راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

خب حالا من دقیقا نمیدونم چه آزمایش ها و تست هایی روی مانیتور میشه ... ولی انقدر که من میدونم معمولا کاربر های کامپیوتر با چشم غیر مسلح به مانیتور نگاه میکن و فکر نمی کنم بتونن چنین تفاوتی رو اصلا تشخیص بدن.
اگه برتری هم توی پنل های lcd توی این مانیتور اصطلاحا led وجود داشته باشه حتما تو مانیتور های lcd جدید تر خواهیم دید چون ربطی به نور پس زمینه ندارن ...
در هر حال به نظر من این مانیتور ها ارزش خرید ندارن حداقل تا زمانی که هم قیمت lcd ها بشن چون کوچکترین بهبودی توی مشکلات اصلی lcd مثل زاویه دید و واقعی نبودن رنگ ها بوجود نیاوردن .. چون واقعا پیشرفت قابل ملاحظه ای دیده نمیشه!

اتفاقا نكته دقيقا همين هست كه شما كاملا تفاوت رو احساس ميكنيد در مانيتور ال سي دي و مانيتور ال اي دي.:laughing:
نكاتي كه دوستمون فرمودن رو اگر دقت كنيد : ميفهميد كه در كيفيت تصوير همين موارد هستن كه دخيل هستن. مثلا نشان دادن سياه واقعي، خودش كيفيت تصوير رو بهتر ميكنه در نظر شما. يا طبيعي بودن رنگ ها خودش كيفيت رو بهتر ميكنه در نظر انسان.
درواقع من فكر ميكنم شما يه مقدار تحت تاثير تبليغاتي دوست خوبم . چون مانيتور LED كه به گفته شما WLED هست، خود سيستمش مثل تلوزيون هاي LED داره كه اگر دقت كنيد ميبينيد كيفيتش خيلي بهتر از LCD هست. و كاملاااا محسوسه.

درواقع من فكر ميكنم شما يه مقدار تحت تاثير تبليغاتي دوست خوبم . چون مانيتور LED كه به گفته شما WLED هست، خود سيستمش مثل تلوزيون هاي LED داره كه اگر دقت كنيد ميبينيد كيفيتش خيلي بهتر از LCD هست. و كاملاااا محسوسه.
الان یه نفر اینو برام ترجمه کنه:)
کلا ملت جو زده ای داریم که فقط کافی یه سری تبلیغات و بزرگ نمایی راجع به چیزی بشه اونوقت دیگه عقل و چشم از کار میفته نمونه اش همین کنتراستی که بالا صفحه LCD ها میزنه ... جالبه که با اینهمه اطلاع رسانی هنوز هم عده ای هستن وای میستن صفر های رقم کنتراست رو میشمرن و بعد هم: WOW کنتراست 2 میلیون!!فوق العادست ... حالا ازش بپرسی یعنی چی خودشم نمیدونه

لان یه نفر اینو برام ترجمه کنه
کلا ملت جو زده ای داریم که فقط کافی یه سری تبلیغات و بزرگ نمایی راجع به چیزی بشه اونوقت دیگه عقل و چشم از کار میفته نمونه اش همین کنتراستی که بالا صفحه LCD ها میزنه ... جالبه که با اینهمه اطلاع رسانی هنوز هم عده ای هستن وای میستن صفر های رقم کنتراست رو میشمرن و بعد هم: WOW کنتراست 2 میلیون!!فوق العادست ... حالا ازش بپرسی یعنی چی خودشم نمیدونه
منم نفهمیدم جمله اون اقا رو
من که تا حال هم روی TV های بزرگ و هم مانیتور با دقت زیاد LCD ها رو با LED ها مقایسه کردم و هیچ گونه تفاوتی ندیدم
الکی پولتون رو حروم این جور چیزا نکنید

الان یه نفر اینو برام ترجمه کنه:)

