داری و یک سری مشخصات جعلی که کافیه عبارت " fake name " را در گوگل جستجو کنی
برای انتقال فایلها هم از هین برنامه استفاده کن چه فیلم و تصاویر و چه برنامه بازی .. راحت تر هست
مسلما باید بری استور خود اپل برنامه و بازیت بگیری
جلبریک چیزی شبیه به روت در اندروید هست که بعدش میتونی یک سری قابلیت های بیشتر به IOS دسترسی داشته باشی که کلا توصیه نمیشه اینکار کنی .. مهمترین دلیلی که گوشی جیلبریک میکنند این هست برنامه و بازی های پولی به رایگان بتونند نصب کنند

برای بلوتوث و رد و بدل کردن فایل بین گوشی اطرافیان باید چی کار کرد برای ایفون ؟

دوستان هیچ راهی نیست ک بدون نصب نرم افزار بشه فهمید ک چیبست ایفون TSMC هست یا سامسونگ؟تو فیسبوک بروزرسانی یمی از ادمین ها گفته بود اگه بشت جعبه نوشته باشه icct احتمالا سامسونگ!

آخرین ویرایش:
نتیجه مقایسه دوربین آیفون 6 اس با اکسپریا زد 5، لومیا 930، گلکسی اس 6 و ال‌جی جی 4 - زومیت

من این مقایسه رو تازه دیدم. یعنی دوربین ایفون 6اس انقدر خوب شده ؟ این مقایسه درستی به نظرتون؟ اگه اره پس باریکلا اپل
تست های دوربین این سایت از پایه غلطا.چون بدون هیچگونه معیار و سنجشی انجام میشه و شرایط درستی هم نداره.تو سایت های معتبر دنیا هم تست انجام دادن میتونید به اونا رجوع کنین.
iPhone 6s vs. Galaxy S6 vs. Xperia Z5: Blind test revealed - GSMArena.com
یا phonearena هم همچین تستی انجام داده.

از بین برندهای شیائومی میزو و لنوو کدومو پیشنهاد میدین؟؟؟
بنظرم Xiaomi بعدش Meizu...ولیMi در کل بهتره بخاطر رام فوق العادش و آپدیت های هفتگیش و پشتیبانی کامل از زبان فارسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or