راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

27 اینچ خوبه من زیاد برایه بازی با ایکس باکس و پلی 3 میخوام
و وقتی میخوام به اینترنت وصل بشم یک ی دومتری ازش فاصله میگیرم :biggrin1::biggrin1: یا اگر باز اذیت کرد میرم از این ماسکهای جوشکاری میخرم
تازه نه که اینترنت خیلی پر سرعتی دارم که 24 ساعته توش بمونم:smile:
ولی خدایش عجب چیزیه :love::love:
راستی دوستان من قیمتش رو تو سایت صبا رایانه دیدم که 415 هزار تومنه
تو تهران کسی قیمت داره؟؟
ممنون

اين طوري اگه استفاده كني چشمات ضعيف كه نميشه هچ- قوي هم ميشه.
واقعي ميگم عقب نشستن و بازي به چشم اصلا آسيب نميزنه

سلام

بذارین من در مورد پانل‌های جدید سامسونگ یه چیزی بگم.

همین هفتهٔ پیش رفتم مدل p۲۵۷۰ رو خریدم که هم HDMI و هم DVI داره ولی‌ باورتون نمی‌شه پسفرداش رفتم پسش دادم برای اینکه backlight bleeding داره که خیلی‌ تو ذوق می‌زنه و باهاش فیلم نمیتونین ببینین چون چشتون در میاد. تاحالا مانیتور به این افتضاحی ندیده بودم! من میگم اصلا طرف سامسونگ نرین...

من كه هميشه ميگم پنل هاي سامسونگ آشغالي شدن

سلام

بذارین من در مورد پانل‌های جدید سامسونگ یه چیزی بگم.

همین هفتهٔ پیش رفتم مدل p۲۵۷۰ رو خریدم که هم HDMI و هم DVI داره ولی‌ باورتون نمی‌شه پسفرداش رفتم پسش دادم برای اینکه backlight bleeding داره که خیلی‌ تو ذوق می‌زنه و باهاش فیلم نمیتونین ببینین چون چشتون در میاد. تاحالا مانیتور به این افتضاحی ندیده بودم! من میگم اصلا طرف سامسونگ نرین...

سلام
والا من از هر کی پرسیدم گفتن که تنظیمات اولیه شرکت ها چه الجی چه سامسونگ زیاد خوب نیست و خیلی روشنه و چشم رو اذیت میکنه! باید خودت تنظیمش میکردی دیگه....

من كه هميشه ميگم پنل هاي سامسونگ آشغالي شدن
متاسفانه من چند جا دیدم که از مانیتور های جدید سامسونگ مینالن و میگن کیفیت پنلهاش نسبت به اول خیلی اومده پایین! گویا همش چینی درجه ی دو و سه شده....

دوستان یک LED TV سامسونگ خریدم 40 اینچ سری 7.
نظرتون در موردش چی هست؟نسبت به اون قیمت انتخابهای بهتری بود؟من که خیلی راضیم.
مبارك باشه و چرخش واست بچرخه
يه نكته ي مهم
اين سوال رو بايد قبل خريد ميپرسيدي نه حالا كه خريدي
چون اگه مثلا بفهمي فلان ايراد خيلي جزيي رو داره از انتخابت ممكنه خيلي ناراضي بشي و از محصولي كه خريدي لذت نبري و بشه آينه ي دق

.................كسي نبود............

cheguevara جان. بدجوري طرفدار سامسونگيا.
من جاي شما بودم 2794 ميگرفتم. حداقل امتحانشو پس داده. تيونر ديجيتال داره و قيافشم خوبه. USB ميخوره و خودش مجهزبه پخش صداي دالبي و استريو هست. با USB اش هم ميتوني عكس ببيني و music گوش كني. كيفيتشم خوبه.
فقط نبايد خيلي زل بزني توش اينطوري:::eek: ولي براي بازي و فيلم عاليه
البته قيمتش از 2770 بيشتره. برات مهمه؟؟ ظاهرا كه مهم نيست. چون همش دنباله مانيتور هاي گروني

سلام به همه
از مدير بخش خواهش ميكنم اگر جاي پستم خوب نيست عوضش كنه:
بچه ها براي اطلاع رساني ميخواستم بگم:
ميدونستيد DVBT هاي Xvision ارائه شدن . قيمتشون از چيني ها خيلي پايين تره. اونا چون رقيبي نداشتن با قيمت بالا ميدادن Setup Box ها رو.
قيمتش 79 تومنه با گارانتي ماديران.
به وسيله يك آنتن معمولي ميتونيد همه كانال ها رو با كيفيت ماهواره ببينيد. در ضمن من خودم نميفروشم . نماينده اي رو هم نميشناسم (پس پستم تبليغاتي نيست) و توصيه هم نميكنم . فقط ميخواستم معرفي كنم
آخه خيليا دوست ندارن ماهواره بخران يا اصلا جاشو ندارن يا ميخوان براي كانال هاي ايران يه جدا بگيرن.

من حدودا 8 ماهه که مانیتور w2261v دارم و نیم ساعت که پشتش میشینم چشمم میسوزه و اشک میاد چند ماه تحمل کردم فکرمیکنم دیگه چشمم ضعیف شده حالا نمیدونم که عوضش کنم یا همه مانیتورها همینچوری هستند ؟ مانیتور p2250 چطوره؟

Pic05.jpg

صفحه نمایش گسترده

کنتراست 2,000,000:1

دارای بدنه مشکی براق

مجهز به تکنولوژی DFC

دارای نور پس زمینه LED

زمان پاسخدهی بسیار سریع (2ms)

مجهز به موتور پردازش تصویر

مجهز به کلید FUN (جهت تنظیمات خاص تصویر)

دارای خروجی هدفون (مختص ورودی HDMI)

مجهز به تکنولوژی هوشمند تنظیمات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or