خودم هم زياد نفهميدم چي گفتم تو اون جمله ولي منظورم اينه:
مانيتور ال اي دي(ال جي) دقيقا سيستمي همانند LED TV (سامسونگ) داره. واقعا وقتي شما LED TV رو نگاه ميكني تفاوتي احساس نميكني؟
اگر تفاوتي احساس نميكني : كه هچ. (چشم پزشك را توصيه ميكنم:biggrin1:) شوخي كردم. ولي اگر تفاوتي احساس نميكني : يا يه مقدار بي دقت هستي يا برات مهم نيست مثلا عمق سياهي در تلوزيون شما چقدر باشه. به اصطلاح Black LEvel برات معني نداره.
اما اگر تفاوت رو احساس ميكني : مانيتور LED هم مثل ال اي دي TV. يعني كيفيت ها كاملا متفاوته.
البته ايرادي نداره كه شما احساس كني فرقي نداره. براي شما مهم نيست دوست عزيزم. ولي مثلا تو شركت اگر كار كني و تو بخش گرافيك باشي، و يه كاتال درست كني و بعد از چاپ اينطوري بشي::eek: خودت تفاوت ها رو ميفهمي و ميبيني كه مثلا براي اين مورد چقدر بهتر ميبود با LED كار ميكردي.

ولي مثلا تو شركت اگر كار كني و تو بخش گرافيك باشي، و يه كاتال درست كني و بعد از چاپ اينطوري بشي
فقط همینو بگم که شغل من دقیقا همونه که گفتی و برای طراحی گرافیکی و بخصوص چاپ, اصلـآ و ابدآ مانیتور lcd و led و از این قبیل چرت و پرت ها بدرد نمیخورن.چون هیچ وقت روی این مانیتور ها نمی تونید رنگ های cmyk واقعی رو ببینید و همیشه نتیجه ای رو که در چاپ میبینید 180 درجه با اون چیزی که تو مانیتور دیدید فرق میکنه(مگه اینکه با custom CMYK کار کنید که بازم دردسر داره ...).
بازی کردن,گشت و گذار تو نت,فیلم دیدن ... این مانیتور ها فقط بدرد این کارا میخورن,یعنی اینکه بشینی تصویر رو تماشا کنی و از رنگ های زیباش لذت ببری.
به امید روزی که O-led ها وارد بازار بشن و این مشکل رو حل کنن

آخه مسئله اینه که در مانیتور های led از همون پنل lcd یا کریستال مایع استفاده میشه و این مانیتور ها به جای استفاده از CCFL برای تامین نور صفحه از نوعی led استفاده میکنن.
یعنی همون مانیتور lcd با نور پس زمینه LED و دیگر هیچ ...
اینکه بگیم led ها مانیتور های فوق العاده با کیفیت تر از lcd هستن یعنی فقط خودمون رو با این تبلیغات گول زدیم.
اصلا چه کاریه خودتون برید بازار ایران یا رضا مانیتور ها رو مقایسه کنید ... مطمئن باشید اگه مدل هارو نشناسید اصلا lcd رو از led تشخیص نمی دید... مثل همیشه بزرگترین مشکل LCD رو تو این led ها خواهید دید که وقتی یه ذره زاویه دید تون رو بسته می کنید رنگ ها به آلبالو گیلاس میزنن ...
یعنی همونطور که تو خیلی فروم ها هم گفته شده چیزی به اسم نمایشگر LED نداریم بلکه اینها LCD هستن با نور پس زمینه LED همین ... گول تبلیغات رو نخورید
یعنی بریم همین w2261vp رو بخریم الکی پولمون رو هدر ندیم!
فکر کنم بیشتر گیمرها w2261vp استفاده میکنن!

سلام به همه دوستان و اساتید محترم...
من امروز یدونه مانیتور تلویزیون 22 اینچ ال جی مدل LH200R خریدم به قیمت 300.000تومان...
به مشخصاتش دقت نکرده بودم الان میبینم که full hd نیست و یه خورده خورده تو ذوقم...
هنوز مانیتور رو از جعبه در نیاوردم به نظرتون تفاوتش با مانیتور های full hd چقدره؟میارزه اینو با ضرر بفروشم LED یا LCD full hd بگیرم...
این مشخصاتش...

