راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

دوستان این مانیتور خوبه؟
http://www.maadiran.com/Persian/Prod...ht=900&ID=150#
بد چشممو گرفته.
5 ms بودنش مشکلی ایجاد نمیکنه؟
من استفاده کردم واقعا کیفیته چرتی داره.فقط آنتن دیجیتالش جالبه اونم برای تهرانی ها ولی برای بازی با این قیمت مسخرش به هیچ وجه نمی ارزه!

سلام دوستان برای پاک کردن این کناره های 2261 منظورم همون بقلهاش که براقه باید از

چی استفاده کرد چون خش میفته.
زیاد حساس نباش چون بخوای یا نخوای خط میفته!چون تنها جای دست، قاب مانیتور هست!
از یه دستمال نرم استفاده کن.

من استفاده کردم واقعا کیفیته چرتی داره.فقط آنتن دیجیتالش جالبه اونم برای تهرانی ها ولی برای بازی با این قیمت مسخرش به هیچ وجه نمی ارزه!
خوب شما تو مایه های 23 اینچ 22 اینچ چی رو پیشنهاد میکنید؟
2261 فقط مورد خوبیه؟
پیشاپیش ممنون.

بالا خره بعد از عمري اين مبدل دو سر VGA مادگي رو گير اوردم و ايکس باکس رو به اين مانيتور CRT وصل کردم -
کيفيت تصاوير خيلي رفت بالا دو نفر از دوستانم تلويزيون LCD سامسونگ دارن و ايکس باکسشونو با کابل HDMI وصل کرده بودن -
آقا بگم که کيفيت تصاوير روي مانيتور CRT خودم (مانيتورم sasung MB1795) بهتر از تلويزيون اونا بود دروغ نگفتم.
رنگا بهتر و واقعي تر نمايش داده ميشد(روي مانيتورم).
نميدونم کيفيت تصوير اين مانيتورهاي LCD هم انطوريه يا اينکه مثل اين تلويزيونهاي ال سي ديه ؟:confused:

خوب شما تو مایه های 23 اینچ 22 اینچ چی رو پیشنهاد میکنید؟
2261 فقط مورد خوبیه؟
پیشاپیش ممنون.
منم مثل بچه ها به همه 2261 رو پیشنهاد می کنم.ولی اگه پول می خوای خرج کنی یه aoc هست 24 اینچ فقط اگه بخوای مثل من سه تا دستگاه بهش وصل کنی مشکل داری چون فقط آنالوگ داره و hdmi
2434PW AOC
قیمتش حدود 400 تومن هست.یکی از بچه ها فکر می کنم چینیش رو همین جا داشت می فروخت که فقط 3 تاشون باقی مونده بود.به من گفت ولی من چون 3 تا دستگاه می خواستم بزنم نگرفتم
خیلی خوشگله.
خواهش می کنم
2434PW_right.jpg

2434Pw_back.jpg

2434PW_adjustment.jpg

1.gif

[LTR]

23,6" TFT MONITOR
Line / Size 23.6" Fashion Wide
Visible screen size (cm) 55,8
Screen format 16:9
Panel Type TN
Brightness (cd/m2) 300 (typ)
Contrast ratio 60000:1 (DCR)
Pixel / Dot Pitch (mm) 0.2715 x 0.2715
Display area (mm) 521 x 293
Viewing angle (H/V) 170° / 160°
Response Time (typ) tr + tf 2 ms
Scanning Frequency
Horizontal / Vertical 30 ~ 83 KHz / 56~75 Hz
Pixel Frequency 156 MHz
Resolution
Maximum Resolution 1920x1080@60Hz
Recommended Resolution 1920x1080@60Hz
Colours 16.7 M
HDCP compatible x
Signal Input
Analogue Input: D-Sub x
Digital Input: DVI-D / HDMI – / x
Connectors
D-Sub 15 pin x
DVI-D 24-pin: –
HDMI x
Power
Power Source 110~240VAC / 50/60Hz
Power Consumption On: <45W / Standby: <1W
Other Features
Plug & Play DDC 1/2B/CI
User Control Touch Key, Eco (DCR) Left, Volume/Right, Menu, Source/Auto/Exit, Power On/Off
OSD Languages 9 languages
Speaker Yes (2 x 3W)
Regulations CULus, CCC, RoHS, CE, FCC, Windows Vista, EPA, EPEAT Silver, TUV-bauart, TCO 06, ISO 13406-2
Other Features Red Dot Design Award 2008, 80 mm Height Adjustment, 360° Swivel, Touch Key
Dimensions
W x H x D with base (mm) Monitor: 557 x 405.3 x 214
Weight Net: 6,25 kg / Gross: 8,2 kg
Loading Qty w/pallet 40'' 1008 pcs. / 20'' 448 pcs.
Warranty 3 Years
EAN Code 4038989140437
Remarks: 1: The Table stand is included with all AOC LCD-TV´s 2: The specifications are subject to change without noti[/LTR]

بالا خره بعد از عمري اين مبدل دو سر VGA مادگي رو گير اوردم و ايکس باکس رو به اين مانيتور CRT وصل کردم -
کيفيت تصاوير خيلي رفت بالا دو نفر از دوستانم تلويزيون LCD سامسونگ دارن و ايکس باکسشونو با کابل HDMI وصل کرده بودن -
آقا بگم که کيفيت تصاوير روي مانيتور CRT خودم (مانيتورم sasung MB1795) بهتر از تلويزيون اونا بود دروغ نگفتم.
نميدونم کيفيت تصوير اين مانيتورهاي LCD هم انطوريه يا اينکه مثل اين تلويزيونهاي ال سي ديه ؟:confused:
کیفیت در مانیتور LCD بهتره
تلویزیون ها بخاطر بزرگی صفحه کمی کیفیت افت میکنه:biggrin1:

الا خره بعد از عمري اين مبدل دو سر VGA مادگي رو گير اوردم و ايکس باکس رو به اين مانيتور CRT وصل کردم -
نميدونم کيفيت تصوير اين مانيتورهاي LCD هم انطوريه يا اينکه مثل اين تلويزيونهاي ال سي ديه ؟
مشخصه کیفیت مانیتور های CRT از LCD بهتره و رنگ واقعی تر و درخشندگیشون بیشتر هست و اینکه زمان پاسخ گوییشون فوق العاده پایین هست ولی یه سری مشکلات مثل ضرر داشتن برای چشم و یه اشعه که اسیب های رو به بدن می رسونه و حجم ، وزن ، ضخامت و مصرف بالایی دارن باعث میشه LCD در کل گزینه بهتری باشه.توی این چند سال هم همه شرکت ها تلاششون این بوده که کیفیته LCD هاشون رو به CRT ها برسونن.
البته مانیتور های LCD کیفیتشون بهتر هست و چون سایزشون کوچیک و رزولوشنشون نسبت به سایزشون بالا هست در مقابل LCD TV ها که برعکس مانیتور ها هستن،از کیفیته بالا تری برخوردار هستن ولی به نظر من برای استفاده کنسول LCD TV خیلی گزینه بهتری هست

موقعی که حرکت سریعی در بازی رخ بده نمی بینیش :biggrin1:
یعنی مثلا در بازی grid ممکن است تکه های پرت شده از ماشین روبرو را نبینی :biggrin1:
یعنی 3 میلی ثانیه توی مانیتورهای 5 میلی ثانیه این قدر تفاوت با مانیتورهای 2 میل ایجاد میکنه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or