راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سلام دوستان نمي دونم اينجا جاي اين سوالم هست يا نه ولي لطفا راهنماييم كنيد.
چندتا سوال داشتم در مورد اين lcd هاي x.vision مدل 32 اينچ لوتوس

1.آيا براي xbox 360 مناسب هست يا نه؟
2.آيا hdmi داره يا نه؟
3.ميگن از نظر زاويه ديد خيلي افتضاحه آيا حقيقت داره يا اغراق كردن؟
4.از نظر ظاهري زشت نيست چون پايينش يك انحنا داره و چون من از نزديك نديدم نمي دونم؟
5.كيفتتش به صورت كلي با اين قيمتي كه داره(400 تومن) خوبه يا نه؟
6.آيا توي اين رنج قيمت چيزه ديگه اي 32 اينچ هست يا نه؟

يك دنيا ممنون مي شم اگه جواب بديد.:praying::praying:

سلام
میشه از کاربرایی که مانیتور w2286l و w2261vp و xl2370 دارن یه چند تا عکس در حین بازی کردن بگیرن ببینیم کدومشون بهتره؟
مرسی!!!

توی عکس که مشخص نیست
اما خب 100% LED کیفیت متفاوتی داره و بهترین گزینه واسه Game & Moive خواهد بود :smile:

سلام دوستان نمي دونم اينجا جاي اين سوالم هست يا نه ولي لطفا راهنماييم كنيد.
يك دنيا ممنون مي شم اگه جواب بديد.:praying::praying:
چندتا سوال داشتم در مورد اين lcd هاي x.vision مدل 32 اينچ لوتوس

1.آيا براي xbox 360 مناسب هست يا نه؟
همون طور كه ميدونيد HDready هستن و فول اچ دي نيستن. البته براي 32 مهم نيست و اتفاقا xbox رو خوب ساپورت ميكنه

2.آيا hdmi داره يا نه؟

آره داره HDMI

3.ميگن از نظر زاويه ديد خيلي افتضاحه آيا حقيقت داره يا اغراق كردن؟
4.از نظر ظاهري زشت نيست چون پايينش يك انحنا داره و چون من از نزديك نديدم نمي دونم؟
نه - من از نزديك ديدم. اتفاقا پايينش زاقارت نيست. ظريفو خوشگله

5.كيفتتش به صورت كلي با اين قيمتي كه داره(400 تومن) خوبه يا نه؟
آره - قشنگ مي ارزه. خوبه كيفيتاش.

6.آيا توي اين رنج قيمت چيزه ديگه اي 32 اينچ هست يا نه؟
من همين xvision ر و پيشنهاد ميدم. كيفيتش مناسبه

من حدودا 8 ماهه که مانیتور w2261v دارم و نیم ساعت که پشتش میشینم چشمم میسوزه و اشک میاد چند ماه تحمل کردم فکرمیکنم دیگه چشمم ضعیف شده حالا نمیدونم که عوضش کنم یا همه مانیتورها همینچوری هستند ؟ مانیتور p2250 چطوره؟

كلا شما هر مانيتوري كه ميگيري بايد دستي تنظيمش كني. نور زياد همه مانيتور ها چشم رو اذيت ميكنه - مخصوصا موقع TEXT خوندن و وب گردي.
اگر بازي ميكني يا فيلم ميبيني خيلي نبايد نور رو كم كني ولي مواقع ديگه خيلي نورشو بيار پايين. مانيتورت بهترين مانيتور موجود در بازاره مطمئن باش هر مانيتوري بگيري از اين بدتره

سلام
میشه از کاربرایی که مانیتور w2286l و w2261vp و xl2370 دارن یه چند تا عکس در حین بازی کردن بگیرن ببینیم کدومشون بهتره؟
مرسی!!!
2261 از اون 2 تا هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ کیفیت بهتر و مناسب تره

از این همه بحث و گفتگو که کردیم نتیجه گرفتیم xl2370 و w2286l به درد گیم نمیخورن البته xl2370 به این دلیل به درد نمیخوره که چون مشکل داره وw2286l هم به دلیل 16:10 بودن و full hd نبودن به درد نمیخوره!
پس بهترین گزینه w2261vp

از این همه بحث و گفتگو که کردیم نتیجه گرفتیم xl2370 و w2286l به درد گیم نمیخورن البته xl2370 به این دلیل به درد نمیخوره که چون مشکل داره وw2286l هم به دلیل 16:10 بودن و full hd نبودن به درد نمیخوره!
پس بهترین گزینه w2261vp
خب شما واسه خودت نتیجه گیری کردی،اینهمه حرف و نقل قول های عجیب و بعضا خنده دار مطرح شد،اما کوچکترین ایراد فنی به XL2370 وارد نشد،شما چطوری نتیجه گرفتی که مشکل داره؟؟!!! بعدم مشکلش چیه؟

