راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

منم گرفتم ولي خيلي مزخرفه هر صفحه وب كه باز مي كني كشيده ميشه شوخي
ولي جدا يه سوال من تو منو ايكس باكس با كابل hdmi كه ميرم اگه سري رد بشم منو ها رو يك كوچولو دقت مي كنم تار هست مال شما هم اينطوريه؟ شايد واسه اينكه وسواسم
مطمئنا قبلش CRT داشتی و چون اونا رسپوند تایمشون فوق العاده پایین هست برای همین وقتی LCD استفاده می کنی کاملا متوجه بالا بودنش می شی.منم وقتی برای اولین بار LCD گرفتم روی بازی گیتار هیرو برام این اتفاق افتاد

سلام دوستان این پاک کننده های lcd تو بازار برای 2261 مناسبه
من یهدونشون رو دارم بدک نیست.از آب خیلی بهتره!

س این چیه با کابل 3 فیش نمیشه اما فکر کنم با این صدا بشه چون فکر کنم کوچیکتره
این اموزش رو هم بزارین ممنون میشم (اموزش اين كار تو همين سايت هست مي تونيد قاب كابل 3 فيش رو باز كنيد و همزمان استفاده كنيد)
یادمه می گفتن باید اون قسمت بزرگ فیش صدا رو ببری تا با هم جا بوخورن.

من رفتم خریدم خیلی راحت جا رفت این چون مال صدا هست لاغر تر هست و راحت با اچ دی ام ای با هم جا میره و حالا هم تصویر هم صدا دارم خیلی بهتر شد

دوست عزیز فکر کنم این پست رو نخوندید:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=871214&postcount=2183
مانیتور های LED اصلا نیازی به قاب ندارند
حالا نمی دونم اون متن را از کجا نوشتی :confused:

LED مخفف واژه Diode Light Emitted و به معنای دیود ساطع کننده نوراست.

دیودهای ساطع‌کننده نور در واقع جزو خانواده‌ دیودها هستند که دیودها نیز زیر گروه نیمه هادی‌ها به شمار می‌آیند.

کمپانی LG یکی از غول های سازنده مانیتور در جهان اقدام به ارائه مانیتورهای LED از سری W68 نموده است.این سری از مانیتورهای LG از صفحه بسیار نازکی به ضخامت 2 سانتیمتر برخوردار است و با ظاهری لوکس و زیبا بر روی میز هر کاربری بسیار خودنمایی می کند.نکته جالب اینکه در ساهت سری مانیتور W68 از جیوه هیچ استفاده ای نشده تا این مانیتور سازگاری فراوانی با محیط زیست داشته باشد.

کنتراست بی نظیر 1 به 2000000 در این سری از مانیتورهای LG تصویر روئیایی را در برابر دیدگان کاربر قرار می دهد، بطوریکه تصاویر ، عکس ها و فیلم ها با شفافیت فوق العاده ای قابل رویت می باشند.ترکیب زیبا و مناسب رنگ ها در طراحی بدنه و مصرف کم انرژی از مانیتورهای سری W68 مانیتوری بی رقیب ساخته است.مانیتورهای W68 ال جی به دلیل بهره گیری از تکنولوژی Auto Bright میتوانند نور صفحه را با محیط سازگار نمایند.نکته دیگر اینکه فناوری های fn و Smart Package همچنین زمان پاسخ دهی 2 میلی ثانیه ، این سری از مانیتورها را برای دیدن فیلم و بازی های رایانه ای بسیار ایده آل ساخه است.

مانیتورهای سری w68 با رزولوشن بسیار بالا یک مانیتور FULL HD بوده و با دارا بودن دو درگاه HDMI امکان اتصال به دستگاه های جانبی مانند Blue Ray یا کنسول های بازی را دارد.

اتفاقا منم میخواستم همینکار رو بکنم (البته با کابل 5 فیش فابریک کنسول) جا نمیرفت! یعنی اصلا نمیشه این رو با کابل HDMI همزمان به کنسول وصل کرد! غیر از اینکه سر کابل HDMI کوچیک باشه (نمیدونم همچین چیزی اصلا وجود داره یا نه! :confused:) تا بتونی همزمان با هم وصل کنی! من امتحان کردم نشد!
کابل صدا وجود داره
من خریدم
البته می تونید قاب کابل 3 یا 5 فیش را باز کنید و از اون صدا بگیرید البته اصلش اینه که این کابل صدا را بخرید :biggrin1:
HDAV-cable.jpg

خوب ما هم 2261 گرفتیم که تا اینجای کار عالیه و کاملا راضی هستم !
فقط چون من قبلا با CRT فوتبال بازی میکردم الان که با این دارم بازی میکنم یکم از نظر Responce time آزارم میده که من قبل از خرید فکر میکردم این مشکل با 2ms حل شده !:( البته من باهاش کنار اومدم ;)
سوالی که برام پیش اومده اینه که پس این Responce Time چند باید باشه تا این مشکل حل بشه ؟:confused:

خوب ما هم 2261 گرفتیم که تا اینجای کار عالیه و کاملا راضی هستم !
فقط چون من قبلا با CRT فوتبال بازی میکردم الان که با این دارم بازی میکنم یکم از نظر Responce time آزارم میده که من قبل از خرید فکر میکردم این مشکل با 2ms حل شده !:( البته من باهاش کنار اومدم ;)
سوالی که برام پیش اومده اینه که پس این Responce Time چند باید باشه تا این مشکل حل بشه ؟:confused:

سلام
می شه بگی این Responce Time در کدام بازی برات مشکل ایجاد کرده و آن مشکل چی بوده؟؟
ممنون:blushing:

مانیتور های LED اصلا نیازی به قاب ندارند
حالا نمی دونم اون متن را از کجا نوشتی :confused:

LED مخفف واژه Diode Light Emitted و به معنای دیود ساطع کننده نوراست.

