راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

یعنی 3 میلی ثانیه توی مانیتورهای 5 میلی ثانیه این قدر تفاوت با مانیتورهای 2 میل ایجاد میکنه؟!
خوده من توی بازی گیتار هیرو به وضوح احساس کردم این مشکل رو و همچنین همیشه توی بازی ها یه درصد کمی بیشتر موشن بلور دارید!:دی
به چشم نمیاد چون شما هم احساس می کنید واقعا موشن بلور خوده بازیه!
در کل به نظر من افراد حساس نمی تونن باهاش کنار بیان

سلام دوستان من میخوام یه lg w2261بخرم به نظرتون انتخابم خوبه؟(اگه نه یه محصول تو این قیمتا معرفی کنید)
وچند سوال در باره ی lg w2261...
1.چند ورودی hdmi داره؟
2.full hd هست؟
3.اسپیکر داره؟
4.تو خیلی جاها نوشته کنتراستش 20000.1هست ولی اینجا

http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=768&ID=137#

زده 50000.1!!!کدوم درسته؟(اسم کامل مانیتوری که میخوام بخرم اینه...LG W2261VP.

سلام دوستان من میخوام یه lg w2261بخرم به نظرتون انتخابم خوبه؟(اگه نه یه محصول تو این قیمتا معرفی کنید)
1.چند ورودی hdmi داره؟
2.full hd هست؟
3.اسپیکر داره؟

من هم 1 هفته میشه خریدم خیلی توپه
یه ورودی داره.full hd هست.اسپیکر نداره اما ورودی هدفون واسپیکر 3.5 داره که کیفیت خوبی میده من از هدفون گوشیم استفاده میکنم که جالبه.
1.50000 هم هست

2261 بهترين گزينه lg

1.چند ورودی hdmi داره؟
2.full hd هست؟
3.اسپیکر داره؟

http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=768&ID=137#

زده 50000.1!!!کدوم درسته؟(اسم کامل مانیتوری که میخوام بخرم اینه...LG W2261VP.
سلام دوست عزيز.
2261 بهترين گزينه است. آره 2 تا HDMI داره و 1 DVI
full HD هست و كنتراستش 50000:1 هست
خلي مبندن ميگن 20000 هست.
زاويه ديدش عاليه. كلا واقعا مانيتور توپيه. فقط با گارانتي ماديران بگير كه خيالت 100% راحت باشه
موفق باشي

سلام دوست عزيز.
2261 بهترين گزينه است. آره 2 تا HDMI داره و 1 DVI
full HD هست و كنتراستش 50000:1 هست
خلي مبندن ميگن 20000 هست.
زاويه ديدش عاليه. كلا واقعا مانيتور توپيه. فقط با گارانتي ماديران بگير كه خيالت 100% راحت باشه
موفق باشي
بالا خره دوتا ورودی hdmiداره یا یکی؟

دوستان چرا اطلاع کامل نمیدید ... یک DVI یک Analog یک HDMI داره

خروجی صدا با غابلیت تنظیم ولوم برای HDMI خلاصه بگم چشم بسته بگیرید .. کیفیت و خلاصه همه امکاناتش عالی هست مخصوصا زاویه دید و شفافیت

برای کار تو ویندوز هم عالی هست من خودم عینک میزنم و استیکمات هستم خیلی مانیتور های دیگه چشم رو اذیت میکردند این یکی خیلی مهربونه

منظورم 2261 هست

سلام بچه ها. من بین خرید چند مدل مانیتور و تلوزیون lcd از مادیران تو شک بودم (w2794 و 32ونوس) که با خوندن مطالب این قسمت آخر تصمیم گرفتم همین 2261 رو بگیرم!!!!

اما دلم میسوخت که یه 32 یا 27 رو ول کنم و بجاش 22 بگیرم. همش دوست داشتم بدونم چقدر اینا با هم تفاوت اندازه دارن تا اینکه این سایت رو پیدا کردم (http://www.displaywars.com/) که میشه دوتا سایز مختلف رو بصورت visual مقایسه کنی!!! البته تفاوت سایز 32 و 22 خیلی زیاد بود :eek: ولی با این حال دارم سعی میکنم با واقعیت کنار بیام :( وقتی همه میگن 2261 خوبه لابد خوبه دیگه!!!

راستی بگید ببینم من برا اتاقم میخوام. آیا موقعی که فیلم و اینچیزا توش می بینید احساس کوچیک بودن نمی کنید؟ در کل 2261 دارها نظرتون رو بگید :-"....

سایت جالبیه: http://www.displaywars.com/

با سلام خدمت تمام دوستان
من در صدد خرید یه ال سی دی یا ال ای دی هستم که در اینده براش یه کنسول خوب هم بگیرم
البته تو فکر یه مونیتور 20 یا 22 اینچ هم هستم که اچ دی باشه و امکاناتش خوب باشه مثل خروجی اچ دی ام ای و بحث تیونر و دیجیتال و ... میشه من رو کمک کنید چه مدلی بگیرم هم برای تی وی هم برای مونیتور
الان یه مدل تی وی سامسونگ ال ای دی هست که قیمت 32 اینچش 1200000 تومن هست
و قیمت بعضی مدلهای جدید براویا 32 اینچ هم حدود 1200000 تومن هست
اما من به دنبال مدلی هستم که امکانات و قابلیتهای خوبی داشته باشه
مثلا من در مورد تیونر دیجیتال یه چیزهایی شنیدم اما نمیدون نحوه کارش چیه و توی چه مدلی هست
یا در مورد قابلیت تصویر در تصویرش اطلاعاتی میخوام
اگر امکان داره دوستان در مورد مشخصات این مدلها و مزیت های هر کدوم یه کمکی کنه
با تشکر

آیا ورودی DVI مانیتور 2261 صدا هم داره ؟

دوستان با سلام !
من یه مانیتور 2261 ال جی دارم ! و از خروجی تک HDMI اون برای X360 استفاده میکنم ! میخواستم بدونم اگر بخوام یه PS3 هم اضافه کنم چون این مانیتور یک ورودی HDMI داره اگر کابل یه سر DVI و یه سر HDMI بگیرم مسلما مشکل تصویرم حل میشه ! یعنی میزنم تو خروجی DVI مانیتور و مشکل تصویر حل میشه ! حالا صدا چی میشه ؟ چون من یه اسپیکر هم دارم که به این مانیتور وصل هست و از اون صدا میگیرم ! حالا میخوام بدونم اگر کابل HDMI به DVI مانیتور بزنم آیا صدا خواهم داشت (ازخروجی جک مانیتور ؟) یا اینکه باید یه فکر دیگه بکنم ؟ :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or