راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

درود بر دوستان بازی سنتر
من حدود 2 هفته است که w2261 خریدم قدیم سامسونگ bw1932+ داشتم
این مونیتور وقتی گرفتم احساس کردم یه حالت لایه ی پودر مانند روی کل صفحه اش داره
(ببخشید نتونسنم خوب توضیح بدم:biggrin1:)اما سامسونگ اینجوری نبود یا لاقل یادم نیست به این حد بوده باشه.
در ضمن بعد 3 روز قسمت پایین پنل سمت راست پایین دکمه های کنترل setup و غیره به اندازهی 2 اینچ بازشد:eek:تقریبا 3 سانت:( این از این.
در آخرم با اینکه مونیتورو 1 هفته اندی است خریدم پشتش حک شده زمان تولید جانویه 2009 یعنی تقریبا 7 ماه پیش ایا مشکلی هست؟ از مشهد به عنوان اک خریدم:(
من به اون لایه از همه بیشتر حساسم البته باید بسیار دقت کرد تا متوجه شد در ضمن با بالا بردن کنتراست بازم به یه نحوی دیده میشه .درضمن به صورت کاملا یکنو اخت در کل صفحه پخش شده
که اصلا فک کنم از خود مونیتور باشه:biggrin1:
لطفا دوستانی که این مونیتورو دارن راهنمایی کنن
این حالت پودری رو من هم حس میکنم
چندتا LCD سامسونگ دیدم اینجوری نبودن !
شاید از جنس پنله ؟

یعنی چی باز شد ؟ یعنی شکسته ؟

مال من هم ژانویه هست که از تهران خریدم (1ماه پیش )
اگه گارانتی داشته باشه حسابی چسب کاریش کردن و نمیشه انداخت به کسی

کسی در مورد پودری اطلاعات داره یا برم P30world بپرسم ؟

من یه هفته بود که 2261 خریده بودم که دیدم مانیتورم خود بخود خاموش میشه (چیزی که واضحه هر جنسی هر چقدر هم خوب باشه بازم نمیشه به لوازم الکترونیکی اعتماد کرد)
زنگ زدم به مادیران و مشکل رو براشون مطرح کردم
بعد از 3-4 ساعت یکی از همکاراشون فرستادن در خونمون. اومد و یه مانیتور جدید تحویلم داد و قبلیرو با خودش برد. تعجب کردم و پرسیدم قبلیرو برای تعمیر میبرین؟ گفت نه! من براتون یه مانیتور جدید اوردم، کلا مشتری ها تا یکماه بعد از خرید حق تعویض کالا دارند
حالا این جدیده بعد از گذشت یکی دو ماه هنوزم که هنوزه با اقتدار تمام در حال نمایشه! (گوش شیطون کور! :دی)

راستی اون مشکلاتی رو که شما گفتین ، هیچکدومش رو من بهش بر نخوردم
نه پودری بودن صفحه و نه باز بودن اون هم در اندازه 3 سانت!!!

درود بر دوستان بازی سنتر
من حدود 2 هفته است که w2261 خریدم قدیم سامسونگ bw1932+ داشتم
این مونیتور وقتی گرفتم احساس کردم یه حالت لایه ی پودر مانند روی کل صفحه اش داره
(ببخشید نتونسنم خوب توضیح بدم:biggrin1:)اما سامسونگ اینجوری نبود یا لاقل یادم نیست به این حد بوده باشه.
در ضمن بعد 3 روز قسمت پایین پنل سمت راست پایین دکمه های کنترل setup و غیره به اندازهی 2 اینچ بازشد:eek:تقریبا 3 سانت:( این از این.
در آخرم با اینکه مونیتورو 1 هفته اندی است خریدم پشتش حک شده زمان تولید جانویه 2009 یعنی تقریبا 7 ماه پیش ایا مشکلی هست؟ از مشهد به عنوان اک خریدم:(
من به اون لایه از همه بیشتر حساسم البته باید بسیار دقت کرد تا متوجه شد در ضمن با بالا بردن کنتراست بازم به یه نحوی دیده میشه .درضمن به صورت کاملا یکنو اخت در کل صفحه پخش شده
که اصلا فک کنم از خود مونیتور باشه:biggrin1:
راستی یادم رفت بگم یکم باهاش ور رفتم درست شد یه هو :یه سه چهار روز پیش
لطفا دوستانی که این مونیتورو دارن راهنمایی کنن
بلاخره ما چیکار کنیم.یکی به ما کمک کنه:biggrin1:
راستی یادم رفت بگم یکی دورو ز پیش باهاش ور رفتم اون قسمت پایین پنل درست شد :d

آخرین ویرایش:
والا من فارسی صحبت کردم، فکر کردم متوجه منظورم از اون پست بنده شدید
خوب اگه مانیتورتون گارانتی داره حتما با گارانتیش تماس بگیرید، اونا واسه همین کارا پولشون رو پیش پیش گرفتن

والا من فارسی صحبت کردم، فکر کردم متوجه منظورم از اون پست بنده شدید
خوب اگه مانیتورتون گارانتی داره حتما با گارانتیش تماس بگیرید، اونا واسه همین کارا پولشون رو پیش پیش گرفتن

