یه همچین چیزی تو بازار نیست بهترین گزینه LG W2261v هست با قیمت 240-260اگه ميشه دوستان يكم سريعتر كمك كنن كه عجله دارم!!
مرسي!!
تو بازار هست ولی اهواز رو خبر ندارمسلام
اگه کسی از اهواز نخریده لااقل بگه ممکنه که بخاطر وارداتی بودنش الان تو بازار نباشه چون میخوام امروز بخرمش
لطفا جواب بدین
مطمئن باش 250 می ارزه...ورودی HDMI داره فدات شم...عزيز حالا يه كم قيمتش بالا بره مثلا روي 250 طوري نيست
.رودي HDMI هم نداشته باشه طوري نيست
فقط كيفيت غالي باشه و ورودي DVI
چون از الجي اصلا خوشم نمياد
مرسي!!
به قول یکی از دوستان شما که علاقه شخصی رو به کیفیت ترجیح میدین بهتره مشاوره نگیرین و برین هرچی دوست دارید خرید کنیدعزيز حالا يه كم قيمتش بالا بره مثلا روي 250 طوري نيست
مرسي!!
پس شما الجي رو پيشنهاد ميدي؟به قول یکی از دوستان شما که علاقه شخصی رو به کیفیت ترجیح میدین بهتره مشاوره نگیرین و برین هرچی دوست دارید خرید کنید
این مانیتور برای 360 عالیه ضمن این که hdmi داره و یه خروجی 3.5mm برای صدا ! اگه برای 360 نمیخواستی T220p رو پیشنهاد میدادم اما این برای pc خوبه چون hdmi نداره و نسبت تصویرش هم 16:10 هست که باعث کشیدگی و همچنین افت کیفیت میشه
الان تنها انتخاب همینه و بس! چون aoc هم هست اما نسبت تصویرش مناسب نیست برای 360! همین الجی رو بخر مطمئنا بعد از خرید نظرت در مورد الجی عوض میشه حداقل در این مورد خاصپس شما الجي رو پيشنهاد ميدي؟
خيلي ممنون!!
سلام
ببخشید اینکه میگین تصویر این مانیتور برا کامپیوتر خوب نیست اونقدر هست که چشم درد بگیرم چون من چشام خیلی ضعیفه
درسته بیشتر برای xbox 360 میخوام این مانیتور رو بگیرم ولی pc بش وصل میکنم
فقط اگه این مانیتور تو اهواز نداشتن صبر کنم بیارن یا یک مانیتور دیگه بگیرم:confused:
خوب شما اصلا نباید اینجارو میخوندی ! :smile: اگه مانیتور برای pc میخوای باید تو تاپیک مشاوره کامپیوتر دنبال میکردی! من برای pc مانیتور سامسونگ T220P رو پیشنهاد میدم! حدود 280-300 قیمتشه! اما برای 360 همون LG W2261vبا سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام یک مانیتور برای pc بگیرم من تمام 93 صفحه رو خوندم وهمه روی W2261vنظر داشتن من میخواستم بدونم این مانیتور برای pc هم در حد عالی هست یانه ودوستان اگر منت سر بنده بزارن ویک عکس از محیط دیسکتاپشون برام بزارن لطف کردن:blushing:
نکته دوم این مانیتور بجز اندونزی ساخت کره هم داره یا نه:biggrin1:
من باید ساخت اندونزی رو بگیرم یا نه:confused:
منم اولش همینو میگفتم ، هنوز هم میگم ( از LG خوشم نمی اد ) ولی این w2261v رو یه استثنا میدونم :cheesygri نسبت به قیمتش که فوق فوق عالیه ، حتی تو Samsung تا 300 هم نمیتونی مثل این پیدا کنی که هم HDMI داشته باشه هم Full-HD باشه !.عزيز حالا يه كم قيمتش بالا بره مثلا روي 250 طوري نيست
مرسي!!
اون گزینه برای من هم نمیاد....مشکل خاصی نیست نیامدن گزینه game...منم اولش همینو میگفتم ، هنوز هم میگم ( از LG خوشم نمی اد ) ولی این w2261v رو یه استثنا میدونم :cheesygri نسبت به قیمتش که فوق فوق عالیه ، حتی تو Samsung تا 300 هم نمیتونی مثل این پیدا کنی که هم HDMI داشته باشه هم Full-HD باشه !.
فقط یه سوال از بچه ها :
من وقتی 360 رو بهش وصل میکنم مگه تو تنظیمات اتوش نباید یه گیم اضافه شه ؟ ( با HDMI رو میگم ) برا من نمیشه ولی وقتی به DVD PLAYER وصلش می کنم اون گزینه هه میاد ، کار خاصی باید کرد تا بیاد ؟