خب حالا من دقیقا نمیدونم چه آزمایش ها و تست هایی روی مانیتور میشه ... ولی انقدر که من میدونم معمولا کاربر های کامپیوتر با چشم غیر مسلح به مانیتور نگاه میکن و فکر نمی کنم بتونن چنین تفاوتی رو اصلا تشخیص بدن.
اگه برتری هم توی پنل های lcd توی این مانیتور اصطلاحا led وجود داشته باشه حتما تو مانیتور های lcd جدید تر خواهیم دید چون ربطی به نور پس زمینه ندارن ...
در هر حال به نظر من این مانیتور ها ارزش خرید ندارن حداقل تا زمانی که هم قیمت lcd ها بشن چون کوچکترین بهبودی توی مشکلات اصلی lcd مثل زاویه دید و واقعی نبودن رنگ ها بوجود نیاوردن .. چون واقعا پیشرفت قابل ملاحظه ای دیده نمیشه!
اتفاقا نكته دقيقا همين هست كه شما كاملا تفاوت رو احساس ميكنيد در مانيتور ال سي دي و مانيتور ال اي دي.:laughing:
نكاتي كه دوستمون فرمودن رو اگر دقت كنيد : ميفهميد كه در كيفيت تصوير همين موارد هستن كه دخيل هستن. مثلا نشان دادن سياه واقعي، خودش كيفيت تصوير رو بهتر ميكنه در نظر شما. يا طبيعي بودن رنگ ها خودش كيفيت رو بهتر ميكنه در نظر انسان.
درواقع من فكر ميكنم شما يه مقدار تحت تاثير تبليغاتي دوست خوبم . چون مانيتور LED كه به گفته شما WLED هست، خود سيستمش مثل تلوزيون هاي LED داره كه اگر دقت كنيد ميبينيد كيفيتش خيلي بهتر از LCD هست. و كاملاااا محسوسه.