susha
کاربر سایت
اول از همه بگو چه قدر میخوای هزینه کنی ؟از بچها کی با گوشی های چینی کار کرده ؟؟کدوم برنده ـشون خوبه ؟؟
میخوام گوشی ارزون قیمت بخرم به ناچار باید برم سراغ گوشی های چینی تا حالا تجربه کار باهاشون رو نداشتم دوستامم نداشتن
حالا نمیدونم چی بگیرم از کدوم برند تنوع ـشون هم خیلی خیلی زیاده برندهایی ک من اسمشون رو هم نشنیدم مثل eco ولی خب از شون زیاد تعریف میکنن حالا نمیدونم چی بگیرم مثلا ی چنتاشون رو دیدم مثل انر 6 یا انر 4cهمچنین ردمی نوت 2 و ... پاک گیج شدم نمیدونم چی بخرم ولی چیزی ک خیلی برام ساپورت نرم افزاری هست برام، یعنی اندورید جدید اومد اپ بشه گوشی و شرکت رهاش نکنه چون سخت افزارشون به نظر خوب میرسن
حالا دیگه هر کمکی میتونید بکنید بهم، ضمن اینکه هر کس نظرش و تجربشو بگه ممنون میشم
دوم اینکه اگر گوشی پایین رده قرار هست بگیری پس باید کلا بیخیال اپدیت و بروز رسانی از طرف شرکت سازنده باشی و باید کاستوم رم بریزی که این هم بستگی به این داره که گوشیت معروف هست یا نه !
- - -ویرایش - - -
به نظر من که کار درستی کردهصفحه نمایش Z5 Premium فقط در زمان مشاهده ویدئو و عکس رزولوشنش 4k اه در بقیه موارد Full HD اه
Sony Xperia Z5 Premium 4K display is actually a bit of a con
این سونی واقعا خیلی باحاله، گوشی هایی که این همه برای ضد آب بودنشون تبلیغ می کرد و توی بازار فروخته شدن رو یک شبه میاد حرف هایی که در مورد ضد آب بودنشون زده عوض می کنه، الانم که تبلیغ 4k بودن صفحه z5 premium رو همه جا کرده در نهایت به جز فیلم و عکس رزولوشن 1080P می شه
چه اهمیتی داره وقتی داری از واتز اپ استفاده میکنی صفحه 4k باشه و شارژ بیشتری مصرف بشه ؟ بلکه سونی روی قسمتی تمرکز کرده که واقعا به صفحه با کیفیت بالاتر نیاز هست
من فکر میکنم در اینده بقیه شرکتها هم از همین قضیه استفاده کنند تا مصرف باتری در گوشی های خودشون را مدیریت کنند