راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سلام
اگه کسی از اهواز نخریده لااقل بگه ممکنه که بخاطر وارداتی بودنش الان تو بازار نباشه چون میخوام امروز بخرمش
لطفا جواب بدین

اگه ميشه دوستان يكم سريعتر كمك كنن كه عجله دارم!!
مرسي!!
یه همچین چیزی تو بازار نیست بهترین گزینه LG W2261v هست با قیمت 240-260
سلام
اگه کسی از اهواز نخریده لااقل بگه ممکنه که بخاطر وارداتی بودنش الان تو بازار نباشه چون میخوام امروز بخرمش
لطفا جواب بدین
تو بازار هست ولی اهواز رو خبر ندارم

یه همچین چیزی تو بازار نیست بهترین گزینه LG W2261v هست با قیمت 240-260
عزيز حالا يه كم قيمتش بالا بره مثلا روي 250 طوري نيست
.رودي HDMI هم نداشته باشه طوري نيست
فقط كيفيت غالي باشه و ورودي DVI
چون از الجي اصلا خوشم نمياد
مرسي!!

مرسي!!
به قول یکی از دوستان شما که علاقه شخصی رو به کیفیت ترجیح میدین بهتره مشاوره نگیرین و برین هرچی دوست دارید خرید کنید
این مانیتور برای 360 عالیه ضمن این که hdmi داره و یه خروجی 3.5mm برای صدا ! اگه برای 360 نمیخواستی T220p رو پیشنهاد میدادم اما این برای pc خوبه چون hdmi نداره و نسبت تصویرش هم 16:10 هست که باعث کشیدگی و همچنین افت کیفیت میشه

به قول یکی از دوستان شما که علاقه شخصی رو به کیفیت ترجیح میدین بهتره مشاوره نگیرین و برین هرچی دوست دارید خرید کنید
این مانیتور برای 360 عالیه ضمن این که hdmi داره و یه خروجی 3.5mm برای صدا ! اگه برای 360 نمیخواستی T220p رو پیشنهاد میدادم اما این برای pc خوبه چون hdmi نداره و نسبت تصویرش هم 16:10 هست که باعث کشیدگی و همچنین افت کیفیت میشه
پس شما الجي رو پيشنهاد ميدي؟
خيلي ممنون!!

سلام
ببخشید اینکه میگین تصویر این مانیتور برا کامپیوتر خوب نیست اونقدر هست که چشم درد بگیرم چون من چشام خیلی ضعیفه
درسته بیشتر برای xbox 360 میخوام این مانیتور رو بگیرم ولی pc بش وصل میکنم
فقط اگه این مانیتور تو اهواز نداشتن صبر کنم بیارن یا یک مانیتور دیگه بگیرم:confused:

سلام
ببخشید اینکه میگین تصویر این مانیتور برا کامپیوتر خوب نیست اونقدر هست که چشم درد بگیرم چون من چشام خیلی ضعیفه
درسته بیشتر برای xbox 360 میخوام این مانیتور رو بگیرم ولی pc بش وصل میکنم
فقط اگه این مانیتور تو اهواز نداشتن صبر کنم بیارن یا یک مانیتور دیگه بگیرم:confused:

دوست عزیز اولا سعی کن توی پست هایی که میدی ، جمله هاتو با گذاشتن نقطه(.) یا ویرگول(،) از هم تفکیک بدی که مجبور نشیم 6 ساعت روی پستت وقت بزاریم که فقط منظورتو بفهمیم .
دوما کی گفته تصویر این مانیتور برا کامپیوتر خوب نیست ؟

ببخشید واسه اون مسئله:blushing:
آخه بعضی ها گفتن که تصویر کشیده میشه و یک سری مشکلات دیگه که تصویر میلرزه و ....
فقط این مسائل که چشم رو نمیزنه

با سلام خدمت دوستان عزیز

من میخوام یک مانیتور برای pc بگیرم من تمام 93 صفحه رو خوندم وهمه روی W2261vنظر داشتن من میخواستم بدونم این مانیتور برای pc هم در حد عالی هست یانه ودوستان اگر منت سر بنده بزارن ویک عکس از محیط دیسکتاپشون برام بزارن لطف کردن:blushing:

نکته دوم این مانیتور بجز اندونزی ساخت کره هم داره یا نه:biggrin1:

من باید ساخت اندونزی رو بگیرم یا نه:confused:

با سلام خدمت دوستان عزیز

من میخوام یک مانیتور برای pc بگیرم من تمام 93 صفحه رو خوندم وهمه روی W2261vنظر داشتن من میخواستم بدونم این مانیتور برای pc هم در حد عالی هست یانه ودوستان اگر منت سر بنده بزارن ویک عکس از محیط دیسکتاپشون برام بزارن لطف کردن:blushing:

نکته دوم این مانیتور بجز اندونزی ساخت کره هم داره یا نه:biggrin1:

من باید ساخت اندونزی رو بگیرم یا نه:confused:
خوب شما اصلا نباید اینجارو میخوندی ! :smile: اگه مانیتور برای pc میخوای باید تو تاپیک مشاوره کامپیوتر دنبال میکردی! من برای pc مانیتور سامسونگ T220P رو پیشنهاد میدم! حدود 280-300 قیمتشه! اما برای 360 همون LG W2261v
نه فقط ساخت اندونزی هست!
دیگه وقتی فقط اندونزی هست مگه غیر اون هم وجود داره؟

سلام من از تمام بربچی که نظر دادن ممنونم مخصوصا آقا میثم که خیلی کمک کرد این مانیتور w2261v واقعا انتخاب خوبی هست من از همه ممنونم:love::love::blushing::smile:

مرسي!!
منم اولش همینو میگفتم ، هنوز هم میگم ( از LG خوشم نمی اد ) ولی این w2261v رو یه استثنا میدونم :cheesygri نسبت به قیمتش که فوق فوق عالیه ، حتی تو Samsung تا 300 هم نمیتونی مثل این پیدا کنی که هم HDMI داشته باشه هم Full-HD باشه !.
فقط یه سوال از بچه ها :
من وقتی 360 رو بهش وصل میکنم مگه تو تنظیمات اتوش نباید یه گیم اضافه شه ؟ ( با HDMI رو میگم ) برا من نمیشه ولی وقتی به DVD PLAYER وصلش می کنم اون گزینه هه میاد ، کار خاصی باید کرد تا بیاد ؟

منم اولش همینو میگفتم ، هنوز هم میگم ( از LG خوشم نمی اد ) ولی این w2261v رو یه استثنا میدونم :cheesygri نسبت به قیمتش که فوق فوق عالیه ، حتی تو Samsung تا 300 هم نمیتونی مثل این پیدا کنی که هم HDMI داشته باشه هم Full-HD باشه !.
فقط یه سوال از بچه ها :
من وقتی 360 رو بهش وصل میکنم مگه تو تنظیمات اتوش نباید یه گیم اضافه شه ؟ ( با HDMI رو میگم ) برا من نمیشه ولی وقتی به DVD PLAYER وصلش می کنم اون گزینه هه میاد ، کار خاصی باید کرد تا بیاد ؟
اون گزینه برای من هم نمیاد....مشکل خاصی نیست نیامدن گزینه game...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or