راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

ميدونم واسه اين هرتز رو رزولشن 1920x1080 ساخته شده
ميگم كارت گرافيكم مشكل نداره با اين رزولشن؟
يعني فيلم رو پي سي . يا كاراي ديگه رو بدون مشكل ميشه انجام داد
اصلا اگه رزولشن رو پايين بيارم مثلا ؟1280x720 واسه كامپيوتر بيارم . مانيتور باهاش مشكل نداره؟

يه جا كه بشه انلاين اين رو خريد كرد هم بگيد
نمیدونم باید ببینی تو مشخصات کارتت این رزولوشن ساپورت میشه یا نه؟ اگه میشه که مشکلی نیست
بله مشکلی نیست ولی فیلمهای hd فکر کنم به یه cpu دو هسته ای احتیاج دارن و ربطی به مانیتور نداره!
چرا پایین بیاری؟؟ دلیلی نداره پایین بیاری
هر رزولوشنی جز رزولوشن nativeـش یعنی 1920x1080 که بذاری حاصلش تو dekstop مساوی با فاجعه!

1080i= HD Ready 1600x1080
این اشتباس
1080i=1366x768

آخرین ویرایش:
ميدونم واسه اين هرتز رو رزولشن 1920x1080 ساخته شده
ميگم كارت گرافيكم مشكل نداره با اين رزولشن؟
يعني فيلم رو پي سي . يا كاراي ديگه رو بدون مشكل ميشه انجام داد
اصلا اگه رزولشن رو پايين بيارم مثلا ؟1280x720 واسه كامپيوتر بيارم . مانيتور باهاش مشكل نداره؟

يه جا كه بشه انلاين اين رو خريد كرد هم بگيد
فکر نکنم کارتت مشکل داشته باشه
میتونی همه کارای عادی رو انجام بدی
البته پیشنهاد می کنم یه فکری به حال گرافیکت بکنی !
چون به نظرم میاد که خروجی dvi نداشته باشه
vga نویز خیلی زیادی رو تصویر میندازه ( کاملا میتونی دونه دونه های نویز رو حس کنی :biggrin1: )
البته اگه الان CRT داری تغییرات زیادی رو حس میکنی :biggrin1:
مانیتور LCD یک رزولوشن native ( اینجا یعنی 1080*1920 ) داره که اگه غیر از اون بذاری به مشکل بر میخوری
کشیدگی تصویر ، ناخوانا بودن متن ها ، تاری شدید و....

فکر نکنم کارتت مشکل داشته باشه
میتونی همه کارای عادی رو انجام بدی
البته پیشنهاد می کنم یه فکری به حال گرافیکت بکنی !
چون به نظرم میاد که خروجی dvi نداشته باشه
vga نویز خیلی زیادی رو تصویر میندازه ( کاملا میتونی دونه دونه های نویز رو حس کنی :biggrin1: )
البته اگه الان CRT داری تغییرات زیادی رو حس میکنی :biggrin1:
مانیتور LCD یک رزولوشن native ( اینجا یعنی 1080*1920 ) داره که اگه غیر از اون بذاری به مشکل بر میخوری
کشیدگی تصویر ، ناخوانا بودن متن ها ، تاری شدید و....
نظرت اشتباه است dvi داره:cheesygri
من با كامپيوتر كه بازي نمي كنم فقط باهاش كارهام رو انجام ميدم . ايكس باكس گرفتم كه كامپيوتر ارتقا ندم.
راهنماش كجاست تو نت ببينم 1920x1080 رو ساپورت مي كنه يا نه؟
Nvidia Geforce 6200 Tourbo Cache

دوستان من اگه بخوام بجا HDMI to HDMI از HDMI to DVI استفاده کنم کیفیت تصویر چقد تغییر میکنه کلآ میخوام بدونم فرقاشون چیه؟
ممنون
من که دیروز عینا دیدم تغییر آنچنانی نمی کنه..! (تقریبا فرقی نداره)

----------------------------------

من می خوام امروز یه LG W2261v بخرم من که شنیدم جدیدا کیفتشون خراب شده و... از پنل خوبی استفاده نمی کنند..! اونهایی که دارند این مشکل خیلی ضایعه؟!
من فقط یه مانیتور که کیفیت خوب بده نه عالی..! همون AOC که قیمتش 210 تومان هست بهتر نیست؟!:biggrin1: (من دیدم خوشم اومد!)