بله دوست عزیز بنده کامنتتونو خوندم اما مطمئنم شما منظورو نگرفتی از حالت پودری.
من این حالت پودری مانند لایه ای(:laughing:چه اسمی چون توضیحش سخته)رو در مقایسه با سامسونگ قبلیم گفتم شما باید یه مانیتور مثل bw1932+ میداشتی تا منظورمو متوجه بشی یا بایه مانیتور دیگه مقایسه کنی تا متوجه منظور ما بشی:biggrin1:
اخه شاید این حالت از خود مانیتور باشه که اونقدام به چشم نمیاد اما تاثیر خودشو داره:(
کسانی که این مشکلو دارن لطفا با دقت مطرح کنن تا ببینیم مشکل از کجاست(راستی با افزایش کنتراست هم وجود داره)
برای اینکه این مشکل متوجه بشین کافیه یه صفحه ی سفید روی این مانیتور و یه مانیتور سامسونگ دیگه بذارید ومقایسه کنین(جالب توجه که bw1923 کنتراست اش 3000 اما این یکی 20000 که عملا این lg یه نمه کمتره:biggrin1::eek:(البته از لحاظ روشنایی کلی)
درضمن دوستان اینو بگم که این مانیتور در پخش تصاویر full hd به شکل ترسناکی باکیفیته که در مقایسه با t220p واقعا بهتره(خودم مقایسه کردم:smile:)حالا دیگه با xbox که مهشره :d

سلام . من مانیتور w2261v خریدم وقتی که 360 با کابل hdmi بهش وصل میکنم عبارت check signal cable میاد .چه کار باید کرد تا تصویر بیاد بالا ؟ .:thanks:

سلام . من مانیتور w2261v خریدم وقتی که 360 با کابل hdmi بهش وصل میکنم عبارت check signal cable میاد .چه کار باید کرد تا تصویر بیاد بالا ؟ .:thanks:
دکمه ای در بغلش هست ( ادبی صحبت کردم ! )
سمش راستتون به اسم : Source
شما با فشردن اون میتونید از منبع فعلی به HDMI تغییر بدید و تصویر داشته باشید
دکمه آخری ( Set ) هم تایید میکنه
برای تغییر ورودی باید این کار رو بکنید
حالا اگه مشکل این بوده ! اگه اینو میدونستید که مشکل از جای دیگست ...

جواب یکی از متخصصین ( ! ) در p30world !!
شما لطف داری علی جان
من خودم هم 2261 دارم و هم اینکه با Xbox 360 باهاش بازی میکنم, این قضیه رو بیشتر در بازیه VEGAS 2 احساس کردم به طوری که فکر میکردم به خاطر عینک کماندو ها هست !!!!

ولی در بازی های دیگه یا خیلی خیلی کم بود و یا اصلا وجود نداشت .

از نظر طبیعی بودن که نه طبیعی نیست.
برای رفع کردنش راهی وجود نداره چون این مشکل بیشتر به نوع پردازش رنگ بر مگیرده .
خب مسلم هست که شما در پنل TN همچین چیزایی رو مشاهده کنی !!! چون این پنل جزو ارزانترین پنل های LCD هست و
کاربران آمتور زیادی هستند که به خاطر کم بودن هزینه و داشتن امکانات خوب از این پنل ها استقبال میکنند ,ولی کاربران حرفه ای این پنل رو قابل قبول نمیدونن و از اون راضی نیستن.

این قضیه ی Reflex بودن پنل هم برای اینه که 60 % مشکل نمایشی رو بپوشونه و به جاش 100% مشکل دیدن رو اضافه کنه !!!

شما میتونی در باره ی پودری بودن بیشتر صحبت کنی و توضیح بدی ؟؟ چون ممکنه درست متوجه ی منظور شما نشده باشم.
فکر کنم مشکل از نوعه پنله ...
بازم میپرسم تا به یه نتیجه ای برسیم
البته باید باهاش کنار بیایم چون راهی نداره !!

آقا این مدل چطوره من هر جور شده میخوام سامسونگ بگیرم این مدل FULL HD هست به نظرتون خوبه برای XBOX360 کسی از دوستان خریده یه کم بیشتر به ما اطلاعات بده؟؟؟
PL_dimension_01_update.jpg

http://www.samsung.com/iran/consumer/detail/spec.do?group=it&type=monitor&subtype=20andabove&model_cd=LS22CMYKF/CT

آقا این مدل چطوره من هر جور شده میخوام سامسونگ بگیرم این مدل FULL HD هست به نظرتون خوبه برای XBOX360 کسی از دوستان خریده یه کم بیشتر به ما اطلاعات بده؟؟؟
PL_dimension_01_update.jpg

http://www.samsung.com/iran/consume...itor&subtype=20andabove&model_cd=LS22CMYKF/CT

به دلیل نداشتن ورودی HDMI به هیچ وجه برای XBOX360 توصیه نمی شود!

خوب سوال من هم همینه
همه جا میگن dvi از hdmi بهتره و refresh rate بالاتری داره
اونوقت از تبدیل dvi to hdmi برای اتصال به 360 استفاده بشه فرقی داره ؟
میشه از تو خود کنسول اونقت res رو انتخاب کرد و عوض کرد ؟

خوب سوال من هم همینه
همه جا میگن dvi از hdmi بهتره و refresh rate بالاتری داره
اونوقت از تبدیل dvi to hdmi برای اتصال به 360 استفاده بشه فرقی داره ؟
میشه از تو خود کنسول اونقت res رو انتخاب کرد و عوض کرد ؟

دقیقا نمی دونم من از dvi to HDMI استفاده نکردم که مقایسه کیفیت بکنم ولی مطمئنا کیفیت HDMI از کیفیت dvi to HDMI بیشتره

بله میشه رزولوشن مورد نظر رو انتخاب کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or