دوست عزيز من دو تا سوال از شما داشتم
ايا اين مانيتور براي ديدن تلويزيون ايران مناسبه ؟ (منظورم اينه كه تيونر انالوك داره ؟)
ايا وقتي از بايين به تصوير نكاه ميكنيم يه مقدار تصوير تيره ميشه يا نه؟
سلام.
در مورد سوال اول بايد عرض كنم كه راستش تست نكردم! چون من اين مانيتور رو براي پورت HDMI خريدم كه بعداً اگه قسمت شد و X360 يا PS3 (يا هر جفتش!) رو خريدم ديگه مشكل تلويزيون Full HD و كابل HDMI To DVI و كابل تبديل صدا و وصل كردن به اسپيكر و خلاصه اين مزخرفاتو نداشته باشم!
در مورد سوال دوم هم بايد عرض كنم بله !
سياه ميشه.
اما حالا چرا ؟
ببين دوست عزيز. الان در حال حاضر مانيتورهايي كه ساخته ميشه به طور معمول 2 نوع پنل در اونها استفاده ميشه.
يكي TN و ديگري S-PVA . البته دو نوع پنل ديگه هم وجود داره كه خيلي كم و به ندرت استفاده ميشن در نتيجه اسم نميبرم.
تمام مانيتورهايي كه الان تو بازار هستن مخصوصاً بازار ايران. از 15 اينچ بگير تا همين 27 اينچ همه TN هست.
حالا چه برندش LG باشه چه Samsung چه Acer چه ViewSonic چه CTX و Asus و AOC و خلاصه همه برندهاي موجود پنل هاشون TN هست. حالا اين پنل TN يكي از اصلي ترين مشكلاتش زاويه ديد محدودش هست. مخصوصاً زاويه ديد عمودي كه باعث ميشه اگه از بالاي مانيتور و بصورت مايل به تصوير نگاه كني تصوير روشن تر و خيلي سفيد ميشه و اگه از پايين بهش نگاه كني تصوير تاريك و سياه ميشه. الان تمامي مانيتورهاي بورس بازار ايران حتي اون Samsung T220P كه ملت براش سر و دست ميشكونن و چه Samsung T220HD كه الان انتظارشو ميكشين و چه اين مدل LG 22 اينچ كه بچه ها دارن راجع بهش بحث ميكنن همشون پنل TN دارن و هموشن همين مشكل رو دارن.
دليل استفاده از اين پنل هم قيمت مناسب پنل. كيفيت تصوير قابل قبول و زمان پاسخدهي پايين هست.
اما پنل S-PVA زاويه ديدش 180 درجه هست به اضافه كيفيت و شفافيت بهتر. منتها قيمت مانيتورهاي بر اساس اين پنل بالاتر هست! من تنها مانيتوري كه تو ايران سراغ دارم از اين نوع پنل استفاده ميكنه مانيتور 24 اينچ CTX هست كه قيمتي در حدود 600 تومن داره!!
در كل اين همه وراجي كردم كه بگم اين سياه شدن تصوير وقتي از پايين بهش نگاه ميكني بدليل ضعف پنل مورد استفاده هست و به مارك تجاري مانيتور يا سايز ماينتور ربطي نداره.
نتيجه گيري : مانيتور LG M2794D هم بدليل استفاده از پنل TN اين مشكل رو داره.
------------------------------------
دوستان خواسته بودن از مانیتور عکس بذارم که در اولین فرصت رفتم خونه هم از نمای جلو و هم از قسمت پشتش عکس میذارم همین جا.
در مورد قیمت و اینکه از کجا خریدم :
از جمهوری خریدم! بی خودی بازار رضا و ایران و پایتخت و ... رو زیرو رو نکنین. اونجاها اصلاً گیر نمیاد!
یه جا اونم شانسی تو یه پاساژ کوچیک توی جمهوری پیدا کردم. اصلاً به فکرم هم نمیرسید که اینجا میتونه داشته باشه!
قیمت هم 550 گرفتم.