دیودهای ساطع‌کننده نور در واقع جزو خانواده‌ دیودها هستند که دیودها نیز زیر گروه نیمه هادی‌ها به شمار می‌آیند.
فکر نمیکنم چیزی که توضیح دادم نیاز به کپی کردن از جایی داشته باشه من خودم میدونم چی گفتم فقط میخواستم شما را راهنمایی کنم.
دوست عزیز من خودم میدونم LED چی هست فکر کنم هر کسی توی کتاب حرفه و فن راهنمایی اینو یاد بگیره، ببینید صفحات LCD از خودشون هیچ نوری ندارند پس برای روشن شدن صفحه نیاز به یک منبع نوری دارند در تکنولوژی اولی یا CCFL نور صفحه را لامپ های فلورسنت که از گوشه های صفحه به مرکز میتابند تامین میکنند که در این روش کنتراست خیلی نصبت به صفحات پلاسما و لامپی پایین میاد چون منبع نور ثابت هست ولی در تکنولوژی جدید یا LED نور از پشت پنل LCD به وسیله ی LED ها که به صورت ماتریکسی در پشت پنل LCD قرار گرفته تامین میشه برای همین میزان نور در جاهای مختلف پنل LCD قابل کنترل هست برای همین کنتراست خیلی بالاتر میره ولی همچنان همون LCD هست با همون پنل با همون سرعت پاسوخگویی با همون حساسیت صفحه ولی ملی مانیتور را میشه باریک تر ساخت چون دیگه نیازی به اون صفحه ی یک دست کننده ی نور لامپ های فلورسنت نیست.

منبع:
http://en.wikipedia.org/wiki/Backlight

باز میگم شما OLED یا Organic light-emitting diode را دارید با LED Backlight اشتباه میگیرید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Organic_light-emitting_diode

فکر نمیکنم چیزی که توضیح دادم نیاز به کپی کردن از جایی داشته باشه من خودم میدونم چی گفتم فقط میخواستم شما را راهنمایی کنم.
دوست عزیز من خودم میدونم LED چی هست فکر کنم هر کسی توی کتاب حرفه و فن راهنمایی اینو یاد بگیره، ببینید صفحات LCD از خودشون هیچ نوری ندارند پس برای روشن شدن صفحه نیاز به یک منبع نوری دارند در تکنولوژی اولی یا CCFL نور صفحه را لامپ های فلورسنت که از گوشه های صفحه به مرکز میتابند تامین میکنند که در این روش کنتراست خیلی نصبت به صفحات پلاسما و لامپی پایین میاد چون منبع نور ثابت هست ولی در تکنولوژی جدید یا LED نور از پشت پنل LCD به وسیله ی LED ها که به صورت ماتریکسی در پشت پنل LCD قرار گرفته تامین میشه برای همین میزان نور در جاهای مختلف پنل LCD قابل کنترل هست برای همین کنتراست خیلی بالاتر میره ولی همچنان همون LCD هست با همون پنل با همون سرعت پاسوخگویی با همون حساسیت صفحه ولی ملی مانیتور را میشه باریک تر ساخت چون دیگه نیازی به اون صفحه ی یک دست کننده ی نور لامپ های فلورسنت نیست.

منبع:
http://en.wikipedia.org/wiki/Backlight

باز میگم شما OLED یا Organic light-emitting diode را دارید با LED Backlight اشتباه میگیرید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Organic_light-emitting_diode
okay
حرف شما درست
ولی با این حال هم
کنتراست - شفافیت و کیفیت LED با LCD قابل مقایسه نیست " رفته تو میلیون " :biggrin1:
فکر کنم 4 - 5 ماهه کاملا جای LCD را بگیره :biggrin1:
4m08w885ukty2h7s1c.jpg

آخرین ویرایش:
با دروووود خدمت اساتید
دوستان بهترین پلاسمای 46 اینچ Panasonic الان چی هستش؟

شما ازین دو مدل کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
TC-P46G10
TC-P46G15

الان TC-P46G15 تو ایران اومده؟ من شیراز هستم. کجا رو پیشنهاد میکنید واسه خرید؟
البته این سوال رو در بخش سخت افزار پرسیدم کمرنگ شدش!
سپاس
سوالت رو اينجا مطرح كن
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=22985

دوستان الان تا 400 هزار بهترین مانیتور که میشه خرید چی هست؟
نمیخوام تاپ باشه ولی تو این رنج بهترین خودش باشه چون یه جنس وقتی تازه میاد تو بازار قیمت کاذب داره
من هم یه جنس جا افتاده میخوام

نوشته شده توسط [DOG];876254:
دوستان الان تا 400 هزار بهترین مانیتور که میشه خرید چی هست؟
نمیخوام تاپ باشه ولی تو این رنج بهترین خودش باشه چون یه جنس وقتی تازه میاد تو بازار قیمت کاذب داره
من هم یه جنس جا افتاده میخوام
2261VP بخر زير 250 تومان
مانيتور در حد 400 كيفيت پايين تري دارند ولي بزرگتر هستند و بس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or