متاسفانه تاپیک به سمت فن بازی و تعریف و تکذیب های کاملا شخصی کشیده شد و هر کس فقط بر اساس تجربه ی محدود خودش داره نظر میده،در صورتی که یه حرفه ای بر اساس بررسی و آزمایشات تخصصی ابراز نظر می کنه،

اینهمه حرف ها و ایراداتی که به مانیتور XL و حتی مدل 2286L گرفنته شد بیشتر حاصل شایعه پردازی بعضی از دوستان هست و اساس علمی نداره،اینو بررسی سایتهای معروف تایید می کنن

جالبیش اینه که بعضیا هم TV رو به مانیتور برای بازی کنسولی ارجحتر میدونن،اونم TV هایی با رزولوشن خیلی کمتر از مانیتور،

منم این پست های اخیر رو خوندم تعجب کردم
اصلا نوشته ها و اطلاعاتی که به کار رفته ( خدا کنه اشتباه کنم ) شدیدا حس این که fanboy بازی و تعصب به یک مارک خاص توش موج میزنه , رو به ادم منتقل میکنه

در هر صورت review های تخصصی از هر برند و هر مدل فراوان موجوده در سایت های معتبر برای تست های فنی و pro
که میشه طبق اونها مطمنا یک انتخاب خوب داشت

آخه مسئله اینه که در مانیتور های led از همون پنل lcd یا کریستال مایع استفاده میشه و این مانیتور ها به جای استفاده از CCFL برای تامین نور صفحه از نوعی led استفاده میکنن.
یعنی همون مانیتور lcd با نور پس زمینه LED و دیگر هیچ ...
اینکه بگیم led ها مانیتور های فوق العاده با کیفیت تر از lcd هستن یعنی فقط خودمون رو با این تبلیغات گول زدیم.
اصلا چه کاریه خودتون برید بازار ایران یا رضا مانیتور ها رو مقایسه کنید ... مطمئن باشید اگه مدل هارو نشناسید اصلا lcd رو از led تشخیص نمی دید... مثل همیشه بزرگترین مشکل LCD رو تو این led ها خواهید دید که وقتی یه ذره زاویه دید تون رو بسته می کنید رنگ ها به آلبالو گیلاس میزنن ...
یعنی همونطور که تو خیلی فروم ها هم گفته شده چیزی به اسم نمایشگر LED نداریم بلکه اینها LCD هستن با نور پس زمینه LED همین ... گول تبلیغات رو نخورید

آخه مسئله اینه که در مانیتور های led از همون پنل lcd یا کریستال مایع استفاده میشه و این مانیتور ها به جای استفاده از CCFL برای تامین نور صفحه از نوعی led استفاده میکنن.
یعنی همون مانیتور lcd با نور پس زمینه LED و دیگر هیچ ...
اینکه بگیم led ها مانیتور های فوق العاده با کیفیت تر از lcd هستن یعنی فقط خودمون رو با این تبلیغات گول زدیم.
اصلا چه کاریه خودتون برید بازار ایران یا رضا مانیتور ها رو مقایسه کنید ... مطمئن باشید اگه مدل هارو نشناسید اصلا lcd رو از led تشخیص نمی دید... مثل همیشه بزرگترین مشکل LCD رو تو این led ها خواهید دید که وقتی یه ذره زاویه دید تون رو بسته می کنید رنگ ها به آلبالو گیلاس میزنن ...
یعنی همونطور که تو خیلی فروم ها هم گفته شده چیزی به اسم نمایشگر LED نداریم بلکه اینها LCD هستن با نور پس زمینه LED همین ... گول تبلیغات رو نخورید

حرف شما صحیح ،

از نظر تئوری مانیتورهای LED برتری ذاتی نسبت به مدلهای لامپی قبلی ندارند،اما از لحاظ یکنواختی نور پس زمینه و طبیعی تر بودن رنگ هاس سیاه برتری دارن که این رو نمیشه توی تصاویر معمولی و در دید کوتاه مشاهده کرد
بعلاوه،ما پنلهای LED رو صرفا به خاطر LED بودن برتری نمی دیم،بلکه از لحاظ کیفیت بالاتر خود پنل از لحاظ بازتولید رنگها و مطابقت طیف رنگی و زمان پاسخگویی و درصد خطای RTS و خیلی ملاکهای دیگه مقایسه می کنیم.
تاکید می کنم که خیلی از این عوامل بدون دستگاههای آزمایشگاهی و مقایسه ی تصاویر و تست های خاص قابل تمایز نیست و صرفا با نگاه کردن از پشت ویترین مغازه ها نمیشه سنجید و مقایسه کرد،اینجوری معلومه که فرقی نمی بینید ،چون اصلا نمی دونید باید چجوری مقایسه کنید و دنبال چه چیزی برای سنجش کیفی باشید،اشتباه نکنید.

