راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

این مانیتور تا اونجایی که دسگیرم شده دیگه توسط مادیران وارد نمیشه.شاید نتونسته اینو ایرانیش کنه دیده براش صرف نمیکنه از اندونزی سفارش بده!!
اگه میشد LG بدون گارانتی میومد خیلی توپ میشد . خداییش مانیتورهایی تو سایت lg هست که 2261 رو موخورند با چه قیمت عالی و طرحهای بی نظیر ولی حیف که وارد نمیشه.
حالا ای کاش این سامسونگ یه تکونی به خودش بده و یه رقیب برا همون 2261 دست و پا میکرد

اقا من نمی خوام مانیتور بگیرم یه مانیتور دارم ال جی مدل L1740P:blushing: می خاستم بدونم کسی با این بازی کرده ؟ می صرفه 15000 بابت خرید کابل براش داد؟:confused:

سامسونگ هم مانیتور های خیلی خوبی داره ها ولی طبق معمول برای از ما بهترونه !! عمرا اینا تو ایران پیدا نمیشه ! مثلا این 2 تا : FULL HD ، ورودی HDMI ، زمان پاسخ دهی 2 میلی ثانیه ، کنتراست 20000:1 دیگه ادم چی میخواد از یه مانیتور ؟؟؟؟؟؟
Samsung SyncMaster T240 24" Widescreen LCD Monitor

Samsung SyncMaser T240HD 24" HD LCD Monitor

معلوم نیست این سام سرویس پس چه غلطی میکنه ! فقط بلده مانیتورهای از رده خارج رو وارد کنه :sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick:
=======
این مانیتورLCD Samsung T220 که در بازار ایران هم ظاهرا ! هست ، ورودی HDMI داره ؟؟؟ البته ظاهرا از سایز 22 هست تا 26 اینچ !!
======
من هر چی در گوگل درباره یان مانیتور سرچ میکنم به جایی نمیرسم ؛ سام سرویس هم که قربونش برم سایتش تعطیله !!! کسی میتونه یه اطلاعاتی از مانیتور P22700 بده ؟؟( HDMI داره ؟؟؟ )

آخرین ویرایش:
سامسونگ هم مانیتور های خیلی خوبی داره ها ولی طبق معمول برای از ما بهترونه !! عمرا اینا تو ایران پیدا نمیشه ! مثلا این 2 تا : FULL HD ، ورودی HDMI ، زمان پاسخ دهی 2 میلی ثانیه ، کنتراست 20000:1 دیگه ادم چی میخواد از یه مانیتور ؟؟؟؟؟؟
Samsung SyncMaster T240 24" Widescreen LCD Monitor

Samsung SyncMaser T240HD 24" HD LCD Monitor

معلوم نیست این سام سرویس پس چه غلطی میکنه ! فقط بلده مانیتورهای از رده خارج رو وارد کنه :sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick:
=======
این مانیتورLCD Samsung T220 که در بازار ایران هم ظاهرا ! هست ، ورودی HDMI داره ؟؟؟ البته ظاهرا از سایز 22 هست تا 26 اینچ !!
======
من هر چی در گوگل درباره یان مانیتور سرچ میکنم به جایی نمیرسم ؛ سام سرویس هم که قربونش برم سایتش تعطیله !!! کسی میتونه یه اطلاعاتی از مانیتور P22700 بده ؟؟( HDMI داره ؟؟؟ )
بله این مانیتورا خیلی وقته که وارد بازار جهانی شدن ولی خبری ازشون تو بازار ایران نیست!
t220 یه 22 اینچ هست و 26 اینج نداره و 26 اینچش میشه t260 ! این t220 هم hdmi نداره و برای 360 هم مناسب نیست به علت نسبت تصویر 16:10
این مدلی که شما نوشتی طبق معمول درست مثل t190 که تو ایران یه 0 جلوش اضافه کردن و شد t1900 اینم همینطوره و یه 0 اضافه جلوش هست :دی مدل اصلیش میشه P2270
اینم مشخصاتش و متاسفانه بازم فقدان پورت HDMI در این مانیتور! میشه گفت یه جوریایی LG W2261v هست البته با تفاوتهایی
لطفا جواب بدید ممنون:smile:
Crt هست اینی که میگی؟؟
از tv معمولی بهتره ولی نباید انتظار بالاتر اشته باشی!

