راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

دوستان این LG 2261V کمیاب شده ..! آیا گزینه دیگری نیست ؟!
LG 2261V گویا سری جدیدش مشکل دارن ..! مشکلش حاده یا زیاد تو چشم نیست؟!
میتونی بگی چه مشکلی داره ؟ کدوم مشکل ؟ پودری رو میگی ؟
اگه اونه که قدیم و جدید نداره
فقط تو محیط های سفید و روشن اگه خیلی دقت کنی میتونی حس کنی

سلام بنظرتون چکارکنم:confused:
1-مانیتورAOC22 30FMبگیرم چون اسپیکرداره که قدرت صداش2W+2Wهست;)قدرت صداش واسه بازی خوبه تواتاق درضمن hdmiهم داره بارزلوشن1050*1680باکنتراست000/200
2-یه مانیتوردیگه بخرم وبا اسپیکرصدابگیرم(چون خیلی دردسرداره):(واین مانیتورLG22 61Vقسمتی داره که اسپیکربهش وصل بشه که صداروبگیرم:blushing:متشکر:cool:

دوست عزیز اگر قصد خرید AOC داریی فقط به V22 Verfino فکر کن نه 2230FM

بازیهایی که سریع هستند مثل فوتبال بله!
برادر من یه اسکارلت ال جی داره مدل 32LG606FR که زمان پاسخ دهیش 4 میلی ثانیه هست ؛ با تلویزیون بازی های 360 خصوصا فیفا09 رو بازی کردم ، خیلی خوب و بدون مشکل بودند خیلی بهتر از مانیتورم ( 2232bw ) ...
حالا نمیدونم 1 میلی ثانیه خیلی تفاوت ایجاد میکنه ؟؟!!!

برادر من یه اسکارلت ال جی داره مدل 32LG606FR که زمان پاسخ دهیش 4 میلی ثانیه هست ؛ با تلویزیون بازی های 360 خصوصا فیفا09 رو بازی کردم ، خیلی خوب و بدون مشکل بودند خیلی بهتر از مانیتورم ( 2232bw ) ...
حالا نمیدونم 1 میلی ثانیه خیلی تفاوت ایجاد میکنه ؟؟!!!
شما که میگی مشکلی نبود پس بگیر مشکلی نیست ولی من رو 2 میلی ثانیه هم مشکل دارم چه برسه به 5!

!!!!! :eek: :thanks:
میتونم خواهش کنم یه خورده توضیح بدی چطور مشکلی هست که من متوجه نشدم ؟؟!! :confused:
magicspeed8ms_ft.jpg

شما اینو ببین اون که واضح تره زمان پاسخگوییش کمتره ! یعنی هرچه قدر زمان پاسخگویی کمتر باشه اون کش یا محو شدگی که با تصویر هست کمتر میشه
تو فوتبال هم اگه وقتی بازیکنا میدوند دقت کنی برات مشخص میشه که چی میگم

سلام
من یه مشکل با 2261 پیدا کردم
البته حدس میزنم که به خاطره مانیتوره
co-op
من نمی تونم با 2261V co-op بازی کنم
ارورش در مورد اسکرین و از این جور حرفاس
به نظر شما مشکل چیه؟
من با 108i بازی می کنم
مرسی

اولا حسابی تعجب کردم که گفتی 1080i بازی میکنی ؟؟؟:eek: :confused: :-" ولی من که چنین مشکلی ندارم البته بگم که با full hd دارم بازی میکنم وبا کابل HDMI ... به نظرم رزولوشن_تو عوض کن .

سلام به همه دوستان عزیز .
متاسفانه یا خوض بختانه بحث راجع به 2261 بسیاره و شاید خیلی از اونها به آشنا نبودن ما با این مانیتور یا نقص های کوچیک خودش برگرده

خب بریم سر اصل مطلب
توی سایت p30world مباحث زیادی راجع به 2261 هست.و تنضیمات خاصی که شما باید برای کیفیت بهتر pc با این مانیتور بگیرید.
ولی مختصر بگم بهترین حالت pc رو شما با win7 میگیرید . به دلیل اینکه آیکون ها استاتیک نیست.

نظر کاربر ehsan-old بعد از خرید 2261 و داستان های بعد از اون (صفحات آخر مهمترند)
مثلا این تاپیک مقایسه»

http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4035641#post4035641

خوب من پستهای مفید چند تاپیک جدا کردم که راحت تر باشید:

http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4035641&postcount=47

و تک پستهای مفید کاربران

دوست عزيز ehsan_old :
در عرض 6 ماهي كه اينو گرفتم با تنظيماتش زياد ور رفتم و بهترين حالتي كه بنظرم براي اين مدل هست رو ميگم شما هم اين تنظيمات رو انجام بده.
شما اول از همه حتما گزينه clear type را فعال كن.واقعا تاثير داره.
بعد اين گزينه ها رو از Menu مانيتور تنظيم كن.
Brightness 90
Contrast 60
Gama -50
شما اگر بخواهيد از مانيتور ديگري كه داراي رزولوژن native 1680 * 1050 هست استفاده كني ، مشكل ريز بودن در آن مانيتور هم شما رو اذيت خواهد كرد.
قبل از اين مانيتور از مدل 22 اينچي كه رزولوژن native 1680 * 1050 داشت استفاده ميكردم .شما هم قبل از تعويض حتما اين رو مورد را تست كن ، متوجه ميشوي اختلاف زيادي وجود نداره.

