nomad08
کاربر سایت
زیاد گیر نمیاد اصلاً مهم هم نیس ریجن!
می دونم رجین 1 هم بود می خوام
زیاد گیر نمیاد اصلاً مهم هم نیس ریجن!
بیشتر به سلیقه ات بستگی داره.هر دو در سبک خودشون عالین ولی به نظر من RDR یه سر و گردن از MR بهتره.RDR نو 70 دست2 50.MR هم نمیدونم.سلام
دوستان من مبخوام 1 بازی بخرم (به دلیل کم بودن بودجه ) باید یکی از این 2 تا رو بخرم Red Dead Redemption یا Mod Nation Racers میتونید کمک کنید بد جور بین 2 راهی گیر کردم اگه ممکنه قیمتشون هم بگید تو توپ خونه چنده
خیلی ممنون:smile::biggrin1:
دوستان اين بازي metal gear solid rising شماره بعدي mgs4 هستش؟
لطفا يه توضيحي در مورد اين بازي بفرمايين.
RDR فوق العاده است. شدیدا پیشنهاد میشه.سلام
دوستان من مبخوام 1 بازی بخرم (به دلیل کم بودن بودجه ) باید یکی از این 2 تا رو بخرم Red Dead Redemption یا Mod Nation Racers میتونید کمک کنید بد جور بین 2 راهی گیر کردم اگه ممکنه قیمتشون هم بگید تو توپ خونه چنده
خیلی ممنون:smile::biggrin1:
من دارم ... به نظرم یه تجربه جدید و فوق العاده است ...ای بابا یعنی یکی نیستش که eyepet داشته باشه ؟ :confused:
من دارم ... به نظرم یه تجربه جدید و فوق العاده است ...
من هم دارم !میشه یه ذره دربارهٔ بازی برام بگی ؟ بده یه مدت خسته کنند نمیشه ؟ تو هنوز بازیش میکنی ؟ کلا می ارزه بگیرم یا نه ؟
motorstorm که خیلی وقته اومده منم دارمش باحاله از 1 نفر تا 4 نفره میشه آفلاین بازی کرد آنلاینشم 16 نفره هستش بازی خوبیه زمین ها هم قشنگ طراحی شدن در کل وقتی پسرخاله هام میان خونمون 4 تایی میشینیم بازی میکنیم :biggrin1: هی تو سر و کله هم میزنیمMotorStorm: Pacific Rift چجوریه؟ اومده؟
آقا کسی worms رو واسه ps3 بازی کرده(2بعدی)؟ اگه کسی داره میخرم.
دد تو رایتز3 چجوری شده؟شنیدم جالب نیست.1باحال بود .ولی2 مزخرف بود.