سلام
دوستان نظرتون درباره ی گوشی lenovo k3 note چیه؟
واقعا مشخصات خیلی خوبی داره....به نظرتون به جای honor 4x اینو بخرم؟!
مثه اینکه گارانتی معتبر هم نداره...
سلام
دوستان نظرتون درباره ی گوشی lenovo k3 note چیه؟
واقعا مشخصات خیلی خوبی داره....به نظرتون به جای honor 4x اینو بخرم؟!
مثه اینکه گارانتی معتبر هم نداره...
لنوو رو نمیدونم ولی هیچ وقت هواوی نخر
چینی های با کیفیت تری هم هست تو همین بازار ایران برو سراغ اونادوستان نظرتون درباره گوشی leagoo Elite 1 چیه؟تو نمایشگاه دیدم گوشیه جالبی به نظر میومد و نظرم جلب شد که بخرمش،حالا میخوام ببینم تو اون رنج قیمت گوشی بهتری نسبت به این گوشی هست؟
iTunes روی کامپویتر نصب کن و با همون اکونت بساز .. به *****شکن با ip امریکا نیاز داری و یک سری مشخصات جعلی که کافیه عبارت " fake name " را در گوگل جستجو کنیسلام دوستان من یک عدد ایفون 6s خریدم و از اندروید اومدم به سمت Ios ولی تقریبا هیچی از IOS نمیدونم:d یه چند تا سوال دارم ممنون میشم کمک کنید.
1-چجوری یه اپل ایدی بسازم به اونی که ازش خریدم گفت باید 50 پول بدی برات بسازن
2- آیا ایفون ها مثل گوشی های اندرویدی به کامپیوتر وصل میشن و میشه مثلا فیلم و آهنگ ریخت توشون ؟
3- برای گرفتن بازی و نرم افزار باید چی کار کرد؟
4-جلبریک چیه و آیا نیاز هست گوشیم رو جلبریک کنم ؟
ممنون مشیم جواب بدین لطفا
?????سلام
کسی از جانبی خرید داشته؟ مطمئنه؟
بین nokia wh 208 ... lg g4 , earpod کدوم؟
ایر پادش آخه خیلی ارزونه 68؟؟؟
iTunes روی کامپویتر نصب کن و با همون اکونت بساز .. به *****شکن با ip امریکا نیاز داری و یک سری مشخصات جعلی که کافیه عبارت " fake name " را در گوگل جستجو کنی
برای انتقال فایلها هم از هین برنامه استفاده کن چه فیلم و تصاویر و چه برنامه بازی .. راحت تر هست
مسلما باید بری استور خود اپل برنامه و بازیت بگیری
جلبریک چیزی شبیه به روت در اندروید هست که بعدش میتونی یک سری قابلیت های بیشتر به IOS دسترسی داشته باشی که کلا توصیه نمیشه اینکار کنی .. مهمترین دلیلی که گوشی جیلبریک میکنند این هست برنامه و بازی های پولی به رایگان بتونند نصب کنند
تایید میشه.همون موقع که Z1 کمپکت اومد ما یکی گرفتیم هنوزم مثل سگ کار میکنه:d.کلا با این که یه مقدار گرون هست ولی ارزشش رو دارهچند روز پیش یه Z5 کامپکت گرفتم.
فقط خیلی عالیه.
XPERIA Z3+
تست های دوربین این سایت از پایه غلطا.چون بدون هیچگونه معیار و سنجشی انجام میشه و شرایط درستی هم نداره.تو سایت های معتبر دنیا هم تست انجام دادن میتونید به اونا رجوع کنین.نتیجه مقایسه دوربین آیفون 6 اس با اکسپریا زد 5، لومیا 930، گلکسی اس 6 و الجی جی 4 - زومیت
من این مقایسه رو تازه دیدم. یعنی دوربین ایفون 6اس انقدر خوب شده ؟ این مقایسه درستی به نظرتون؟ اگه اره پس باریکلا اپل
بنظرم Xiaomi بعدش Meizu...ولیMi در کل بهتره بخاطر رام فوق العادش و آپدیت های هفتگیش و پشتیبانی کامل از زبان فارسیاز بین برندهای شیائومی میزو و لنوو کدومو پیشنهاد میدین؟؟؟