Hamed PC
کاربر سایت
چون 5ms هست زياد پيشنهاد نميشهlg 2394 هم خوبه چون tv\monitor و full hd قیمتش هم 330 باید باشه
چون 5ms هست زياد پيشنهاد نميشهlg 2394 هم خوبه چون tv\monitor و full hd قیمتش هم 330 باید باشه
باعث ايجاد تصويري مناسب با ميزان درجه رنگ سیاه بالا و در نتیجه ارائه رنگهاي واقعي ميشود كه اين موضوع در كنار زمان پاسخدهي دو ميليثانيه اين مانيتور (در حالت خاكستري به خاكستري) باعث نمايش تصاوير ورزشي، ويديويي مهيج و بازيها با كمترين ميزان محوشدگي ميشود. همچنين مانيتور XL2370 با پشتيباني از حداكثر دقت 1080×1920 پيكسل، اين امكان را بوجود مياورد كه كاربر بدون كوچكترين مشكل بتواند تصاويري ويديوي خود را كه با استاندارد HD ذخيره شده است ببيند و از ديدن كيفيت تصاوير واقعي در اين محصول لذت ببرد.

کیفیتش خوبه ولی عالی نیست. (دیگه داغونم نیست!)سلام .کیفیت xbox زمانی که به مانیتور های crt وصل میشه خیلی داغونه .حتما باید lcd بخریم؟
من مانیتورم مدل LG T710BH هستش
منظورم اینه که آدم هنگام بازی اذییت نمیشه یا مثلا مشکل تاری صفحه وجود نداره.چون میخوام xbox بگیرم وخرید مانیتور چند ماه عقب میوفته میخوام بدونم تو این مدت مشکلی نداره.؟کیفیتش خوبه ولی عالی نیست. (دیگه داغونم نیست!)
ولی بخوای بهترین کیفیت رو بگیری یه LG w2261vp بگیر. 225 تومنه. تو بازار هم پره. بهترین مانیتور موجود برای استفاده همزمان PC و کنسوله.
آخه بستگی به خودت داره. ولی به نظر من کیفیتش نسبتا خوبه. حداقل از این تلویزیون معمولیا خیلی بهتره.منظورم اینه که آدم هنگام بازی اذییت نمیشه یا مثلا مشکل تاری صفحه وجود نداره.چون میخوام xbox بگیرم وخرید مانیتور چند ماه عقب میوفته میخوام بدونم تو این مدت مشکلی نداره.؟
با تشکر فراوان:blushing:
فقط 2261vp بگیر منم میخوام صبح برم بگیرم. حرف نداره...سلام من تا صفحه 120 رو خوندم واقعا گیج شدم بین این 3 مدل موندم:
p23500/W2261VP/2286
راستی الان 2363 توبازا هست؟قیمتش چند تقریبا؟
ممنون;