• کیفیت تصویر HD با وضوح 768*1366 پیکسل
  • سنسور هوشمند (صرفه جویی هوشمند در مصرف برق)
  • دارای قابلیت (SIMPLINK (HDMI CEC
  • بیش از 1000 صفحه Teletext
  • بلندگوهای نامرئی
  • دو بلندگوی یک تکه
  • دارای سیستم سوراند SRS Trussurond
  • دو ورودی HDMI/HDCP
  • پایه گردان
  • مشخصات فنی
  • اندازه صفحه نمایش : 22اینچ
  • ابعاد با پایه WxHxD : 171*397*533.4mm
  • روشنایی تصویر : 500cd/m2
  • زاویه دید : 178درجه
  • حالت AV (سینما،بازی،ورزش)
  • خروجی صدا : 5w+5wوات
  • قابلیت Clear Voice II (زوم برروی صدای هنرپیشه یا صدای زمینه)
  • وزن با پایه : 4.8Kg
  • نسبت کنتراست داینامیک : 15000
  • قابلیت محافظت از چشم (ضد لرزش)
  • سیستم ساراند : srs trussurond
  • تله تکست : 1000صفحه
  • محصول کره
  • ساخت کره
  • با ضمانت نامه گلدیران
کسایی که از این مشخصات سر در میارن خوشحال میشم راهنمایی کنن...
راستی اینم بگم که این مانیتور رو فقط برای بازی با xbox خریدم...
بازی هایی که فول اچ دی هستن روی این مانیتور ها بد میشه؟
ممنون میشم پاسخ بدید...

آخرین ویرایش:
من امروز یدونه مانیتور تلویزیون 22 اینچ ال جی مدل LH200R خریدم به قیمت 300.000تومان...
به مشخصاتش دقت نکرده بودم الان میبینم که full hd نیست و یه خورده خورده تو ذوقم...
هنوز مانیتور رو از جعبه در نیاوردم به نظرتون تفاوتش با مانیتور های full hd چقدره؟میارزه اینو با ضرر بفروشم LED یا LCD full hd بگیرم...
این مشخصاتش...

• بلندگوهای نامرئی
  • دو بلندگوی یک تکه
  • دو ورودی HDMI/HDCP
  • پایه گردان
  • مشخصات فنی
  • محصول کره
  • ساخت کره
  • با ضمانت نامه گلدیران
ممنون میشم پاسخ بدید...

اين وسيله اي كه شما خريدي مانيتور نيست. بلكه Tv هست كه خريدي.
حالا مورد استفادت چيه/؟ براي TV ميخواي يا براي PC?
اگر براي TV ميخواي، از اينكه فول اچ دي نيست نگران نشو. چون در 22 اينچ زياد مشخص نيست چي به چيه. ولي بهتر ميبود 32 ميگرفتي با اين پول. ميتونستي xvision بگيري . كيفيتشم خوب ميبود.
اينم لينك معرفي
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=2687210&posted=1#post2687210

اما اگر به جاي مانيتور ميخواي استفاده كني: چشمات اذيت ميشه. چون نور TV با نور مانيتور خيلي فرق داره. اين نكته رو هم بدون كه گلديران تلوزويون LG رو گارانتي ميكنه و ماديران مانيتورشو.

فقط همینو بگم که شغل من دقیقا همونه که گفتی و برای طراحی گرافیکی و بخصوص چاپ, اصلـآ و ابدآ مانیتور lcd و led و از این قبیل چرت و پرت ها بدرد نمیخورن.چون هیچ وقت روی این مانیتور ها نمی تونید رنگ های cmyk واقعی رو ببینید و همیشه نتیجه ای رو که در چاپ میبینید 180 درجه با اون چیزی که تو مانیتور دیدید فرق میکنه(مگه اینکه با custom CMYK کار کنید که بازم دردسر داره ...).
بازی کردن,گشت و گذار تو نت,فیلم دیدن ... این مانیتور ها فقط بدرد این کارا میخورن,یعنی اینکه بشینی تصویر رو تماشا کنی و از رنگ های زیباش لذت ببری.

