راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

دوستان لطفا سریع جواب بدید:
من یه LCD سونی 40 اینچ میخوام بگیرم(امکانات و کیفیت تصویر و صداش بالا باشه)برای 360(HDMI دار باشه)که اگه میشه اون رو به من معرفی کنید
پول:2 میلیون

دوستان لطفا سریع جواب بدید:
من یه LCD سونی 40 اینچ میخوام بگیرم(امکانات و کیفیت تصویر و صداش بالا باشه)برای 360(HDMI دار باشه)که اگه میشه اون رو به من معرفی کنید
پول:2 میلیون

شما بهتره تلویزیون بگیرید تا مانیتور با این بودجه:eek:

این حالت پودری رو من هم حس میکنم
چندتا LCD سامسونگ دیدم اینجوری نبودن !
شاید از جنس پنله ؟

یعنی چی باز شد ؟ یعنی شکسته ؟

مال من هم ژانویه هست که از تهران خریدم (1ماه پیش )
اگه گارانتی داشته باشه حسابی چسب کاریش کردن و نمیشه انداخت به کسی

کسی در مورد پودری اطلاعات داره یا برم P30world بپرسم ؟

خیلی جالبه من این مشکلرو ندارم ولی این لبه دار بودن خیلی منو اذیت میکنه مثلا تو فیفا 09 اوله بازی که یک بازیکن واسه تمرین میاد هیچ حرکتی نکنید میبینید که بازیکنه چقدر لبه دار میشه کیفیتشم می یاد پایین تو خود بازی هم همینجوریه تازه فاصله چشم با مانیتورم خیلی اهمیت داره که اگه نزدیک باشه که :sick: دوستانی که این مانیتوره v2261 دارن اگه راهه حلی دارن پیشنهاد بدن ممنون میشم در ضمن فاصلتونو با 2261 هم بگید مرسی:((

دقیقا نمی دونم من از dvi to HDMI استفاده نکردم که مقایسه کیفیت بکنم ولی مطمئنا کیفیت HDMI از کیفیت dvi to HDMI بیشتره

بله میشه رزولوشن مورد نظر رو انتخاب کرد.

فرق آنچنانی (بخصوص تو تصویر) ندارن! ، HDMI بیشتر توی HDTV و اینا خیلی چیز مهمیه ولی تو مانیتور ، فقط کافیه رابطت دیجیتال باشه ، حالا چه HDMI چه DVI چه کوفت!:دی ، من الان با HDMI-DVI توی T1900 استفاده می کنم ، کیفیت هیچ فرقی با بازیهای PC نداره! دیگه از بازی PC تصویر بی نویز تر و بی واسطه تر روی مانیتور که نمیشه پیدا کرد؟ میشه؟

با سلام
يه سوال:
اين مدل 2261 توي بازار الان موجوده؟؟
چون من رفتم بگيرم طرف زنگ زد نمايندگي گفت كه Discontinued شده !!!! :laughing:
گفتم يعني چي (:cheesygri) گفت يعني توليد نميشه و نمايندگي تهران هم نداره الان!!
الان وضع چه جوريه؟؟
مرسي!

خیلی جالبه من این مشکلرو ندارم ولی این لبه دار بودن خیلی منو اذیت میکنه مثلا تو فیفا 09 اوله بازی که یک بازیکن واسه تمرین میاد هیچ حرکتی نکنید میبینید که بازیکنه چقدر لبه دار میشه کیفیتشم می یاد پایین تو خود بازی هم همینجوریه تازه فاصله چشم با مانیتورم خیلی اهمیت داره که اگه نزدیک باشه که :sick: دوستانی که این مانیتوره v2261 دارن اگه راهه حلی دارن پیشنهاد بدن ممنون میشم در ضمن فاصلتونو با 2261 هم بگید مرسی:((
لبه دار بودن چه دخلی به مانیتور داره آخه؟؟؟ ربطی نداره این مربوط به بازی میشه! باید AA رو تا آخرین حد بالا برد تا به حداقل برسه

شما مشکل پودری رو داری ! همه دارن
حس نمی کنی ! کلا پنل این مانیتور این مشکل رو داره ....

مانیتور هرچی بهش بدی همونو پخش میکنه
مشکل تصویر داری از مانیتور نیست
من چون گرافیکم ضعیفه فقط یه بازی رو میتونم خوب اجرا کنم اونم حتی به صفحه مانیتور بچسبم هیچ مشکلی ندارم ( BurnOut : Paradise )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or