صبر کن نکسوس 9 بیاد مطمئن باش غول ترین تبلت ممکن رو میتونی بخری.سلام
واسه یکی از اعضا خانواده میخوام یه تبلت بخرم پول هم 1500 هست .بالاتر نره
یه چیزی خوب و پدر مادر دار باشه سیم کارت بخوره
ممنون
صبر کن نکسوس 9 بیاد مطمئن باش غول ترین تبلت ممکن رو میتونی بخری.سلام
ممنون
مشکل اینجاس فکر کنم دیر بیاد.صبر کن نکسوس 9 بیاد مطمئن باش غول ترین تبلت ممکن رو میتونی بخری.
صبر کن نکسوس 9 بیاد مطمئن باش غول ترین تبلت ممکن رو میتونی بخری.
galaxy tab s 8.4 گزینه خوبیه مخصوصا این که صفحه نمایشش جز بهترین ها در تبلت هستسلام
ممنون
قیمت چنده؟این تبلت وقتی بیاد بالای 2 هست
galaxy tab s 8.4 گزینه خوبیه مخصوصا این که صفحه نمایشش جز بهترین ها در تبلت هست
دوستان بنظرتون سونی neo Lارزش داره 300 بخرم کارکرده؟!
گوشی خوبیه بنظرم
به هیچ وجه !
با همین قیمت (شاید یه 20-10 تومن بیشتر) میتونی از برند سونی E1 رو بگیری که به طرز وحشتناکی بهتره
دوستان یه گوشی خوب که بتونه همه بازی هارو بخونه مارک هم واسم مهم نیست معرفی کنید قیمتشم پایین باشه و به صرفه
دو سیم کارت بگیرم؟
راستی من با Neo L کار کردم، خدایی تاچش خیلی خوب و روون هستش
این E1 هم اینجوریه یا دیر پاسخ میده و اینکه دوربینش فکر کنم از نیو ال ضعیفتره آره؟
تا اون جایی که من می دونم سورفیس پرو 3 غول ترین تبلت ممکنه :dصبر کن نکسوس 9 بیاد مطمئن باش غول ترین تبلت ممکن رو میتونی بخری.
تو اندرویدی ها منظورم بود.تا اون جایی که من می دونم سورفیس پرو 3 غول ترین تبلت ممکنه :d
اغلب کسایی که ایفون دارن دوست دارن که گوشی جدیدشون هم کیفیت خوبی داشته باشه چه از لحاظ سخت افزار چ از لحاظ مونتاژ و کیفیت.
من نظرم رو htc M8 هست چون از لحاظ کیفیت ساخت و جنس بدنه هیچی از ایفون کم نداره و واقعا خیلی خوش دست و شیکه.
رابط کاربری سبک و مدرنی داره و باعث میشه که سرعتش از خیلی گوشی های دیگه حتی اس5 هم بیشتر باشه.
تنها بدیش میگن دوربینشه که به نظر من خوبه چون هم امکانات خوبی داره هم اینکه واقعی عکس میگیره البته بعضی ها میگن کیفیتش پایینه ولی تا خودتون تست نکنید متوجه نمیشید.
سامسونگ بیخیال شید چون رابط کاربریش اینقدر سنگین میشه بعد از مدتی طرف از اندروید خسته میشه