seyed.khan
کاربر سایت
نمیدونم چقدر سوالم به این قسمت مربوط میشه ولی ممنون میشم جواب بدین.. من یه ال سی دی لوتوس x.vision خریدم ولی هنوز کابل HDMI براش نگرفتم توی بازی ها تصویرس یه کم تاریکه و گرافیک بازی ها خیلی توش پایینه و امروز سر forza 3 گرافیکش به هم ریخت محیط حذف شد و ماشین رو هوا بود... من با کابل av وصل کردم فعلا میخواستم بدونم اگه hdmi وصل کنم درست میشه یا اینکه مشکل از جای دیگس ممنون...
[FONT="]بستگی به این داره که شما با کنسول وصل شدید یا [/FONT]PC[FONT="]؟[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]بستگی به رزولوشن بازی داره تلویزیون های [/FONT]LCD[FONT="] مثل مانیتور نیسستند که در رزولوشن های مختلف تصویر مناسب نمایش بدند سعی کنیم تنظیمات گرافیکی بازی رو در حالت های مختلف امتحان کنید [/FONT]
[FONT="]در مورد [/FONT]HDMI[FONT="] و [/FONT]AV[FONT="] هم [/FONT]HDMI[FONT="] نزدیک به 40 درصد روی تصویر از [/FONT]AV[FONT="] بهتره و با [/FONT]AV[FONT="] تصاویر [/FONT]HD[FONT="] اصلا قابل پخش نیستند صدا هم از طریق کابل [/FONT]HDMI[FONT="] منتقل می شه به هر حال شما [/FONT]HDMI[FONT="] و تهیه کن [/FONT]AV[FONT="] دیگه مال زمان [/FONT]Sega[FONT="] و [/FONT]Micro[FONT="] است.[/FONT]