راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

:laughing:
خيلي فني بود ايرادي كه به اين مانيتور گرفتي
آي گفتي،نمي دوني چقدر نورش اذيت مي كنه.آخه هيچ OSD نداره واسه تنظيم نور و هميشه brightness 100 هستش
من پيشنهاد ميكنم اصلا طرف اين مانيتور نرو كه به كارت نمياد و پولت رو حروم ميكني

من توو اين 5 روزي كه خريدمش چه در حالت خاموش و چه روشن صدايي نشنيدم ;)
نورش در حالت پيشفرض زياد هستش و با منوي كاملي هم كه داره brightness روي 25 تنظيم كردم و فكر نميكنم اين مسئله جزو معايب باشه

دوست عزیز اگه توجه کردی باشی من مشکلاتی رو که گفتم از بقیه شنیدم وگرنه من خودم با xl2370 کار نکردم ببینم چه جوریه!:-"

من مشكلي ندارم.راضي هستم
2770 هم حدود 380 تومان بود ولي من تو سايت رسمي سامسونگ(جهانيش)اين مدل رو پيدا نكردم
فكر نميكنم مناسب براي بازي باشه گر چه سرعت پاسخ 2ms هستش ولي چون ابعاد بزرگي داره input lag بالايي بايد داشته باشه و در ضمن مانيتور 27 اينچي كه نتونه بالا تر از 1080 رو ساپورت كنه به درد نمي خوره
27 مدل lg با رزولوشن 1200*1900 بهتر هستش
ببخشيد اين input lag چي هست....ميشه توضيح بدي...:blushing:
باسه بازي ميخوام full hd باشه بهتره
فكر ميكنم منظورتون 2794 رو ميگي كه اون هم full hd هست...:-"

نیازمند اطلاعات درباره ی مانیتور های 3d هستم از نظر قیمت و زمان ورود به بازار و دیگر اینکه آیا عینک 3d (مدل با کیفیتش ) در بازار به راحتی پیدا می شود ؟ چند؟ دبی چطور؟

دوست عزیز اگه توجه کردی باشی من مشکلاتی رو که گفتم از بقیه شنیدم وگرنه من خودم با xl2370 کار نکردم ببینم چه جوریه!:-"

دوست عزیز،نقل قول صحبتهای شنیده شده ی بی پایه برای بحث فنی و مقایسه ی مانیتورها اصلا درست نیست،به اون دوستی که میگه تق تق صدا میده بگو بره توی کیسش دنبال صدا بگرده،نه مانیتوری که هیچ قطعه ی متحرک نداره،واقعا که!!

نیازمند اطلاعات درباره ی مانیتور های 3d هستم از نظر قیمت و زمان ورود به بازار و دیگر اینکه آیا عینک 3d (مدل با کیفیتش ) در بازار به راحتی پیدا می شود ؟ چند؟ دبی چطور؟

هنوز مانیتور 3D اختراع نشده دوست عزیز،
فقط TVهای سه بعدی دارن میان بازار که اونا هم احتیاج به عینک مخصوص دارن.

دوست عزیز،نقل قول صحبتهای شنیده شده ی بی پایه برای بحث فنی و مقایسه ی مانیتورها اصلا درست نیست،به اون دوستی که میگه تق تق صدا میده بگو بره توی کیسش دنبال صدا بگرده،نه مانیتوری که هیچ قطعه ی متحرک نداره،واقعا که!!

هنوز مانیتور 3D اختراع نشده دوست عزیز،
فقط TVهای سه بعدی دارن میان بازار که اونا هم احتیاج به عینک مخصوص دارن.

دیگ به دیگ میگه روت سیاه!
شما خودت از چیزی که اطلاع نداری حرف زدی!
اتفاقا ال جی یه مانیتور 3 بعدی زده!

دیگ به دیگ میگه روت سیاه!
شما خودت از چیزی که اطلاع نداری حرف زدی!
اتفاقا ال جی یه مانیتور 3 بعدی زده!
اول که بی ادبی نکن!
دوم که متوجه نشدی شاید،منظورم مانیتور LCD با پنل 3D بود که بصورت رسمی توسط سازنده برای فروش عرضه شده باشه،نه معرفی محصولی که خبر ابداعش داده شده باشه اما برای عرضه موجود نباشه،وگرنه فن آوری مانیتورهای سه بعدی با TV های سه بعدی اساسا فرقی نداره

اون مدل LG رو هم که گفتی خیلی وقته خبرش منتشر شده،اما محصول فقط از نیمه ی دوم سال 2010 برای عرضه آماده میشه.

