راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

به هر حال ما بر سر دو راهی بدی گیر افتادیم:
w2286 یا xl2370؟(مسله این است)

دوست عزیز،مزایا و معایب هر کدوم رو گفتیم،بعد از این دیگه انتخاب با خودته
هر کدوم رو هم بری بگیری بعدا اگه راضی نباشی هیچ کدوم از ما هم مسولیتی نداریم

اما بنظر من خرید که مانیتور 22 اینچ با رزولوشن 1680*1050 کار بسیار اشتباهی هست،اون ابعاد فقط رزولوشن HD می طلبه

اولا در مورد تق تق:
اين دوستمون راست ميگه . من هم تا حالا چند تا مانيتور samsung گرفتم كه اين مشكل و داشته . الان هم ديگه بميرم سامسونگ نميگيرم. آخه يه مشكل 1 بار 2 بار نه 200 بار.
اين ماينتور هم مشكلش همينه. در مورد اون دوستمون كه ميگه امكان نداره مانيتور تق تق كنه و بايد تو كيسش دنباي صدا بگرده: شما چطور در مورد چيزي كه نديدي نظر ميدي. صداي تقتق وقتي شروع ميشه كه مانيتور يكم كار ميكنه و گرم ميشه. پشتش يه صدايي مثل سرد و گرم شدن فلز ميده. نه صداي تلق تولوقه خفن
در مورد مقايسه با 2286: من 2286 رو به كنسول وصل نكردم ولي خونه بچه داداشم اين مانيتور XL2370 رو ديدم وصل كرده بود. خيلي جالب نبود راستش. يه جورايي خيلي مصنوعي جلوه ميداد تصاوير رو . در مورد اين كه نورش خيلي زياده هم اين حرفو تاييد ميكنم. نورش بيش از حد بالاست. در مورد جا موندن تصوير در اين مانيتور: من نديدم تصوير جا بمونه. ولي خوب كلا حال زيادي نكردم باهاش. تعريف 2286 رو بيشترشنيدم .
اعتقاد من: براي بازي ترجيحا 2261(به خاطر كابل HDMI) و بعدش 2286
براي كسي كه اولويت اولش كاراي ديگس و بعد بازي : اول 2286 و بعد 2261
من خودم مانيتور رو اول براي كار كرد روزانم ميخوام بعد براي بازي و اين حرفا

این توصیفی که شما از اون صدا می کنی با اون تق تق خیلی توفیر داره،فک کنم هممون هم این صدا رو گاهی اوقات از دستگاههای صوتی تصویری می شنویم،دلیلش رو هم دوستمون گفت،فقط شما نیستی که تا حالا پشت کامپیوتر کار کردی

اما خود شما هم تجربت رو از چن تا مانیتور قبلی به موضوع بحث ما یعنی مدل XL2370 بسط دادی و نتیجه گرفتی که پس اینم اینجوریه حتما!

بعدم طبق کدوم بررسی فقط مانیتورای SAMSUNG صدا میدن و مانیتور LG صدا نداره؟! این حرفا منطقی در میاد؟؟

همونطور که دوستمون که اینجا خودش XL2370 خرید و تاکید هم کرد از این مدل هیچ صدایی نشنیده و میزان روشنایی هم قابل کالیبره کردن هست

خود سام سرویس خیلی مدلای SAMSUNG رو مونتاژ میکنه که کیفیت خوبی ندارن،دلیل نمیشه که مدلای اصلی هم همینطوری باشن.

بالاخره ما که نفهمیدیم چی بخریم!
این جا کسی هست که xl2370 داشته باشه ؟
اگه داره یه چند تا عکس در حال بازی کردن ازش بگیره ببینیم چه جوریه ترجیحا بازی FULL HD باشه؟
مرسی!:horse:

اگه صدايي وجود داره به همون دليل حرارتي هستش و احتمالا مدل هاي مونتاژ شده در داخل ايران به دليل كم و كاستي هايي كه در كيفيت قطعات به كار رفته وجود داره(دست ايراني جماعت...) حرارت بالايي ايجاد ميكنه و موجب بروز صدا ميشه
ديگه اين بحث پيش پا افتاده رو ادامه نديد لطفا
شما به جا اينكه دنبال اصل موضوع باشيد دوست داريد به حاشيه بپردازيد(مثل برنامه 90)

دوستان کدوم از این مانیتور ال سی دی براه بازی ا ایکس باکس و پلی 3 خوبه مممنون میشم که منو راهنمایی کنید
LG - 27" - M2794DP + TV + MONITOR + REMOTE
LG - 21.5" - W2261VP

جفتشون براي كنسول عالي هستن ولي من درجه شفافيت رو تو 2794 بهتر ديدم زمان پاسخ دهي 5 هم زياد فرقي با 2 تو 2261 نداره مطمئنم از خريد 2794 اصلا پشيمون نميشي

