راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

نه مقایسه اشتباه به خاط بزرگتر بودن 2794 گفتم بالا هم باید عقب تر میرفتی اونوقت مقایسه میکردی
بله !! :eek::eek::eek: نه به خاطر بزرگ بودن نبود ؛ عقب و جلوش هم هیچ فرقی نمیکرد ؛ اتفاقا خیلی جلو نرفتم و اینکه مدتی ایستادم و به دقت نگاه کردم ؛ کیفیت رنگ ها اصلا به پای 2261V نمیرسید و خیلی ساده تر به نظر می اومد .... مثلا آبی آسمان خیلی آبی تر و کم رنگ تر به نظر میرسید ... :-":-":-"

من الان جفتشو دارم اونقدر فرق ندارن کنتراست داینامیک اونقدر بالا و پایین بودنش فرق نیمکنه مثلا همون بقلشون 2286 هم هست کنتراست داینامیک 2.000.000 هست پس باید زمین تا آسمون با 2261 فرق کنه

دوستان من 2 سوال دارم :
1 - برای monitor های hdmi داری مثل 2261v اگه کنسول 360 رو با hdmi to hdmi با monitor وصل کنیم صداش چی میشه ؟
اگه قراره دوباره از Component کنسول صدا بکشیم به speaker اونوقت مزیت hdmi بودن 2261 نسبت به بقیه چیه که همه میگن ؟

2 - مدل 23 اینچ یک مانیتور میارزه که ادم 35 تومان بیشتر بده نسبت به 22 ؟ ( در حقیقت همون 21.5 )
منظورم اینه که تاثیرش حس میشه واقعا ؟

مرسی

دوستان کیفیت تصویر در مانیتوری مثل 2261 ال جی که با کابل VGA به کنسول وصل بشه با کیفیت تصویر همون مانیتور با کابل HDMI خیلی فرق میکنه ؟ چون کابل VGA هم 1920 * 1080 رو ساپورت میکنه ! یا مثلا تصویر تو مانیتور های Full HD خیلی با مانیتور های LCD معمولی فرق داره یا نه ؟

آخرین ویرایش:
من تو پاساژ ایرانیان دیدم 2794D رو که به xbox وصل بود وفکر کنم forza یا dirt بود داشت بازی میکرد من که مکثی ندیدم توش بعد انلاین رو 2261 و 2286 پخش میشد من که با 27 بیشتر حال کردم هم از لحاظ کیفیت هم از لحاظ بزرگتر بودن اگه میتونید خودتون برید ببینید تا قضاوت درستی داشته باشید

دوستان کیفیت تصویر در مانیتوری مثل 2261 ال جی که با کابل VGA به کنسول وصل بشه با کیفیت تصویر همون مانیتور با کابل HDMI خیلی فرق میکنه ؟ چون کابل VGA هم 1920 * 1080 رو ساپورت میکنه ! یا مثلا تصویر تو مانیتور های Full HD خیلی با مانیتور های LCD معمولی فرق داره یا نه ؟
کسی تا حالا اینو تست کرده ؟

با سلام. با توضیحاتی که تو این سایت و چند سایت دیگه خوندم برای انتخاب مانیتور حسابی گیج شدم:confused: واقعا موندم بین 2261vp و w2286L و 23500 و 22500
w2286L رزولیشن 1050*1680 ولی led هست
23500 میگن کمی تار هست تصویرش واقعا اینطوریه؟؟؟؟
22500 چطور؟
2261 هم چندان تفاوت قیمتی با 23500 نداره اگه تصویرشون تقریبا یکی هست 23500 بهتر نیست؟
hdmi هم که 23500 و 22500 نداره.
در ضمن w2286L چقدر تو کیفیت با این مدل ها متفاوته؟؟؟
من تو تهران نیستم به همین خاطر به غیر 2261 مدل دیگه ای رو روشن ندیدم تا قضاوت کنم:( در ضمن من بیشتر رو pc استفاده میکنم.
لطفا یکی کمک کنه

آخرین ویرایش:
دوستان من 2 سوال دارم :
1 - برای monitor های hdmi داری مثل 2261v اگه کنسول 360 رو با hdmi to hdmi با monitor وصل کنیم صداش چی میشه ؟
اگه قراره دوباره از Component کنسول صدا بکشیم به speaker اونوقت مزیت hdmi بودن 2261 نسبت به بقیه چیه که همه میگن ؟

2 - مدل 23 اینچ یک مانیتور میارزه که ادم 35 تومان بیشتر بده نسبت به 22 ؟ ( در حقیقت همون 21.5 )
منظورم اینه که تاثیرش حس میشه واقعا ؟

مرسی
کسی جواب سوال های من رو نمیدونه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or