سلام دوستان
من میخوام ایفون 6s بخرم ولی بعضی چیزا رو نمیدونم حواهشا کمک کنید
اول اینکه iccid چیه؟باشه بهتره ی نباشه؟
دوم اینکه جریان این بارت نامبر چیه؟که میگن LLA و...؟چون یکی میگفت بارت نامبر بعضی کشور ها imassage و ifacetime روندارن!در کل کدوم بارت نامبر خوبه؟
سوم اینکه فرق بین چیب های TSMC و سامسونگ ک اپل تو ایفون میزنه چیه؟کدوم یکی بهتره؟
و در اخر بگین کلا از بین این موارد بالا کدوماش بهتره ک من همونو بگیرم
iccid مربوط به سیمکارت درون گوشی هست که گوشی های Factory Unlocked این رو دارند، کلا هیچ فرقی با گوشی های Sim Free (که iccid ندارند) نداره، رفتی بخری اگه یه وقت فروشنده شروع کرد به چرت و پرت گفتن که گوشی های iccid دار مشکل داره و فلان، بعدا ممکنه سیم کارتت کار نکنه و... همش الکیه به هیچ وجه گوش نکن.
در کل iccid دار و غیر iccid هیچ برتری نسبت به هم ندارند. هر کدوم که ارزون تر بود رو بگیر :d
پارت نامبر مربوط به منطقه ای میشه که گوشی برای فروش در نظر گرفته شده مثلا lla برای امریکا هست، تفاوتشون هم در نوع سیم برقشون هست، مثلا امریگا 3شاخه هست و انگلیس دو شاخه پارت نامبر امارات هم Facetime Video Call نداره، معمولا بازار ایران امارات نمیفروشند.
از اینجا میتونی پارت نامبر های مختلف رو چک کنی https://www.theiphonewiki.com/wiki/Model_Regions
اپل برای ساخت و تولید چیپست هاش امسال از دو شرکت TSMC و سامسونگ کمک گرفته چیپست های TSMC از تکنولوژی 16nm و سامسونگ از 14nm استفاده کرده بحث اصلی سر این بوده که چیپست های TSMC در بنچمارک ها یه ذره قوی تر هستن و باتری شون دیر تر تموم میشه (البته در بنپمارک های باتری)
کلا تست سایت های مختلف و همینطور بیانیه رسمی اپل نشون داده که در استفاده روزانه (نه بنچمارکینگ) تفاوت این دو چیپ در حد 2-3 درصد هست. در کل این مسئله هم هیچ برتری خاصی نیست و هرکدوم رو بگیری هیچ فرقی نداره و شما چیزی حس نمیکنی، البته هیچ راهی هم نداره که از جعبه گوشی بشه فهمید که آیفون که دارید میخرید کدوم چیپست رو داره.
در آخر پیشاپیش خرید گوشی جدیدتون رو تبریک میگم :d
فعال سازی خاصی نداره، فقط اونجا سیمکارتت رو بنداز بهش آنتن که اومد همه چیز ردیفه خودت میتونی همه کاراش رو بکنی، ولی نیاز داری حتما یه Apple ID بسازیاقا دمت گرم خیلی توضیحات کامل بود
بعدش یچی دیگه اینکه طریقه فعال سازی ایفون چجوریه؟سیم کارت بذاری روش دیگه تمومه؟یا باید فعالش کنی و اینجور حرفا؟
میخوام ببینم خودمم میتونم کاراش رو بکنم یا نه از اینفروشنده های دزد بعید نیست ب بهونه فعالسازی ادم رو تیغ بزنن
دروددوستان میخام برای گوشیم ( z3 ) یه کارت حافظه جانبی 8 گیگ بگیرم چی پیشنهاد می کنید ؟؟ قیمتش هم معقول باشه
مرسی
Sent from my D6603 using Tapatalk
Apple ID یک چیزی مثل اییمیل ساختن هست وو گولشون نخوری خدا تومان بدی برای ساخت یک چیز ساده ها !اقا دمت گرم خیلی توضیحات کامل بود
بعدش یچی دیگه اینکه طریقه فعال سازی ایفون چجوریه؟سیم کارت بذاری روش دیگه تمومه؟یا باید فعالش کنی و اینجور حرفا؟
میخوام ببینم خودمم میتونم کاراش رو بکنم یا نه از اینفروشنده های دزد بعید نیست ب بهونه فعالسازی ادم رو تیغ بزنن
قبول دارم ساده استبه شخصه و در حضور خودم شاهد بودم یه مغازه دار برای ساختن Apple ID 200 هزارتومن از خانم محترم پول گرفتن!
هرچی سعی کردم بهشون بفهمونم یه پروسه راحت و چند دقیقه ای هست ساختن این اپل ای دی به کت اشون نرفت و 200 رو دادن مغازه دار.