Pythonistas
کاربر سایت
دوستان این LG 2261V کمیاب شده ..! آیا گزینه دیگری نیست ؟!
LG 2261V گویا سری جدیدش مشکل دارن ..! مشکلش حاده یا زیاد تو چشم نیست؟!
میتونی بگی چه مشکلی داره ؟ کدوم مشکل ؟ پودری رو میگی ؟دوستان این LG 2261V کمیاب شده ..! آیا گزینه دیگری نیست ؟!
سلام بنظرتون چکارکنم:confused:
1-مانیتورAOC22 30FMبگیرم چون اسپیکرداره که قدرت صداش2W+2Wهستقدرت صداش واسه بازی خوبه تواتاق درضمن hdmiهم داره بارزلوشن1050*1680باکنتراست000/200
2-یه مانیتوردیگه بخرم وبا اسپیکرصدابگیرم(چون خیلی دردسرداره)واین مانیتورLG22 61Vقسمتی داره که اسپیکربهش وصل بشه که صداروبگیرم:blushing:متشکر
بازیهایی که سریع هستند مثل فوتبال بله!من میخوام ایم مدل رو بگیرم M2794DP مانیتور تلویزیون 27 اینچ
فقط بدیش اینه که زمن پاسخ دهیش 5 میلی ثانیه هست !
این 5 میلی ثانیه خیلی تاثیر گذاره تو بازی ؟؟؟
برادر من یه اسکارلت ال جی داره مدل 32LG606FR که زمان پاسخ دهیش 4 میلی ثانیه هست ؛ با تلویزیون بازی های 360 خصوصا فیفا09 رو بازی کردم ، خیلی خوب و بدون مشکل بودند خیلی بهتر از مانیتورم ( 2232bw ) ...بازیهایی که سریع هستند مثل فوتبال بله!
شما که میگی مشکلی نبود پس بگیر مشکلی نیست ولی من رو 2 میلی ثانیه هم مشکل دارم چه برسه به 5!
!!!!! :thanks:شما که میگی مشکلی نبود پس بگیر مشکلی نیست ولی من رو 2 میلی ثانیه هم مشکل دارم چه برسه به 5!
!!!!! :thanks:
میتونم خواهش کنم یه خورده توضیح بدی چطور مشکلی هست که من متوجه نشدم ؟؟!! :confused: