راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

نمیدونم چقدر سوالم به این قسمت مربوط میشه ولی ممنون میشم جواب بدین.. من یه ال سی دی لوتوس x.vision خریدم ولی هنوز کابل HDMI براش نگرفتم توی بازی ها تصویرس یه کم تاریکه و گرافیک بازی ها خیلی توش پایینه و امروز سر forza 3 گرافیکش به هم ریخت محیط حذف شد و ماشین رو هوا بود... من با کابل av وصل کردم فعلا میخواستم بدونم اگه hdmi وصل کنم درست میشه یا اینکه مشکل از جای دیگس ممنون...

نمیدونم چقدر سوالم به این قسمت مربوط میشه ولی ممنون میشم جواب بدین.. من یه ال سی دی لوتوس x.vision خریدم ولی هنوز کابل HDMI براش نگرفتم توی بازی ها تصویرس یه کم تاریکه و گرافیک بازی ها خیلی توش پایینه و امروز سر forza 3 گرافیکش به هم ریخت محیط حذف شد و ماشین رو هوا بود... من با کابل av وصل کردم فعلا میخواستم بدونم اگه hdmi وصل کنم درست میشه یا اینکه مشکل از جای دیگس ممنون...

اگه تلوزیونتون hd باشه معلومه با کابل av:sick: وصل کنی اینطوری میشه hdmi بگیر زمین تا آسمون فرق میکنه ولی نفهمیدوم در مورد فورزا چی میگی اینایی که میگی مشکل از بازیته!

دوستان سلام لطفا راهنمایی کنید.چندروزه دنباله p2770 هستم اصلا نیست انگار. عجیب هم بین این مدل و xl2370 گیر کردم کلا 3 بار رفتم بازار اخر سرم نمیتونم تصمیمه درست بگیرم لطفا اگر کسی این 2مدل رو داره یه راهنمایی بکنه ممنون.

آره فقط برای گیم میخواستم و فکر نکنم w2286l برای گیم خوب باشه چون 16:10 و 1680 در 1050 هستش که اصلا برای گیم مناسب نیست !
پس بهترین انتخاب برای گیم w2261vp هستش!
ولی تو سایت lge.ir نوشته بود که w2286ol از طریق پورت hdmi full hd میشه! آیا واقعیت داره؟
به گیرنده خارجی HDTV نیازی نیست. دریافت کننده پرقدرت تلویزیون دیجیتال داخلی، تصاویری زنده خلق خواهد کرد.

* مناسب برای سرگرمی های Full HD و تلویزیون های دیجیتال
* دریافت کننده تلویزیون دیجیتال داخلی
* سازگار با HD 1080P
* 2HDMI برای حداکثر راحتی

*

تو اين سايته يه سري اطلاعات اشتباه داده:
مثلا همين بخشي كه قرمز كردم. گفته تيونر ديجيتال داره يعني MOnitor TV در حالي كه اينطوري نيست. و فقط مانيتور هست.
در مورد قسمتي كه سبز كرده وصحيح هم هست : گفته سازگار با فول اچ دي يعني در پخش كيفيت 1080 هيچ مشكلي نداره. من خودم ديدم باهاش بازي ميكنن. مشكلي به هيچ عنوان نداره. حتي توي خود shhow ها هم فيلم HD توي اين مانيتور پخش ميكنن كه به خاطر كنتراستش از 2261 بهتر تصصاويرش. ولي ممكنه در بازي هايي كه صحنه خيلي سريع و تند حركت ميكنه و يهو تغيير ميكنه 2261 بهتر باشه . ولي طبق چيزي كه من ديدم 2286 هم هيچ مشكلي نداره.
بازهم ميگم. نظر كلي من براي gamer ها همين 2261 هست. چون تست شده تره

دوستان سلام لطفا راهنمایی کنید.چندروزه دنباله p2770 هستم اصلا نیست انگار. عجیب هم بین این مدل و xl2370 گیر کردم کلا 3 بار رفتم بازار اخر سرم نمیتونم تصمیمه درست بگیرم لطفا اگر کسی این 2مدل رو داره یه راهنمایی بکنه ممنون.