آخرین ویرایش:
بله این مانیتورا خیلی وقته که وارد بازار جهانی شدن ولی خبری ازشون تو بازار ایران نیست!
t220 یه 22 اینچ هست و 26 اینج نداره و 26 اینچش میشه t260 ! این t220 هم hdmi نداره و برای 360 هم مناسب نیست به علت نسبت تصویر 16:10
این مدلی که شما نوشتی طبق معمول درست مثل t190 که تو ایران یه 0 جلوش اضافه کردن و شد t1900 اینم همینطوره و یه 0 اضافه جلوش هست :دی مدل اصلیش میشه P2270
اینم مشخصاتش و متاسفانه بازم فقدان پورت HDMI در این مانیتور! میشه گفت یه جوریایی LG W2261v هست البته با تفاوتهایی
!
پس یا سامسونگ خودش رو به خریت زده که در مانیتورهاش پورت HDMI نمیگذاره ! :biggrin1: یا سام سرویس خودش رو به خریت زده که مانیتورهایی که بالا نوشتم رو وارد نمیکنه !! :biggrin1::biggrin1::sick::sick::sick:

پس تكليف اون پودري كه ميگن رو صفحه اش هست چي يا كيفيت بد پنل
برای بار چندم میگم ! این مشکل فقط تو رنگ روشن ( نزدیک به سفید ) وجود داره
اگه خیلی دقت کنید ! معمولا موقع بازی کردن آدم حواسش پرت میشه
توی بازی ها از رنگهای تیره زیاد استفاده میشه ( همینطور فیلمها ) و چیزی حس نمی کنید
بیشتر تو محیط های اینترنتی ( مثل همینجا ) چون قالب سایت سفید هست ، میتونید حس کنید
اگر تقریبا یک متر از مانیتور فاصله بگیرید دیگه این رو نمی بینید !
این قضیه پودری مشکل نیست ! بلکه طبیعی هست
پنل الجی همینه ! بخاطر همین با وجود امکانات زیادتر باز هم از سامسونگ ارزون تره
همه چیز رو که نمیشه با هم داشت :biggrin1:

اقایون میشه یه مانیتور با کنتراست بالا و ورودی اچ دی ام ای باشه بم معرفی کنید!؟

چون اینطور که پیداست این w2261v یه پودری روشه و دیگه تو بازار پیدا نمیشه

اقایون میشه یه مانیتور با کنتراست بالا و ورودی اچ دی ام ای باشه بم معرفی کنید!؟

چون اینطور که پیداست این w2261v یه پودری روشه و دیگه تو بازار پیدا نمیشه
حالا جدای از اون میگن کم پیدا شده.:confused:

منم با همین مشخصاتی که ایشون گفت یکی میخوام قیمت هم تا 300 تومن.

آره به شدت نایاب شده
یکی از دوستان هم با کلی گشتن یدونه گرفت 300 تومن !
گویا انبار های مادیران هم تموم کردن
چون تا یک ماه این مانیتور تعویض داره
سیستم برق یکی از دوستان مشکل داشت و به پشتیبانی تلفن کرد
ولی نمایندگی مادیران میگه هر انباری زنگ زدم ، نداشتن

ولی من نمیدونم چرا این حالت پودری رو که همه میگن من نمیبنم
حالا این وسط یا چشای من خیلی آلبالو گیلاس میچینه یا اینکه این مانیتور بنده سفارشی تر از بقیه هستش :دی

من با خیلی از ال سی دی های دیگه کامپیر کردم ولی همچین حالتی رو روی مانیتورم ندیدم، و هر وقتی تصویرها رو با هم مقایسه میکردم بیشتر از قبل از خرید خودم حال میکردم! :دی
ولی به قول دوستان این مانیتور فقط خوراکش اچ دیه کمتر از اون رو به خوبی یه مانیتور 250 تومنی نشون نمیده!

ولی من نمیدونم چرا این حالت پودری رو که همه میگن من نمیبنم
حالا این وسط یا چشای من خیلی آلبالو گیلاس میچینه یا اینکه این مانیتور بنده سفارشی تر از بقیه هستش :دی

من با خیلی از ال سی دی های دیگه کامپیر کردم ولی همچین حالتی رو روی مانیتورم ندیدم، و هر وقتی تصویرها رو با هم مقایسه میکردم بیشتر از قبل از خرید خودم حال میکردم! :دی
ولی به قول دوستان این مانیتور فقط خوراکش اچ دیه کمتر از اون رو به خوبی یه مانیتور 250 تومنی نشون نمیده!
تحویل بگیرید !
حالا بگید پودری !
من و یکی دیگه زیادی دقیق هستیم ، دلیل نمیشه مانیتور رو زیر سوال ببرید :biggrin1:
واقعا مانیتور خوبی هست

سامسونگ نسل جدید رو هم از دست داد
سری TOC واقعا زیباست ولی HDMI نداره
در ضمن همه ی مانیتور های این سری 16:9 و 1080P هستن

تحویل بگیرید !
حالا بگید پودری !
من و یکی دیگه زیادی دقیق هستیم ، دلیل نمیشه مانیتور رو زیر سوال ببرید :biggrin1:
واقعا مانیتور خوبی هست

سامسونگ نسل جدید رو هم از دست داد
سری TOC واقعا زیباست ولی HDMI نداره
در ضمن همه ی مانیتور های این سری 16:9 و 1080P هستن

آخه یکی به من بیسواد بفهمونه که 1080P بدون HDMI چه معنی داره ؟؟؟؟ حتما کیفیت HD با HDCP محافظت میشه !!! lol :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or