نه هنوز قرار نیست که بیاد.همچنین واسه ایکس باکس.راستی دوستان اونیمیوشا برایه پلی 3 نمیاد ؟؟؟ برایه ایکس باکس چی
ممنون
تقیلد کدومه پسر خوب !!!
نینجا گایدن خودش صاحب سبکه ... به نظر من هم از دست نده نینجا گایدن سیگما رو ... تجربه منحصر به فردیه تو سبک خودش ...
هیلتره متاسفانهGame trailers هم خوبه..!
آقا inFamous درمقایسه با Heavy Rainچه جوریه؟سلام
آقا یه بازی که سخت نباشه سروصداوهیاهو تو بازی زیاد نباشه معرفی میکنید؟(اختصاصی پلی استیشن باشه).آخه هم توبازی کردن تبحر نداریم سن وسالمون هم یه قدری بالاست:cheesygri
قبلا دوستان uncharted2 رومعرفی کردن روی very easy به هر جون کندنی بود تموم کردم.
heavy rain خوبه؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
سلام من اين بازي هارو به تازگي روي ps3 تموم كردم :mgs:4-gow3-uc2:killzone2-resistance2-
الان موندم چي بگيرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-
دوستان لطفا راهنمايي كنن البته به جز heavy rain - infamous
خب انحصاری میخوای یا فرقی نمیکنه!سلام من اين بازي هارو به تازگي روي ps3 تموم كردم :mgs:4-gow3-uc2:killzone2-resistance2-
الان موندم چي بگيرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-
دوستان لطفا راهنمايي كنن البته به جز heavy rain - infamous
خب پس اینارو من پیشنهاد میکنم:فرقي نداره
بازی خیلی قشنگیه و اصلا از دست نده..!! هنگام جرکت هم میتونی به شکار حیوانات مختلف بپر دازی که از خسته کننده شدن بازی جلوگیری میکنه!!!read dead چجوريه؟ جابه شدن تو نقشه خسته كننده نيست؟؟
یه چیزایی تو بازی هستن مثل تاکسی، اسمشون یادم نیست. هر جا بخوای میرسوننت. خودتم میتونی یه Camp بسازی و هر جا خواستی بری.read dead چجوريه؟ جابه شدن تو نقشه خسته كننده نيست؟؟