خسته نباشيد يه مانيتور با قيمت مناسب زير 200 تومن ميخواستم ممنون ميشم راهنمايي كنيد
در ضمن قيمت مانيتور t19 رو هم ميخواستم
كسي كمك من نميكنه
خسته نباشيد يه مانيتور با قيمت مناسب زير 200 تومن ميخواستم ممنون ميشم راهنمايي كنيد
در ضمن قيمت مانيتور t19 رو هم ميخواستم
برای 360 بهترین گزینه LG W2261v هست حدود 240-260 تومن!مانیتور زیر 300 تومن چی خوبه ؟
دوستان لطفا سریع جواب بدید:
من یه LCD سونی 40 اینچ میخوام بگیرم(امکانات و کیفیت تصویر و صداش بالا باشه)برای 360(HDMI دار باشه)که اگه میشه اون رو به من معرفی کنید
پول:2 میلیون
چشم نظرم رفت به این که تلوزیون بگیرم!شما بهتره تلویزیون بگیرید تا مانیتور با این بودجه
این حالت پودری رو من هم حس میکنم
چندتا LCD سامسونگ دیدم اینجوری نبودن !
شاید از جنس پنله ؟
یعنی چی باز شد ؟ یعنی شکسته ؟
مال من هم ژانویه هست که از تهران خریدم (1ماه پیش )
اگه گارانتی داشته باشه حسابی چسب کاریش کردن و نمیشه انداخت به کسی
کسی در مورد پودری اطلاعات داره یا برم P30world بپرسم ؟
دقیقا نمی دونم من از dvi to HDMI استفاده نکردم که مقایسه کیفیت بکنم ولی مطمئنا کیفیت HDMI از کیفیت dvi to HDMI بیشتره
بله میشه رزولوشن مورد نظر رو انتخاب کرد.
لبه دار بودن چه دخلی به مانیتور داره آخه؟؟؟ ربطی نداره این مربوط به بازی میشه! باید AA رو تا آخرین حد بالا برد تا به حداقل برسهخیلی جالبه من این مشکلرو ندارم ولی این لبه دار بودن خیلی منو اذیت میکنه مثلا تو فیفا 09 اوله بازی که یک بازیکن واسه تمرین میاد هیچ حرکتی نکنید میبینید که بازیکنه چقدر لبه دار میشه کیفیتشم می یاد پایین تو خود بازی هم همینجوریه تازه فاصله چشم با مانیتورم خیلی اهمیت داره که اگه نزدیک باشه که دوستانی که این مانیتوره v2261 دارن اگه راهه حلی دارن پیشنهاد بدن ممنون میشم در ضمن فاصلتونو با 2261 هم بگید مرسی
شما مشکل پودری رو داری ! همه دارنخیلی جالبه من این مشکلرو ندارم ولی این لبه دار بودن خیلی منو اذیت میکنه مثلا تو فیفا 09 اوله بازی که یک بازیکن واسه تمرین میاد هیچ حرکتی نکنید میبینید که بازیکنه چقدر لبه دار میشه کیفیتشم می یاد پایین تو خود بازی هم همینجوریه تازه فاصله چشم با مانیتورم خیلی اهمیت داره که اگه نزدیک باشه که دوستانی که این مانیتوره v2261 دارن اگه راهه حلی دارن پیشنهاد بدن ممنون میشم در ضمن فاصلتونو با 2261 هم بگید مرسی
عزیز لطف کن حداقل 10 تا پست اخیرو بخونسلام
يه مانيتور با اين مشخصات معرفي كنيد
HD.Composit.vga.1920x1080
زير 300
21 22 19 تو اين مايه ها
خوندم عزيزعزیز لطف کن حداقل 10 تا پست اخیرو بخون
فدات شم HDMI میخوره و DVI كامپوزيت نمیخوره........خوندم عزيز
LG W2261v رو گفتند ولي نمي دونم كابل composite ميخوره يا نه ؟
hD vga داره . كامپوزيت چي؟