اصلا تو خرید این بازی شک نکن که یکی از بزرگترین انحصاری های ps3 هست مطمئن باش پشیمون نمیشیسلام دوستان.
در مورد بازی lbp حالت تک نفرش چطوره ارزش داره بگیرم چون مولتی نمیتونم بازی کنم میگم دودل شدم بگیرم یا نه .
اصلا تو خرید این بازی شک نکن که یکی از بزرگترین انحصاری های ps3 هست مطمئن باش پشیمون نمیشی
سلامسلام دوستان كسي ميدونه قيمت بازي ها توي دبي چنده وچقدر اختلاف قيمت داره با اينجا؟
کسی هم که قیمت مناسب بده میشه هالو.:biggrin1:سلام
قیمت ها اینجا متفاوت هست، از زیر 200 داره تا 315 برای بازی های جدید. ولی اگه بخوای قیمت خوب گیر بیاری، باید بیفتی تو بازار نایف، دنبال یه فروشنده هالو که از این چیزها سر درنیار ِ. من خودم بازی هام رو 250 درهم میخرم.
من خودم تو لباف رسیستنس 1 و انچارتد 1 رو اک دیدم ! ( البته قبل از عید :biggrin1: )دوستان هنوز metal gear solid 4 آكبند تو مغازه ها گير مياد يا نه بايد حتما دسته دوم بخرم؟
فروشگاه DC آک بازی رو داره البته یکی از دوستان این بازی رو یکی 2 ماه پیش از این فروشگاه خرید دور و بر 42 تومن(البته اون پستی براش اومد اگه حضوری میرفت حدود 35 تومن میشد)دوستان هنوز metal gear solid 4 آكبند تو مغازه ها گير مياد يا نه بايد حتما دسته دوم بخرم؟