راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سلام دوستان من یه مانیتور " 22 Aoc کنتراس100000دارم لطفا بفرمایید چطوری برای xbox 360 استفاده کنم در ضمن مانیتورم ورودی HDMIنیز دارد

شما یه کابل HDMI بگیر و وصل کن ! اگر مانیتورتون خروجی صدا داره میتونی یه اسپیکر هم بگیری بزنی به خروجی صدای مانیتورت ! اگر نداشت باید یه تبدیل صدا بگیری و صدا رو از خوده XBOX بگیری !!!

سلام دوستان من یه مانیتور " 22 Aoc کنتراس100000دارم لطفا بفرمایید چطوری برای xbox 360 استفاده کنم در ضمن مانیتورم ورودی HDMIنیز دارد
دوست عزیز یک کابل VGA به قیمت 12-15 تومان بخر بزن بهش و صدا رو از اسپیکر بگیر بدجور این مانیتور با کابل VGA کیفیت میده (پیش رفیقم تست کردیم) من اطمینان بهت از کیفیتش از HDMI
بیشتر نباشه کمتر هم نیست! (تازه رزولشن های مانیتور بیشتر تفکیک میشن)

الان این 2261 VP فقط با مونتاژ مادیران تو بازار موجوده ؟ واقعا هیچ فرقی نمیکنه با نمونه خارجی ؟
اینکه میگن مدل های جدید تا عید میاد خیلی با این فرق میکنن یا نه ؟
من با دوتا مانیتور خیلی خوب مقایسش کردم ولی اصلا چیزی کم نداشت!منظورم اینه اگه بهتر نباشه کمتر هم نیست!
یه سری مدل LED داره وارده بازار میشه که اونجور که من دیدم و بقیه هم می گن چندان تفاوتی نداره!

آخرین ویرایش:
دلیل اول : lcd تکنولوژیش ماله 4-5 سال قبله و کیفیتش در حد LED نیست
دلیل دوم : در اثر ضربه خیلی آسیپ پذیره
دلیل سوم : دلیل سوم به اندازه 100 تا دلیل می ارزه
پیکسل سوخته
بله پیکسل سوخته
یک LCD نو می گیری حدود 300 تومن پول میدی پاش میاری خونه یک پیکسل سوخته مثل تیم فوتبال ایران روی اعصابت راه میره و موقع روشن کردن اولین چیزی که می بینی همون پیکسل سوخته است تازه اگه شانس بیاری یکی باشه که معمولا هم دارند :-"*
البته اینا رو گفتم چون خودم دارم t1900 سامسونگ زمان خودش ابهتی داشت d:
تکنولوژی LCD باید جمع بشه
اسم این تاپیک هم بذارید خرید LED
سلام
دوست عزیز فکر میکنم شما LED backlight را با OLED اشتباه گرفتید مانیتور های که به اسم LED توی بازار هستند LCD LED backlight هستند نه OLED
فرق مانیتور های LED فقط در این هست که برای نور پس زمینه از LED به جای CCFL استفاده میشه:

CCFL
180px-Lcd-ccfl.svg.png

LED
180px-Lcd-led.svg.png

در این روش فقط کنتراست و زاویه دید مانیتور بالاتر میره و هیچ فرق دیگه ای با LCD های معمولی ندارند، مانیتور را و TV های OLED هنوز به مراحل تولید انبوه نرسیدند و هنوز در مراحل راه حل برای کاهش قیمت تولید و بازار یابی هستند.

دوستان برای کنسول LCD TV سامسونگ مدل LA22B690 با قیمت 340 هزار تومن هم انتخاب خوبی هست، یک LCD TV کامل با انواع ورودی و خروجی ها تیونر آنالوگ اسپیکر داخلی و ریموت کنترل، البته سرعت پاسوخگوییش پایین هست 8 میلی ثانیه هست:
http://www.lcd-tv.ir/shop/product_info.php?products_id=385

دوستان برای کنسول LCD TV سامسونگ مدل LA22B690 با قیمت 340 هزار تومن هم انتخاب خوبی هست، یک LCD TV کامل با انواع ورودی و خروجی ها تیونر آنالوگ اسپیکر داخلی و ریموت کنترل، البته سرعت پاسوخگوییش پایین هست 8 میلی ثانیه هست:
این مدل Respond Time هشت میل هست.زیاد جالب به نظر نمی رسه برای گیم.به نظر من توی رنج 22 اینچ بهتره مانیتور خریداری بشه تا LCD TV

نميشه با كابل كامپوزيت يا VGA صدا دالبي بگيرم ؟ 5.1 ؟
نه اینا فقط استریو میشه ازشون گرفت.

میشه چنتا عکس از 2261 vp خودتون در حال بازی با Xbox 360 آپلود کنید ؟
360 فعلا ندارم.از پلی 3 برات میزارم چون هیچ تفاوتی ندارن
این 2 تا عکس در ابعاد مختلف: دومی در ابعاد بزرگ هست و بهتر میشه کیفیت تصویر رو دید.

2yhopxns3l4tkrl0p78c.jpg

آخرین ویرایش:
عجب كيفيتي داره :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
اينم يه عكس ديگه از اينترنت از w2261vp

http://img210.imageshack.us/i/sany2711.jpg/
http://img196.imageshack.us/i/p9072162.jpg/

تمامی تصاویر ارسال شده در انجمن فقط می بایستی به صورت thumbnail یا لینک مستقیم عکس باشد. پست‌های حاوی تصاویر بزرگ با حجم زیاد که موجب به هم ریختگی صفحه شوند، فورا حذف خواهند شد. چنانچه قصد دارید چندین تصویر از یک بازی را در یک پست ارسال کنید می توانید یک یا حداکثر دو تصویر را انتخاب و آنها را با سایز حداکثر 640x480 و حجم 150KB قرار دهید و بقیه تصاویر به صورت thumbnail باشند.

Last edited by a moderator:
نه اینا فقط استریو میشه ازشون گرفت.

360 فعلا ندارم.از پلی 3 برات میزارم چون هیچ تفاوتی ندارن
این 2 تا عکس در ابعاد مختلف: دومی در ابعاد بزرگ هست و بهتر میشه کیفیت تصویر رو دید.

2yhopxns3l4tkrl0p78c.jpg

با تشکر از عکس . الان این مونیتور شما از همین مونتاژ داخلی هاست که پشتش نوشته ساخت ایران ؟ سوال دیگه اینکه اندازه تصویر 21.5 اینچ میتونه آدمو راضی کنه ؟ زیاد با 22 اینچ فرق نمیکنه ؟

با تشکر از عکس . الان این مونیتور شما از همین مونتاژ داخلی هاست که پشتش نوشته ساخت ایران ؟ سوال دیگه اینکه اندازه تصویر 21.5 اینچ میتونه آدمو راضی کنه ؟ زیاد با 22 اینچ فرق نمیکنه ؟
بله از هموناست
آدم هیچ موقع راضی نمی شه و همیشه دنباله یه چیزه بهتره و الا آدم نیست!چون من همین امروز توی مولتی بد کمپانی بدجوری یه اسنایپر رو آعصابم بود چون نمی تونستم بینمش!برای همین به سرم خورد یه LCD TV اینچ بالا بگیرم!:biggrin1:
ولی ازون لحاظ که شما منظورته، بله خیلی هم خوبه چون تمام فیلم ها دیگه بدون نوار سیاه اجرا میشه و کاملا فیت مانیتور هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or