من با XL2370 كار كردم. بهتون اصلا توصيه نمي كنم. كيفيت تصويرش عاليه ولي باباي چشم رو در مياره. يعني تو مايه هاي كور شدنه. وقتي بعد از 1 ساعت از پاي مانيتور بلند ميشي مثل آدمايي ميشي كه 1 ساعت به خورشيد نگاه كردن و چشمشون سياهي ميره. اينطوري:eek:
اگر بين اين دو مدل ميخواي 2770 بهتره. اونم به خاطر اينكه پنلش و اسمبلش هنوز به دست ايرانيان و چيني هاي عزيز نيافتاده. اما اگر LED ميخواي باشه فقط 2286 در حال حاضر.
البته شنيدم 2486 هم ميخاد بياد در آينده نزديك كه اون ديگه معركست

آقا شک نکنید. W2261VP بگیرید.کیفیتش عالی برای بازی .فیلم . اینترنت همه چیز
شیک با قیمت مناسب. فقط اگه دیر بجنبید ممکن عید بی مانیتور بمونید (مخصوصا تو شهرستانها )من خودمم دیشب خریدم یکم سخت پیدا شد.

آقا شک نکنید. W2261VP بگیرید.کیفیتش عالی برای بازی .فیلم . اینترنت همه چیز
شیک با قیمت مناسب. فقط اگه دیر بجنبید ممکن عید بی مانیتور بمونید (مخصوصا تو شهرستانها )من خودمم دیشب خریدم یکم سخت پیدا شد.
منم 1 ماه ونيم پيش واسهx360يكي گرفتم محشره.
اگه براي كنسول مانيتور مي خوايد درنگ نكنيد!

چنتا سوال داشتم

اول اینکه W2261VP مال شرکته LG هست دیگه ؟ قیمتش درو رو ور چنده؟21 مناسبه واسه بازی کردن؟

دوم اینکه من یک مانیتور سامسونگ 19 واید دارم که فقط ابل VGA میخوره بهش
می خواهم با یک مانیتور LG 21 که کابل DVI بخوره عوض کنم . حالا نو یا دسته دو فرقی نداره

می خواستم بدونم چقدر باید پول بدم؟

ممنون

چنتا سوال داشتم

اول اینکه W2261VP مال شرکته LG هست دیگه ؟ قیمتش درو رو ور چنده؟21 مناسبه واسه بازی کردن؟

دوم اینکه من یک مانیتور سامسونگ 19 واید دارم که فقط ابل VGA میخوره بهش
می خواهم با یک مانیتور LG 21 که کابل DVI بخوره عوض کنم . حالا نو یا دسته دو فرقی نداره

می خواستم بدونم چقدر باید پول بدم؟

ممنون

قیمت شرکتی W2261VP چیزی حدود 240-249 قیمتش هست.
به نظر من تصمیمت خرید همین مدل یا تعویض با همین مدل باشه.

قابل توجه گرافیستها:
معرفی یه مانیتور IPS جدید از NEC
توضیحاتش هم که در پستای قبلی داده شد گفتم نمونش رو هم لینک بدم،البته توی ایران نیست.

[LTR]monitors with S-IPS panels are only competitive in the small market niche of models for professional color-processing applications where the price factor is often of secondary importance. And this targeting even makes S-IPS monitors more expensive because that market niche has a number of special requirements that increase the manufacturing cost[/LTR].​

عزیز چند اینچی خریدی؟21؟
فروشگاهی سراغ ندارید که این نو مانیتور رو بفروشه؟
همین 2261vp دیگه! 21.5 اینچ هست همون 22 میگن..
2 عدد اول مدل های مانیتور اینچش هست...!
کازرون نه:دی ولی خب تهران میگن بازار رضا اینا داره یا پاساژ ایران فکر میکنم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or