به هر حال ما بر سر دو راهی بدی گیر افتادیم:
w2286 یا xl2370؟(مسله این است)
دوست عزیز،مزایا و معایب هر کدوم رو گفتیم،بعد از این دیگه انتخاب با خودته
هر کدوم رو هم بری بگیری بعدا اگه راضی نباشی هیچ کدوم از ما هم مسولیتی نداریم
اما بنظر من خرید که مانیتور 22 اینچ با رزولوشن 1680*1050 کار بسیار اشتباهی هست،اون ابعاد فقط رزولوشن HD می طلبه
اولا در مورد تق تق:
اين دوستمون راست ميگه . من هم تا حالا چند تا مانيتور samsung گرفتم كه اين مشكل و داشته . الان هم ديگه بميرم سامسونگ نميگيرم. آخه يه مشكل 1 بار 2 بار نه 200 بار.
اين ماينتور هم مشكلش همينه. در مورد اون دوستمون كه ميگه امكان نداره مانيتور تق تق كنه و بايد تو كيسش دنباي صدا بگرده: شما چطور در مورد چيزي كه نديدي نظر ميدي. صداي تقتق وقتي شروع ميشه كه مانيتور يكم كار ميكنه و گرم ميشه. پشتش يه صدايي مثل سرد و گرم شدن فلز ميده. نه صداي تلق تولوقه خفن
در مورد مقايسه با 2286: من 2286 رو به كنسول وصل نكردم ولي خونه بچه داداشم اين مانيتور XL2370 رو ديدم وصل كرده بود. خيلي جالب نبود راستش. يه جورايي خيلي مصنوعي جلوه ميداد تصاوير رو . در مورد اين كه نورش خيلي زياده هم اين حرفو تاييد ميكنم. نورش بيش از حد بالاست. در مورد جا موندن تصوير در اين مانيتور: من نديدم تصوير جا بمونه. ولي خوب كلا حال زيادي نكردم باهاش. تعريف 2286 رو بيشترشنيدم .
اعتقاد من: براي بازي ترجيحا 2261(به خاطر كابل HDMI) و بعدش 2286
براي كسي كه اولويت اولش كاراي ديگس و بعد بازي : اول 2286 و بعد 2261
من خودم مانيتور رو اول براي كار كرد روزانم ميخوام بعد براي بازي و اين حرفا
این توصیفی که شما از اون صدا می کنی با اون تق تق خیلی توفیر داره،فک کنم هممون هم این صدا رو گاهی اوقات از دستگاههای صوتی تصویری می شنویم،دلیلش رو هم دوستمون گفت،فقط شما نیستی که تا حالا پشت کامپیوتر کار کردی
اما خود شما هم تجربت رو از چن تا مانیتور قبلی به موضوع بحث ما یعنی مدل XL2370 بسط دادی و نتیجه گرفتی که پس اینم اینجوریه حتما!
بعدم طبق کدوم بررسی فقط مانیتورای SAMSUNG صدا میدن و مانیتور LG صدا نداره؟! این حرفا منطقی در میاد؟؟
همونطور که دوستمون که اینجا خودش XL2370 خرید و تاکید هم کرد از این مدل هیچ صدایی نشنیده و میزان روشنایی هم قابل کالیبره کردن هست
خود سام سرویس خیلی مدلای SAMSUNG رو مونتاژ میکنه که کیفیت خوبی ندارن،دلیل نمیشه که مدلای اصلی هم همینطوری باشن.