این که گفتم تلویزیون های سه بعدی اومده بخاطر اینه که تقریبا تمام سازنده های بزرگ TV ،توی محصولات 2010 خودشون مدلهای سه بعدی،به همراه عینک مخصوص و Blue Ray 3D و امکانات کامل رو دارن و میخوان عرضه کنن
برای PC -همونطور که توی پستهای قبلی هم گفتم -بهترین راه حل ابزار NVIDIA 3D VISION به همراه یه مانیتور با Refresh Rate 120Hz هست که البته به کارت گرافیک خود NVIDIA هم متصل میشه و تعدادی از عنوانها رو پشتیبانی می کنه.

اول که بی ادبی نکن!
دوم که متوجه نشدی شاید،منظورم مانیتور LCD با پنل 3D بود که بصورت رسمی توسط سازنده برای فروش عرضه شده باشه،نه معرفی محصولی که خبر ابداعش داده شده باشه اما برای عرضه موجود نباشه،وگرنه فن آوری مانیتورهای سه بعدی با TV های سه بعدی اساسا فرقی نداره

اون مدل LG رو هم که گفتی خیلی وقته خبرش منتشر شده،اما محصول فقط از نیمه ی دوم سال 2010 برای عرضه آماده میشه.

این که گفتم تلویزیون های سه بعدی اومده بخاطر اینه که تقریبا تمام سازنده های بزرگ TV ،توی محصولات 2010 خودشون مدلهای سه بعدی،به همراه عینک مخصوص و Blue Ray 3D و امکانات کامل رو دارن و میخوان عرضه کنن
برای PC -همونطور که توی پستهای قبلی هم گفتم -بهترین راه حل ابزار NVIDIA 3D VISION به همراه یه مانیتور با Refresh Rate 120Hz هست که البته به کارت گرافیک خود NVIDIA هم متصل میشه و تعدادی از عنوانها رو پشتیبانی می کنه.
من غلط میکنم که به شما توهین میکنم ! اگه ناراحت شدید ببخشید! :blushing:
در ضمن شما پاسخی که به sadegh13 دادید نوشتید هنوز مانیتور های 3 بعدی اختراع نشده در صورتی که اختراع شده!

Acer's full HD stereoscopic 3D
یه جا خوندم FEBRUARY تو آمریکا منتشر می شه 400$.
حالا این مانیتورا وارد ایران می شه یا نه اگه بشه احتمالا چقدر تفاوت قیمت داره؟

Acer's full HD stereoscopic 3D
یه جا خوندم FEBRUARY تو آمریکا منتشر می شه 400$.
حالا این مانیتورا وارد ایران می شه یا نه اگه بشه احتمالا چقدر تفاوت قیمت داره؟
من به شما اطمينان ميدم حتي اگر تو ايران هم 400$ قيمت باشه شما خريدارش نيستي

ببخشيد اين input lag چي هست....ميشه توضيح بدي...:blushing:
باسه بازي ميخوام full hd باشه بهتره
فكر ميكنم منظورتون 2794 رو ميگي كه اون هم full hd هست...:-"

Response time(زمان پاسخگويي):
نمایشگرهای CRT تصاویر را با رسم مجدد کل تصاویر موجود در صفحه و به تعداد دفعات زیاد در یک ثانیه نمایش می دهند . 60هرتز به معنای 60 بار بازسازی در یک ثانیه است . در نمایشگرهای ال سی دی هر پیکسل صفحه نمایش توسط یک ترانزیستور کنترل می شود . این پیکسل ها تا زمانیکه دستور به آنها نرسد روشن می مانند و تنها پیکسلی که قرار است تغییر کندبه روز آورده می شود . این بدان معناست که تصویر چشمک نخواهد زد و وضوح تصویر بالا خواهد رفت و کمتر باعث خستگی چشم می شود . به این تغییر حالت پیکسل ها زمان پاسخگویی می گویند . زمان پاسخگویی کمتر بهتر است و این موضوع خود را بیشتر در بازی ها نشان می دهد .

input lag(تاخیر ورودی):
مدت زماني كه طول ميكشد تا سيگنال وارد شده به نمايشگر پردازش و روي صفحه نمايش داده شود
مدل هاي FULLHD براي بازي خيلي مناسب تر هستن چون input lag كمتري دارن

من در بازار اين مدل از 27 اينچي سامسونگ رو ديدم كه فقط يكي از نمايندگي ها داشت و قيمتش هم 380 هزار تومان بود
http://www.samsung.com/us/consumer/...KUV/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec

