راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

من سوال كردم بندرعباس . بعد دو هفته برو بيا بالاخره اورد ميگه 260تومان ايراني . قيمت هم ميگي اتكت هست . هنوز نرفتم مغازه ببينم. به نظرتون از تهران بگيرم يا بندر (نمايندگي) . راسته اتكتش 260 زده ؟

من سوال كردم بندرعباس . بعد دو هفته برو بيا بالاخره اورد ميگه 260تومان ايراني . قيمت هم ميگي اتكت هست . هنوز نرفتم مغازه ببينم. به نظرتون از تهران بگيرم يا بندر (نمايندگي) . راسته اتكتش 260 زده ؟
ماله منم روش زده بود 260 من 230 از قم خریدم.اونجا که باید خیلی ارزون تر از اینجا باشه!

سلام
مانیتور سامسونگ P2370 یا همون P23700 هم مانیتور فوق العاده ای هست برای کنسول

P2370_angle.jpg

P2370_side.jpg

قیمتش حدود 280 هزار تومن هست، 23 اینچ نسبت تصویر 16:9 رزولیشن 1920 در 1080 سرعت پاسوخگویی 2 میلی ثانیه، فقط ورودی HDMI نداره که باید با تبدیل DVI>HDMI و کابل صدا استفاده بشه، ولی خیلی شیک باریک و خوش ساخت هست:
http://www.samsung.com/us/consumer/...m/LS23EFHKFV/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail

منم گرفتم ولي خيلي مزخرفه هر صفحه وب كه باز مي كني كشيده ميشه :d شوخي
ولي جدا يه سوال من تو منو ايكس باكس با كابل hdmi كه ميرم اگه سري رد بشم منو ها رو يك كوچولو دقت مي كنم تار هست مال شما هم اينطوريه؟ شايد واسه اينكه وسواسم

دوستان الان تا 400 هزار بهترین مانیتور که میشه خرید چی هست؟
نمیخوام تاپ باشه ولی تو این رنج بهترین خودش باشه چون یه جنس وقتی تازه میاد تو بازار قیمت کاذب داره
من هم یه جنس جا افتاده میخوام

دوستان من یه مانیتور t220p دارم میخوام با تبدیل dvi to hdmi با کابل اچ دی ام ای بازی کنم فقط میمونه صدا ایا با این تبدیل
images
کارم راه میفته من پریمریو دارم برا همین این روش نبود میخوام ببینم این رو بخرم میشه با کابل اچ دی ام ای با هم دیگه میشه وصلش کرد پشت ایکس باکس .جا میشه یا نه؟؟؟ اخه اچ دی ام ای با کابل ای وی ای روی دستگاه با هم جا نمیره و گیر میکنه !!حالا من این رو بخرم حله یا نه؟؟؟باید چیکار کنم..ممنون

دوستان من یه مانیتور t220p دارم میخوام با تبدیل dvi to hdmi با کابل اچ دی ام ای بازی کنم فقط میمونه صدا ایا با این تبدیل
images
کارم راه میفته من پریمریو دارم برا همین این روش نبود میخوام ببینم این رو بخرم میشه با کابل اچ دی ام ای با هم دیگه میشه وصلش کرد پشت ایکس باکس .جا میشه یا نه؟؟؟ اخه اچ دی ام ای با کابل ای وی ای روی دستگاه با هم جا نمیره و گیر میکنه !!حالا من این رو بخرم حله یا نه؟؟؟باید چیکار کنم..ممنون
اتفاقا منم میخواستم همینکار رو بکنم (البته با کابل 5 فیش فابریک کنسول) جا نمیرفت! یعنی اصلا نمیشه این رو با کابل HDMI همزمان به کنسول وصل کرد! غیر از اینکه سر کابل HDMI کوچیک باشه (نمیدونم همچین چیزی اصلا وجود داره یا نه! :confused:) تا بتونی همزمان با هم وصل کنی! من امتحان کردم نشد!

پس این چیه با کابل 3 فیش نمیشه اما فکر کنم با این صدا بشه چون فکر کنم کوچیکتره
images

این اموزش رو هم بزارین ممنون میشم (اموزش اين كار تو همين سايت هست مي تونيد قاب كابل 3 فيش رو باز كنيد و همزمان استفاده كنيد)

منم گرفتم ولي خيلي مزخرفه هر صفحه وب كه باز مي كني كشيده ميشه شوخي
ولي جدا يه سوال من تو منو ايكس باكس با كابل hdmi كه ميرم اگه سري رد بشم منو ها رو يك كوچولو دقت مي كنم تار هست مال شما هم اينطوريه؟ شايد واسه اينكه وسواسم
مطمئنا قبلش CRT داشتی و چون اونا رسپوند تایمشون فوق العاده پایین هست برای همین وقتی LCD استفاده می کنی کاملا متوجه بالا بودنش می شی.منم وقتی برای اولین بار LCD گرفتم روی بازی گیتار هیرو برام این اتفاق افتاد

سلام دوستان این پاک کننده های lcd تو بازار برای 2261 مناسبه
من یهدونشون رو دارم بدک نیست.از آب خیلی بهتره!

س این چیه با کابل 3 فیش نمیشه اما فکر کنم با این صدا بشه چون فکر کنم کوچیکتره
این اموزش رو هم بزارین ممنون میشم (اموزش اين كار تو همين سايت هست مي تونيد قاب كابل 3 فيش رو باز كنيد و همزمان استفاده كنيد)
یادمه می گفتن باید اون قسمت بزرگ فیش صدا رو ببری تا با هم جا بوخورن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or