حرف شما صحیح ،

از نظر تئوری مانیتورهای LED برتری ذاتی نسبت به مدلهای لامپی قبلی ندارند،اما از لحاظ یکنواختی نور پس زمینه و طبیعی تر بودن رنگ هاس سیاه برتری دارن که این رو نمیشه توی تصاویر معمولی و در دید کوتاه مشاهده کرد
بعلاوه،ما پنلهای LED رو صرفا به خاطر LED بودن برتری نمی دیم،بلکه از لحاظ کیفیت بالاتر خود پنل از لحاظ بازتولید رنگها و مطابقت طیف رنگی و زمان پاسخگویی و درصد خطای RTS و خیلی ملاکهای دیگه مقایسه می کنیم.
تاکید می کنم که خیلی از این عوامل بدون دستگاههای آزمایشگاهی و مقایسه ی تصاویر و تست های خاص قابل تمایز نیست و صرفا با نگاه کردن از پشت ویترین مغازه ها نمیشه سنجید و مقایسه کرد،اینجوری معلومه که فرقی نمی بینید ،چون اصلا نمی دونید باید چجوری مقایسه کنید و دنبال چه چیزی برای سنجش کیفی باشید،اشتباه نکنید.
خب حالا من دقیقا نمیدونم چه آزمایش ها و تست هایی روی مانیتور میشه ... ولی انقدر که من میدونم معمولا کاربر های کامپیوتر با چشم غیر مسلح به مانیتور نگاه میکن و فکر نمی کنم بتونن چنین تفاوتی رو اصلا تشخیص بدن.
اگه برتری هم توی پنل های lcd توی این مانیتور اصطلاحا led وجود داشته باشه حتما تو مانیتور های lcd جدید تر خواهیم دید چون ربطی به نور پس زمینه ندارن ...
در هر حال به نظر من این مانیتور ها ارزش خرید ندارن حداقل تا زمانی که هم قیمت lcd ها بشن چون کوچکترین بهبودی توی مشکلات اصلی lcd مثل زاویه دید و واقعی نبودن رنگ ها بوجود نیاوردن .. چون واقعا پیشرفت قابل ملاحظه ای دیده نمیشه!

خب حالا من دقیقا نمیدونم چه آزمایش ها و تست هایی روی مانیتور میشه ... ولی انقدر که من میدونم معمولا کاربر های کامپیوتر با چشم غیر مسلح به مانیتور نگاه میکن و فکر نمی کنم بتونن چنین تفاوتی رو اصلا تشخیص بدن.
اگه برتری هم توی پنل های lcd توی این مانیتور اصطلاحا led وجود داشته باشه حتما تو مانیتور های lcd جدید تر خواهیم دید چون ربطی به نور پس زمینه ندارن ...
در هر حال به نظر من این مانیتور ها ارزش خرید ندارن حداقل تا زمانی که هم قیمت lcd ها بشن چون کوچکترین بهبودی توی مشکلات اصلی lcd مثل زاویه دید و واقعی نبودن رنگ ها بوجود نیاوردن .. چون واقعا پیشرفت قابل ملاحظه ای دیده نمیشه!
پس بهتره حتما راجع به آزمایش ها و تست هایی که صحبت شد بررسی و تحقیق کنید،ممکنه نظرتون بعدا تعدیل بشه
امکان نداره بدون در نظر گرفتن ملاکهای کیفی و اینکه اصلا کیفیت تصویر چه ملاکهایی داره نظر کارشناسی داد،این قضیه راجع به هر چیزی که می خریم مصداق داره،همه هم رعایت می کنیم ،منتها راجع به مانیتور دست کم می گیریمش.

اتفاقا نكته دقيقا همين هست كه شما كاملا تفاوت رو احساس ميكنيد در مانيتور ال سي دي و مانيتور ال اي دي.:laughing:
نكاتي كه دوستمون فرمودن رو اگر دقت كنيد : ميفهميد كه در كيفيت تصوير همين موارد هستن كه دخيل هستن. مثلا نشان دادن سياه واقعي، خودش كيفيت تصوير رو بهتر ميكنه در نظر شما. يا طبيعي بودن رنگ ها خودش كيفيت رو بهتر ميكنه در نظر انسان.
درواقع من فكر ميكنم شما يه مقدار تحت تاثير تبليغاتي دوست خوبم . چون مانيتور LED كه به گفته شما WLED هست، خود سيستمش مثل تلوزيون هاي LED داره كه اگر دقت كنيد ميبينيد كيفيتش خيلي بهتر از LCD هست. و كاملاااا محسوسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or