راهنمایی برای خرید بازی برای PS3

راستی دوستان اونیمیوشا برایه پلی 3 نمیاد ؟؟؟ برایه ایکس باکس چی
ممنون
نه هنوز قرار نیست که بیاد.همچنین واسه ایکس باکس.

تقیلد کدومه پسر خوب !!!
نینجا گایدن خودش صاحب سبکه ... به نظر من هم از دست نده نینجا گایدن سیگما رو ... تجربه منحصر به فردیه تو سبک خودش ...

صاحب سبک؟پس چرا دقیقا مثه گاد آف وار2 اون مجسمه آزادی جون میگیره و دقیقا همون جوری باید باهاش بجنگی؟
پس چرا 1کی از اون زنا مثه دویل می کرای1 هم با شمشیر و هم تفنگ مشابه دویل می کرای1 جنگ میکنه؟
آره وجود بعضی چیز ها حتی در 10ها بازی تقلید بحساب نمیاد ولی بعضی چیز ها که عینا" کپی برداری میشن و دقیقا آدم رو یاد بازی دیگه ایی میندازن میشه تقلید.
یا وجود اون همه زن با اون تریپا نمیدونم چه الزامی داشه و داره!:-/
وخیلی از صحنه ها قبلا در بازی های مشابه خیلی استفاده شدن و قطعا کسی مثه من که طرفدار دویل-اونیمیوشا-گاد هسم واسم این بازی ها حال نمیده.

Game trailers هم خوبه..!
هیلتره متاسفانه

بازیinFAMOUS چطوره؟ تریلر هایی که دیدم شلوغ بنظر رسید.من زیاد از بازی های شلوغ خوشم نمیاد.نظرتون درباره خود بازی چطوره؟مثه کدوم بازی هاس؟من اولش 1لحظه یاد بازی سوفرینگ افتادم.(که اصلا جالب نبود)

سلام
آقا یه بازی که سخت نباشه سروصداوهیاهو تو بازی زیاد نباشه معرفی میکنید؟(اختصاصی پلی استیشن باشه).آخه هم توبازی کردن تبحر نداریم سن وسالمون هم یه قدری بالاست:cheesygri
قبلا دوستان uncharted2 رومعرفی کردن روی very easy به هر جون کندنی بود تموم کردم.
heavy rain خوبه؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
آقا inFamous درمقایسه با Heavy Rainچه جوریه؟
قشنگه؟گرافیکش بالا هست؟
اون مشخصاتی که دربالا گفتم رو داره؟
آخه نوی heavy rainفعلا گرونه ولی این ارزونتره.
ممنون میشم پاسخ بدید.:x

سلام من اين بازي هارو به تازگي روي ps3 تموم كردم :mgs:4-gow3-uc2:killzone2-resistance2-

الان موندم چي بگيرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-?:-

دوستان لطفا راهنمايي كنن البته به جز heavy rain - infamous

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or