ببخشيد تو بحثتون دخالت ميكنم:
ما هم تو كار طراحي هستيم. منم كار هاي گرافيكي ميكنم و براي چاپ 2 تا مانيتور خوب دارم. يكي F700p و ديگري هم 2261LG كه كاليبره شده. جفتشم عاليه رنگاشون. پس ربطي نداره حتما رو CRT كار كني و ممكنه يه LCD كالبره شده 100 برابر رنگ ها رو بهتر به شما نشون بده
در مورد LED اطلاعي ندارم:biggrin1: ولي براي طراحي فكر نميكنم مناسب باشه

این مشخصاتش...

• بلندگوهای نامرئی
  • دو بلندگوی یک تکه
  • دو ورودی HDMI/HDCP
  • پایه گردان
  • مشخصات فنی
  • محصول کره
  • ساخت کره
  • با ضمانت نامه گلدیران
ممنون میشم پاسخ بدید...

سلام
مسلما این چیزی که شما خریدی حرفه ای واسه بازی نیست!!
اگه این طور که شما میگی واسه بازی کردن با ایکس باکس میخوای پیشنهاد میکنم بری عوضش کنی!
شما با خیلی کمتر از این پولی که دادی میتونی یه مانیتور خوب فول اچ دی با کنتراست خیلی بالاتر بگیری واسه بازی کردن ...

يكي F700p و ديگري هم 2261LG كه كاليبره شده. جفتشم عاليه رنگاشون. پس ربطي نداره حتما رو CRT كار كني و ممكنه يه LCD كالبره شده 100 برابر رنگ ها رو بهتر به شما نشون بده
خب اینکه شد همونی که گفتم.رنگ ها رو میشه تنظیم کرد ولی باز هم نتیجه مطلوبی نمیشه گرفت.
بهتر به شما نشون بده
بهتر!از چه نظر بهتر؟
بهتر رو هزار جور میشه معنی کرد:زیبا تر,روشن تر,شفاف تر,شارپ تر ....
مهم واقعی بودن رنگ هاست که متاسفانه رو این مانیتور ها مُیــــــسر نیست!
در مورد LED اطلاعي ندارم ولي براي طراحي فكر نميكنم مناسب باشه
وقتی شما برای طراحی, 2261 رو میگی عالیه مطمئن باش نظرت راجع به led هم همونه.چون هر دوی این مانیتور ها یکی هستن

خب اطلاعات شما کامل نیست
واقعا جالب نیست که بعد از سالها از منسوخ شدن CRT ها هنوز هم از اونا برای کار طراحی استفاده کرد،اونم با اون همه مشکلات و مضراتی که دارن

یک نوع فن آوری خاص وجود داره بنام IPS Panel که اختصاصا برای LCD های حرفه ای با نمایش کیفیت و پالت رنگ طبیعی ساخته شده و در بعضی مدلها هم بکار رفته،اما قیمت بالاتری نسبت به پانلهای معمولی TN دارن

بعضی مدلهای مانیتور برند DELL از این نوع هستن ،ضعفشون هم توی سرعت پاسخگویی هست که باعث میشه برای بازی مناسب نباشن.

خب اطلاعات شما کامل نیست
واقعا جالب نیست که بعد از سالها از منسوخ شدن CRT ها هنوز هم از اونا برای کار طراحی استفاده کرد،اونم با اون همه مشکلات و مضراتی که دارن

یک نوع فن آوری خاص وجود داره بنام IPS Panel که اختصاصا برای LCD های حرفه ای با نمایش کیفیت و پالت رنگ طبیعی ساخته شده و در بعضی مدلها هم بکار رفته،اما قیمت بالاتری نسبت به پانلهای معمولی TN دارن

بعضی مدلهای مانیتور برند DELL از این نوع هستن ،ضعفشون هم توی سرعت پاسخگویی هست که باعث میشه برای بازی مناسب نباشن.

خب من هیچ اطلاعی راجع به این مورد از lcd ها نداشتم
با این حساب تمام lcd هایی که تو بازار ریخته جزء TN به حساب میان دیگه؟

بعد حالا چه تفاوتی در ساختار بین این 2 نوع lcd وجود داره؟
تفاوتی هم تو کارکرد داره یا این هم مثل قضیه led ....؟چون اگه این نوع نمایشگر ها زاویه دید و رنگ اشون مثل lcd های رایج در بازار باشه باز هم بدرد طراحی نمیخوره و دوباره crt میشه بهترین انتخاب.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or