پست sniper2070
سلام به همه دوستان
میخواستم این پست رو در تاپیک مربوطه بزنم دلم نیومد گفتم شاید از دید بعضی از دوستان پنهان بمونه من از تابستان سال قبل که اقدام به خرید ال سی دی کردم بترتیب این مانیتورهارو استفاده کردم T1900-1953BW-1931BW-1932BW ولی هیچکدوم نتونستن رضایت کامل یا حتی نسبی منو به خودشون جلب کنن و من همیشه دنبال یه مانیتور بهتر بودم یه بار که اومده بودم تهران این LCDهای DELL نظرمو به خودش موقع مقایسه کردن جلب کرد اما متاسفانه اون موقع توان تعویض مانیتورو نداشتم چندوقت پیش از دوستان تعریف 2261هارو شنیدم و طبق معمول شروع به تحقیق درمورد این مانیتور در اینترنت کردم که نظرهارو مثبت دیدم پس طبق معمول با کلی ضرر مانیتور قبلیمو فروختم و اقدام به خرید این مانیتور وکوچ کردن از سامسونگ به ال جی کردم شاید فرجی بشه تویه این چند روز که با این مانیتور کار کردم باید بگم از همه جهت از مانیتورهای قبلی سرتره من موارد استفادم تقریبا همه چیز میشه بازی فیلم اینترنت عکس و... پس برام تویه همه زمینه ها خوب بودنش مهم بوده و تست کردم مقایسه کردم و الان 80 درصد از این مانیتور رضایت دارم و از خریدش برای اولین بار پشیمون نیستم منتهی باید یسری تنظیمات رو تغییر بدید تا به اون مطلوب بودن رنگها و کنتراست برسید من این تنظیماتیرو که توضیح میدم انجام بدید مظمئن هستم کیفیت رنگ و تعادل و هماهنگی رنگها کنتراست و... در بیشتر موارد راضیتون میکنه حداقل یه بار امتحان کنید:
1-درجه رنگرو که بین6500 تا 9300 میباشدرو رویه 7500 تنظیم کنید.2-قسمت رنگها(RGB)رو هر سه تاشو رویه 30 تنظیم کنید.3-گامارو رویه 50 بزارید.4-نور رویه100 و کنتراسترو رویه 75 تنظیم کنید.5-شارپ روی 10 و clear type برای وضوح نوشته و متن یادتون نره.6-سی دی درایورشو حتما نصب کنید بعد از نصب میتونید هرتزشو از 60 به 70 تغییر بدید.
امیدوارم نتیجه بهتر شده باشه اگه این کارو انجام دادید نظرتونرو هم بگید اگر از دوستان طریقه کالیبره کردن این مانیتور رو هم بلده مارو بی نصیب نذاره سپاسگذارم.

اما يك نكته هم كه در عكس نشان داده نميشه اينكه در رزولوژنهاي غير native تصوير كشيده ميشه ، به همين علت مخصوصا در كارهاي گرافيك اصلا نميشه از رزولوژنهاي غير native استفاده كرد.

راجه به win7

راستش ویندوز سون یکی از راحت ترین ویندوزایی هست که نصب کردم و بعد از نصب براحتی با سریال هایی که دوستان در قسمت ویندوز سون گذاشتن اکتیو میشه الان که نمیدونم آخرین نسخه از سون کدومه اما ماله من RC1 هست , یادت باشه ویندوزی که میگیری بتا نباشه ( ماله من قبلی بتا بود و اکتیو نمیشد , نشونشم اینه که وقتی نصب میشه اون بالا روی نوار هر پنجره کنار دکمه ی مینیمایز نوشته شده Send Feedback .

سون رو نصب کن ایشالا مشکلت حل شه.

وقتی سون رو نصب کردی درایور مانیتور رو حتما نصب کن که فرق کیفیتش زمین تا زیر زمینه.

برای امتحان اول همه درایوراتو نصب کن بعد درایور مانیتور رو از تو سی دیش نصب کن و ری استارت کن فرق کیفیتشو متوجه میشی.

امید وارم مفید واقع شده باشه

سلام
بازم ممنون
ولی من بیشتر با xbox مشکل دارم
pc رو با dvi
xbox رو با hdmi
به مانیتور وصل کردم
اگه میشه تنظیمات مربوط به مانیتور و تنظیمات خود xbox رو برای استفاده بهتر از xbox و co-op برام بگید
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or