دوستان کدوم از این مانیتور ال سی دی براه بازی ا ایکس باکس و پلی 3 خوبه مممنون میشم که منو راهنمایی کنید
LG - 27" - M2794DP + TV + MONITOR + REMOTE
LG - 21.5" - W2261VP

ببين 2794 خيلي خوبه براي اين مصرفي كه شما ميخواي. در ضمن ميدونستي 2794 تيونر ديجيتال هم داره؟ يعني تلوزيون رو راحت ميبيني باهاش اونم با تصاوير ديجيتال - و به خاطر همين كه تلوزيون هم هست: زاويه ديدش هم بالاست.
بنابراين اگر مورد استفاده بيشترت Xbox و TV هست 100% اين مانيتور بهتره ولي اگر خيلي اينترنت ميگردي و Text و Ebook ميخوني 2261 هم خوبه بگيري يا اگرم 2794 ميگيري نورشو بياري پايين

میگم 27 واسه کامپیوتر یه ذره بزرگ نیست؟! فرض کن بخوای باهاش بیای وبگردی یا هر کاره دیگه بخوای بکنی!!!!
چشم واست میمونه؟!

27 اینچ خوبه من زیاد برایه بازی با ایکس باکس و پلی 3 میخوام
و وقتی میخوام به اینترنت وصل بشم یک ی دومتری ازش فاصله میگیرم :biggrin1::biggrin1: یا اگر باز اذیت کرد میرم از این ماسکهای جوشکاری میخرم
تازه نه که اینترنت خیلی پر سرعتی دارم که 24 ساعته توش بمونم:smile:
ولی خدایش عجب چیزیه :love::love:
راستی دوستان من قیمتش رو تو سایت صبا رایانه دیدم که 415 هزار تومنه
تو تهران کسی قیمت داره؟؟
ممنون

آخرین ویرایش:
اینچ خوبه من زیاد برایه بازی با ایکس باکس و پلی 3 میخوام
و وقتی میخوام به اینترنت وصل بشم یک ی دومتری ازش فاصله میگیرم یا اگر باز اذیت کرد میرم از این ماسکهای جوشکاری میخرم
تازه نه که اینترنت خیلی پر سرعتی دارم که 24 ساعته توش بمونم
ولی خدایش عجب چیزیه
تو تهران کسی قیمت داره؟؟
ممنون
من همیشه گفتم و میگم اگه میخواید یه تی وی برای کنسول بگیرید کمتر از 32 نگیرید که ضرره
در ضمن شما هر کاری کنی اون مانیتور بدرد PC نمیخوره و داغونت میکنه

27 اینچ خوبه من زیاد برایه بازی با ایکس باکس و پلی 3 میخوام
و وقتی میخوام به اینترنت وصل بشم یک ی دومتری ازش فاصله میگیرم :biggrin1::biggrin1: یا اگر باز اذیت کرد میرم از این ماسکهای جوشکاری میخرم
تازه نه که اینترنت خیلی پر سرعتی دارم که 24 ساعته توش بمونم:smile:
ولی خدایش عجب چیزیه :love::love:
تو تهران کسی قیمت داره؟؟
ممنون

واقعا از خريدش پيمون نميشي اينو مطمئن باش

اگرم خواستي 15-20 پايين تر ميتونم بهت بدم خواستي گارانتي فول ماديران

سلام به همه دوستان
من یه w2261 دارم که در حال حاضر ps3 م بهش وصله میخوام یه 360 بگیرم بذارم کنارش میخواستم ببینم اگه از کابل dvi به hdmi استفاده کنم کیفیت تصویر با کابل hdmi به hdmi فرقی نداره که؟
صدا رو چه جوری بگیرم برای هر 2 کنسول؟(فقط یه فیش میخوره که)

سلام

بذارین من در مورد پانل‌های جدید سامسونگ یه چیزی بگم.

همین هفتهٔ پیش رفتم مدل p۲۵۷۰ رو خریدم که هم HDMI و هم DVI داره ولی‌ باورتون نمی‌شه پسفرداش رفتم پسش دادم برای اینکه backlight bleeding داره که خیلی‌ تو ذوق می‌زنه و باهاش فیلم نمیتونین ببینین چون چشتون در میاد. تاحالا مانیتور به این افتضاحی ندیده بودم! من میگم اصلا طرف سامسونگ نرین...

سلام به همه دوستان
من یه w2261 دارم که در حال حاضر ps3 م بهش وصله میخوام یه 360 بگیرم بذارم کنارش میخواستم ببینم اگه از کابل dvi به hdmi استفاده کنم کیفیت تصویر با کابل hdmi به hdmi فرقی نداره که؟
صدا رو چه جوری بگیرم برای هر 2 کنسول؟(فقط یه فیش میخوره که)
صدای یه کدومشون رو باید با کابل کامپوزیت بگیری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or