ولي يه مدل ديگه ديدم در سايت سامسونگ كه مشابه مدل بالايي هستش ولي DTV داره كه به درد ساكنين تهران ميخوره ولي مشكل زمان پاسخ 5ms رو داره
http://www.samsung.com/us/consumer/...KUY/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec

اين مدل 25 اينچي هم جالب هستش و فكر ميكنم اگه وارد بشه جاي p2370 رو بگيره
http://www.samsung.com/us/consumer/...KFV/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec

تق تق:
در مورد صداي تق تقي هم كه گفته شد نميشه جز ايرادات فني باشه
اصولا شما هر وسيله برقي كه يه مدت استفاده ميكنيد به خاطر مدار و تجهيزات الكترونيكي كه داخلش هست يه گرمايي به وجود مياره و مسلما اين گرما به بدنه ي دستگاه منتقل ميشه(مخصوصا اگه فلز يا پلاستيك باشه) و بعد از خاموش شدن دستگاه چون دماي اتاق كمتر از دماي داخل دستگاه هستش،بدنه شروع به خنك شدن و در نتيجه انقباض و وجود سر و صداي اندكي ميشه كه همون تق توق دوستمون هستش
حالا مسئله مهم اينجاست كه دماي يه اتاق معمولي حدود 24 تا 30 درجه هستش و دماي xl2370 ماكزيمم به 45 درجه ميرسه كه حتي اونقدر اين دما ناچيز هستش كه در پشت اين مانيتور لزومي به قرار دادن هواكش نديدن
بنده روزي 8 تا 15 ساعت مانيتورم روشن هستش و تا الان هيچ صدايي از اين بابت ازش نشنيدم

آخرین ویرایش:
فکر کنم اینجا جاش نیست ولی...
دوستانی که LG2261VP دارن روی چه تنظیماتی بازی میکنن؟
تنظیمات مانیتورتون و هم تنظیمات خود XBOX رو بگید .
مرسی.

راستی اون دوستمون که گفت مانیتور تق تق صدا میده باید بگم که مانیتوره قبلی منم که 2261 بود همین مشکل رو داشت یعنی وقتی مانیتور رو خاموش میکردی صدای تق تق! از پشتش شنیده میشد که در بعضی مواقع روی مخ میرفت البته چند روز بعدش یه مشکلات دیگه واسش پیش اومد که دادمش گارانتی تعویضش کردن الان دیگه این مشکل رو نداره!

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

نظر دوستان عزیز درباره سامسونگ PX2370 چیه؟ هر کی داره و تست کرده وخصوصا برای Xbox360 تجربش رو بگه؟
"23
LED
کنتراست :2000000
HDMI:1
DVI:1

قیمتش هم 370 هزار:biggrin1:

آخرین ویرایش:
اولا در مورد تق تق:
اين دوستمون راست ميگه . من هم تا حالا چند تا مانيتور samsung گرفتم كه اين مشكل و داشته . الان هم ديگه بميرم سامسونگ نميگيرم. آخه يه مشكل 1 بار 2 بار نه 200 بار.
اين ماينتور هم مشكلش همينه. در مورد اون دوستمون كه ميگه امكان نداره مانيتور تق تق كنه و بايد تو كيسش دنباي صدا بگرده: شما چطور در مورد چيزي كه نديدي نظر ميدي. صداي تقتق وقتي شروع ميشه كه مانيتور يكم كار ميكنه و گرم ميشه. پشتش يه صدايي مثل سرد و گرم شدن فلز ميده. نه صداي تلق تولوقه خفن
در مورد مقايسه با 2286: من 2286 رو به كنسول وصل نكردم ولي خونه بچه داداشم اين مانيتور XL2370 رو ديدم وصل كرده بود. خيلي جالب نبود راستش. يه جورايي خيلي مصنوعي جلوه ميداد تصاوير رو . در مورد اين كه نورش خيلي زياده هم اين حرفو تاييد ميكنم. نورش بيش از حد بالاست. در مورد جا موندن تصوير در اين مانيتور: من نديدم تصوير جا بمونه. ولي خوب كلا حال زيادي نكردم باهاش. تعريف 2286 رو بيشترشنيدم .
اعتقاد من: براي بازي ترجيحا 2261(به خاطر كابل HDMI) و بعدش 2286
براي كسي كه اولويت اولش كاراي ديگس و بعد بازي : اول 2286 و بعد 2261
من خودم مانيتور رو اول براي كار كرد روزانم ميخوام بعد براي بازي و اين حرفا

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or