گفتم من خودم نسبت به ال جی آلرژی دارم (به کل محصولاتش نخ سوزن موبایل ال جی
)اما توی تصویر خدا وکیلی بدی ندیدم از ال جی.
ببین به نظر من،احساس میکنم تصاویری که سامسونگ پخش میکنه،از یه چیزی خالیه..!انگار تصویر استوار نیست...نمیدونم چه جوری منظورم رو بگم...شل و وله تصویر... هر لحظه ممکنه وا بره:confused::biggrin1:
یا مثلا یه مورد دیگه.یکی از فیملها مانتور سامسونگ BW1932 داره.اولا تو فیفا هی زرت زرت پیکسل کم میاره!بعد،توی Notepad چیزی که مینویسی رو نیمتونی درست بخونی.نوشته ها انگار بریده بریده هستن.کلا نوشته ریز رو نیمتونه با قدرت نشون بده(وقتی از جعبه آوردیمش بیرون و روشن کردیم،3تا پیکسل سئخته داشت!).اما حداقل مانیتوری که من دارم این مشکلات رو نداره.فقط یه پیکسل سوخته داره که اونم تو شرایط گارانتی نوشته که اگه 1 پیکسل هم سوخته بود،بیارید عوض میکنیم براتون.
به یه چیز عجیب دقت کردی؟ توی جنوب، ملت میونه ی خوبی با ال جی ندارن...مخصوصا فروشنده ها
اما به نظرت چرا هر وقت میخوای یه مانیتور یا TV بگیری اول مارک سامسونگ میاد تو نظرت؟
1-تبلیغات گسترده در سطح شهر ها و تلویزیون.
2-پر زرق و برق بودن محصولات.
چیزی که زیاد بهش توجه نمیشه،خدمات پس از فروشه.شما اگه برگه ضمانت نامه سام سرویس رو بخونی، خیلی موارد سختگیرانه داره که باعث میشه از گارانتی سر باز بزنه...دیگه فقط ننوشته آقا گارانتی نمیکنیم،نداریم اصن!
تازه...قیمت سامسونگ هم بیشتره.
اما در کل...دوتاشون ماله یه کشورن. کلک،کلکه پوله.
تو هم اینقر این دست،اون دست نکن...بخر،شر و بکن.
راستی مانیتور من...فقط 16:9 و 4:3 داره.