Unreal Amir
کاربر سایت
:confused:میدونین این مانیتورهای جدید سامسونگ سری T کی وارد بازار ایران میشن؟؟؟؟؟؟؟؟/
بزار یه چیزی بهت بگم الان بهترین lcd tv تو بازار t220hd هست که واقعا شاهکاره به نظر من تا صد سال دیگه همLG M228WA نمیتونه به t220hd سامسونگ خودشو برسونه:biggrin1:با سلام.
بالاخره،مانیتور خریدم.
عجب مانیتوری...به به..
LG M228WA Monitor/Tv
AV/S.Video.Component.DVi.15 pin D-SUB.Antena
HD ready.HDCP.
Wide
و یه چیز جالب اینکه با کابل Component و تنظیم روی HD TV تصویر 1080i با فرمت 16:9 میده!
نه کشیدگی تصویر و نه افت کیفیت.دیگه نیازی هم به خرید کابل HDMI to DVI نیست.!
عجب کیفیت تصویری داره توی TV .من خودم نسبت به LG آلرژی دارم...اما اینبار LG برنده شد.حداقلش اینه که یه TV 22اینچ خریدی.کسی میتونه سامسونگ با این خصوصیات و ویژگیها معرفی کنه تو این رنج قیمت؟؟ جایزه داره!
به قیمت 318000 تومن،نا قابل.
اما 1 پیکسل سوخته داره.ای کاش نمیدیدمش داره عصبیم میکنه
در کل...پیشنهاد میکنم این مانیتور رو.البته اگه با قیمتش کنار میاین.
با سلام.
بالاخره،مانیتور خریدم.
عجب مانیتوری...به به..
LG M228WA Monitor/Tv
AV/S.Video.Component.DVi.15 pin D-SUB.Antena
HD ready.HDCP.
Wide
و یه چیز جالب اینکه با کابل Component و تنظیم روی HD TV تصویر 1080i با فرمت 16:9 میده!
نه کشیدگی تصویر و نه افت کیفیت.دیگه نیازی هم به خرید کابل HDMI to DVI نیست.!
عجب کیفیت تصویری داره توی TV .من خودم نسبت به LG آلرژی دارم...اما اینبار LG برنده شد.حداقلش اینه که یه TV 22اینچ خریدی.کسی میتونه سامسونگ با این خصوصیات و ویژگیها معرفی کنه تو این رنج قیمت؟؟ جایزه داره!
به قیمت 318000 تومن،نا قابل.
اما 1 پیکسل سوخته داره.ای کاش نمیدیدمش داره عصبیم میکنه
در کل...پیشنهاد میکنم این مانیتور رو.البته اگه با قیمتش کنار میاین.
مطمئنی 16:9 هست؟خودش اسپیکر داره 2تا 3 وات. خوبه...کار راه بندازه.خروجی هدفون هم داره.آره،با همون کابل خودش و تغیر حالت از TV به HDTV .
خوب عزیز برادر...T220HD که هنوز نیومده.بعد فدات شم...خودت داری میگی HD این مدل جدید هستش و مسلما کیفیت بهتری داره...اما قیمت چطور؟به اینم فکر کردی؟