با 200 تومن نمیشه مانیتور hd گرفت . یک پنجاه.شصت هزار تومن جمع کن LG W2261v بکیر:-" . کلا LG W2261v ارزون ترین مانیتور HD هست.

دوست عزيز مهم نيست اچ دي باشه چون اصلن پولم نميرسه در ضمن قيمت مانيتور t19 رو هم ميخواستم ممنون

من می خوام امروز یه LG W2261v بخرم من که شنیدم جدیدا کیفتشون خراب شده و... از پنل خوبی استفاده نمی کنند..! اونهایی که دارند این مشکل خیلی ضایعه؟!
من فقط یه مانیتور که کیفیت خوب بده نه عالی..! همون AOC که قیمتش 210 تومان هست بهتر نیست؟!:biggrin1: (من دیدم خوشم اومد!)

من تو یه سایت خراجی خوندم پنل های جدیدش LG-Philips ـه اسمش 2261vp-pf شده
حالا بهتره یا بدتره خدا می دون، کسی قیمت نداره؟ من 2 روز پیش پرسیدم چندجا گفتن 265.000 تومن و اینکه فعلا نایاب شده

AOC v22 خیلی عالیه فقط مشکلش 16:10 بودنشه و اینکه HD نیست

ویرایش : تفاوت 2261v و 2261vp در کنتراستشونه که 2261vp کنتراستش بیشتره

آخرین ویرایش:
من تو یه سایت خراجی خوندم پنل های جدیدش LG-Philips ـه اسمش 2261vp-pf شده
حالا بهتره یا بدتره خدا می دون، کسی قیمت نداره؟ من 2 روز پیش پرسیدم چندجا گفتن 265.000 تومن و اینکه فعلا نایاب شده
آره می دونم ولی مشکل اینجاست که این جدیدا هنوز کمیاب هستن و کاراییشون مشخص نشده!

نظرت اشتباه است dvi داره:cheesygri
من با كامپيوتر كه بازي نمي كنم فقط باهاش كارهام رو انجام ميدم . ايكس باكس گرفتم كه كامپيوتر ارتقا ندم.
راهنماش كجاست تو نت ببينم 1920x1080 رو ساپورت مي كنه يا نه؟
Nvidia Geforce 6200 Tourbo Cache

1920x1080 رو ساپورت میکنه. من قبلا" این کارت گرافیکی رو داشتم.
1280x720 رو هم ساپورت میکنه.تو این رزولشن هم هیچ مشکلی نداره.

سلام بنظرتون چکارکنم:confused:
1-مانیتورAOC22 30FMبگیرم چون اسپیکرداره که قدرت صداش2W+2Wهست;)قدرت صداش واسه بازی خوبه تواتاق درضمن hdmiهم داره بارزلوشن1050*1680باکنتراست000/200
2-یه مانیتوردیگه بخرم وبا اسپیکرصدابگیرم(چون خیلی دردسرداره):(واین مانیتورLG22 61Vقسمتی داره که اسپیکربهش وصل بشه که صداروبگیرم:blushing:متشکر:cool:

1-مانیتورAOC22 30FMبگیرم چون اسپیکرداره که قدرت صداش2W+2Wهست;)قدرت صداش واسه بازی خوبه تواتاق درضمن hdmiهم داره بارزلوشن1050*1680باکنتراست000/200
2-یه مانیتوردیگه بخرم وبا اسپیکرصدابگیرم(چون خیلی دردسرداره):(واین مانیتورLG22 61Vقسمتی داره که اسپیکربهش وصل بشه که صداروبگیرم:blushing:متشکر:cool:
2- بله ! ! !

1-من ای او سی رو تست نکنردم.اما خودم 2261 دارم.عالیه.پورت وردی اسپیکر هم داره.
2-بالاتر گفتم.داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or