شما بگو استفادت چی هست ؟!سلام ، من خودم Nexus 6p و lumia 950 رو پیدا کردم ( پیدا کردم که بود )
الان بین این 2 تا کدوم بهتره ؟ ( گرچه نیومدن هنوز !! ) ویندوزفون چطور هست خوبه ؟
سلام
به نظرتون بین گوشی های Huawei Mate7-16GB و galaxy A7 و Zenfone2 64GB کدوم رو بگیرم بهتره ؟ بودجم حداکثر 1200 هست خودم یه هفته گشتم اینارو دیدم. یا مورد دیگه ای تو این محدوده هست ؟
استفادم تقریبا همه چی .میخام تا حد ممکن روان باشه بدون گرم شدن و کرش و ... دوربین زیاد اهمیت نداره
شما بگو استفادت چی هست ؟!
هر دو گوشی با سخت افزاری عالی هستند با پشتیبانی فوق العاده از طرف دو شرکت !
فقط 2 مشکل میشه مطرح کرد که بگیم حالا بیشتر از بقیه به چشم میاد:
1- برنامه های تخصصی مثل بعضی بازی ها ( مثل کلش ) برای ویندوزفون نیومده که البته مشابه داره اما کلی اکثر برنامه های معروف را داره
2- این یکی بیشتر ایراد برای ما ایرانی هست و اون هم اینکه برنامه های کرکی بخوای نصب کنی باید اکونت Developerـی بگیری( رایگان هست ) و بعد اینکه تعداد محدودی میتونی برنامه کرکی نصب کنی
این جوری که میگی باشه از نظر من مشکلی نداری که ویندوزفون دست بگیری مگر اینکه علاقه به این سیستم عامل نداشته باشیاستفاده معمولی ، زیاد تلفن نمیزنم ، اینترنت ، گاهی اوقات فیلم ، بعضی موقع ها اهنگ ، بازی هم زیاد اهلش نیستم ولی یه بازی ساده باشه که بیکار شدم باهاش بازی کنم خوبه . کلن هم تفریحی میرم زیاد مهم نیست . برنامه تخصصی چیه منظورت ؟ به جز بازی .
چنددرصد از برنامه هاش پولی هستن ؟ و میشه دلارش رو جور کرد ؟ اگر بشه فکر نکنم مشکل خاصی باشه .
دوستان نظرتون درمورد بلک بری پاسپورت چیه؟تجربه استفادشو برای 2 3 روز داشتم و در کل راضی بودم از کیفیت و سیستم عاملش،تنها چیزی که هست اینه که امکان بی دردسر نصب برنامه های اندروید رو کامل داره و راحت اجراشون میکنه؟
10000 امپر مناسب هست.الان برای یه گوشی مثل سونی C4 Dual که باتری 2600 میلی آمپری داره چه پاور بانکی مناسبه؟
یه چیز دیگه اینکه ولتاژ خروجیش باید چقدر باشه تا گوشی درست شارژ بشه؟مثلا 1.5 آمپر به بالا خوبه؟10000 امپر مناسب هست.
حالا باز هم بستگی به نیازت داره 10000 تا 3-4بار گوشیتو شارژ میکنه.
یه چیز دیگه اینکه ولتاژ خروجیش باید چقدر باشه تا گوشی درست شارژ بشه؟مثلا 1.5 آمپر به بالا خوبه؟
از بین گوشیهای زیر:سلام
در حد (قیمت) HTC M8 گوشیهای بهتری هم وجود دارند؟
شما از HTC M8 راضی هستید؟
دوستان لطفا یه راهنمایی کنید:
بهترین گوشی (ها) تا ۴۰۰ یورو؟
ممنونمیخوایم از آمازون سفارش بدیم.