ما یک آیفون 6 داشتیم بیخود و بی جهت پیکسل سوخته داد ردش کردیم یک عدد 6 EDGE گرفتیم کلآ تازه الان دارم میفهمم گوشی یعنی چی
بزرگترین اشتباهم فروش 5S کبیر و خریدن 6 :d
الان بالاخره ایفون خوبه یا نه ؟؟:dما یک آیفون 6 داشتیم بیخود و بی جهت پیکسل سوخته داد ردش کردیم یک عدد 6 EDGE گرفتیم کلآ تازه الان دارم میفهمم گوشی یعنی چی
سلام ، دوستان من میخوام بعداز چندسال یه گوشی درست و حسابی بخرم . الان یه گوشی نوکیا از این بچه های 1100 ... دارم ولی قبلش Samsung S3 داشتم که زمان خودش شاخ بود همچنین یه Ipod Touch دارم ( بعدا میگم چرا این ها رو گفتم )
من الان تمایلم بیشتر IPhone هستش ولی یه سری موارد هستن که باعت میشن سمتشون نرم ، مثلا باهاش نمیشه فیلم دانلود کرد .. حالا نه تنها فیلم بلکه اکثر چیزها رو نمیشه دانلود کرد و باید از طریق صدتا برنامه و خوده App Store و ... انجام بدی . الان مشکل این حل شده ؟ درست شده ؟ و یا اینکه از Player خوبی استفاده نمیکنه .. مثلا تو سامسونگ برنامه های MX , VLC هستن که خوبن . بعداینکه زیرنویس هم میتونه بخونه ؟ همچنین قشنگ و شیک و خوش دست هست . دلیل دیگه ای فعلا به ذهنم میرسه .. اگر رسید تو پست های بعدی میگم
دلیلی هم که باعث میشه از سامسونگ بدم میاد این هستش که هنگ زیاد میکنه ، گاهی اوقات چندتا برنامه با هم باز میشن ( که ناشی از همون هنگِ ) دکمه Home کار نمیکنه و باید چندبار بزنم . بعداز قطع تماس درست قطع نمیشه .... یا میره بالای صفحه یا بعداز چند ثانیه تازه زرد میشه و ... کعالیه
هم احساس میکنم ناشی از همون هنگ کردن هست . دلیل دیگه هم به ذهنم نمیرسه و تو پست بعدی میگم
حالا میخوام بدونم که خوده این مواردی که گفتم قابل حل شدن هستش ؟ اگر نیست گوشی هست بین این دوتا ؟ گوشی که هم راحت و روون باشه ( ایفون ) هم رابطه کاربری خوبی داشته باشی ( سامسونگ ) هم شیک باشه ( ایفون )
من بهت htc e8 رو پیشنهاد میکنم...البته یک پلقی از یک تومن بالاترهدوستان الان گوشی دو سیم کارته تا 1 تومن چی هست؟
اس6بهترین انتخاب از هر نظر عالیه.
شیک.بدنه با کیفیت طراحی زیبا
دوربین و نمایشگر و کلا سخت افژار فوق العاده
رابط عالی و رون و زیبا
قیمتشم نسبت به بقیه خوبه
ال جی جی4 هم عالیه
از اس6ضعبفتر و باتری ضعیف تر هم دارهولی دوربینش بی نظیره بدنشم پلاستیک
M9p هم عالیه طراحی زیبا و شیک و با کیفیت رابط سریع و عالی
من کاربر ایفون نبودم فقط درحد تست باهاش کار کردم تو بخش ایفون ببپرس ولی اینا حل میشه با جیلبریک و اپ چیز مهمی نیستمن اون همه مشکل رو همینطوری نگفتم که !!! من اون ها رو گفتم که ببینم هنوز هم همون مشکلات هستش ؟ الان S6 هنگ میکنه ؟ iphone هنوز پشتیبانی خوبی از فیلم نمیکنه ؟
من کاربر ایفون نبودم فقط درحد تست باهاش کار کردم تو بخش ایفون ببپرس ولی اینا حل میشه با جیلبریک و اپ چیز مهمی نیستمن اون همه مشکل رو همینطوری نگفتم که !!! من اون ها رو گفتم که ببینم هنوز هم همون مشکلات هستش ؟ الان S6 هنگ میکنه ؟ iphone هنوز پشتیبانی خوبی از فیلم نمیکنه ؟
اینها گوشی های میان رده هستند ... چا گوشی پرجمدار گذشته مثل LG g2 یا xperia z1 نمیگیری ؟ شاید مدلشون بگی برای 2 سال قبل هست ولی سخت افزار به مراتب قوی تر دارند .. اندرود 5 هم براشون اومدهسلام دوستان
نظرتون راجع به این دو مدل چی هست؟
ديجی کالا - گوشی موبایل اچ تی سی دیزایر 820s دو سیم کارته - HTC Desire 820s Dual SIM - D820ts
ديجی کالا - گوشی موبایل هوآوی آنر 6 - مدل H60-L04 - Huawei Honor 6 - H60-L04
با ذکر این نکته که اینا دقیقا سقف بودجم هستن...یعنی من یک ماه پیش که تو فکر خرید گوشی افتادم بیشتر دور و بر 500 تو ذهنم بود و تا این حد بودجه رو بالا کشیدم ...بنابرین مدلی هم اگر میخواین پیشنهاد بدین بالای 1 تومن نباشه.
ممنون.