راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سلام دوستان این گزینه ی clear type کجاست اخه من هر چی گشتم پیدا نکردم کسی از بچه ها تنظیمات توپ واسه xbox برای 2261 اگه می دونه زحمتشو بکشه بعد بچه هایی 2261 دارن واقعا این مشکله لبه دار شدنو توی بازی با xbox نداین پس حتما من خیلی حساسم اخه بعضیها میگن ps3 با کابله hd حتی تو 2261 مشکله لبه دار شدن یا همون vertical sync ندارن خیلی هم کیفیتش توپه وبرعکس 360 تو کابله کامپوزینت سرتره از ps3 ولی خوب کامپوزیت کجا hdmi کجا و 360با کابل کامپوزیت تو tv های معمولی که رزلویشن پائینتری دارن مشکل لبه دار شدنو ندارن ولی خوب وضوحه lcdرو ندارن دوستانه صاحب فن که تجربه دارن راهنمائی کنند ممنون میشم

من تو یه سایت خراجی خوندم پنل های جدیدش LG-Philips ـه اسمش 2261vp-pf شده
حالا بهتره یا بدتره خدا می دون، کسی قیمت نداره؟ من 2 روز پیش پرسیدم چندجا گفتن 265.000 تومن و اینکه فعلا نایاب شده

AOC v22 خیلی عالیه فقط مشکلش 16:10 بودنشه و اینکه HD نیست

ویرایش : تفاوت 2261v و 2261vp در کنتراستشونه که 2261vp کنتراستش بیشتره

من مدل 2261vp رو گرفتم ، فرقشون تور کانتراست تصویرشون هستش مدل vp 50000:1 ولی مدل 2261v 20000:1

آقا كسي مي تونه يه عكس از پودري شدنش w2261v يه عكس بگيره
من با دوربین موبایل نتونستم ! 2مگاپیکسل و سایبرشات بود
خوب نمیوفته
فقط تو زمینه سفید و روشن میشه دیدش که اونم نورش زیاده و نمیشه عکس گرفت
تو بازی ها فکر نکنم بتونید ببینید
کلا چیزی نیست که بتونید مشکل جدی و مانع دید در نظر بگیریدش
از 1.5 متر بیشتر نمیشه تشخیص داد

من مدل 2261vp رو گرفتم ، فرقشون تور کانتراست تصویرشون هستش مدل vp 50000:1 ولی مدل 2261v 20000:1
میشه لطفا یکی مرام بگذاره و به من بگه این مدل 2261vpرو از کجا میتونم پیدا کنم ؟؟؟؟ :confused::((:((

میشه لطفا یکی مرام بگذاره و به من بگه این مدل 2261vpرو از کجا میتونم پیدا کنم ؟؟؟؟ :confused::((:((
دوست من خيلي كم شده اين مدل!!
من حتي از نمايندگي هم پرسيدم گفت اصلا ديگه توليد نميشه و ممكنه چند ماه بعد بياد!!!

دوست من خيلي كم شده اين مدل!!
من حتي از نمايندگي هم پرسيدم گفت اصلا ديگه توليد نميشه و ممكنه چند ماه بعد بياد!!!
ممنون دوست من :smile::love:
اخه چرا یه همچین مانیتوری دیگه نباید تولید بشه ؟؟؟ ( اگه یه مدل بهتر میدادن آدم دلش نمیسوخت ولی... )

راهنمايي

سلام يه مانيتور تا 250 هزار تومن باكنتراست 20000به بالا سرعت پاسخ دهي 2 ميلي ثانيه با ورودي دي وي اي يا اچدي ام اي بهم معرفي كنيد لطفا نگيد برو پست هاي قبلي رو بخون چون هم قديمي هستن هم چيزي دستگيرم نشد در ضمن اين مانيتور رو براي ايكس باكس ميخوام جوري كه بازي ها رو باكيفيت اچدي پخش كنه ممنون

سلام يه مانيتور تا 250 هزار تومن باكنتراست 20000به بالا سرعت پاسخ دهي 2 ميلي ثانيه با ورودي دي وي اي يا اچدي ام اي بهم معرفي كنيد لطفا نگيد برو پست هاي قبلي رو بخون چون هم قديمي هستن هم چيزي دستگيرم نشد در ضمن اين مانيتور رو براي ايكس باكس ميخوام جوري كه بازي ها رو باكيفيت اچدي پخش كنه ممنون
فقط w2261v و دیگر هیچ......:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or