راهنمایی برای خرید بازی برای PS3

راستی این MNR رو هر جا رفتم گفت نداریم نمیدونم حالا تموم شده یا قضیه همون بگیر بگیر بود ندادن بعضی ها هم میگفتن بابا اون اصلا به درد نمیخوره این sonic & sega all stars racing از اون بهتره من که نفهمیدم بهتره یا نه اگه کسی میتونه یه توضیحی بده ببینیم بهتره برم اونو بگیرم

فروشنده ها فقط به فکر فروش خودشونن اتفاقا mnr خیلی بازیه خوبیه و فوق العاده fun هست
sonic که اصلا قابل مقایسه با mnr نیست
اگه pc داری برو sonic رو بگیر تا به مزخرفیش پی ببری
پیشنهاد میگم حتما mnr رو بگیری
آنلاینش هم خیلی جذابه

دوستان قيمت بازيهاي زير آكشون چنده؟
gtaiv
heavyrain
tekken6
كدوم مغازه از توپخونه رو پيشنهاد ميكنين(اگه ميشه با آدرس و تلفن) من فقط ميخوام آك بخرم بعد اين راسته كه ميگن اونجا بازيهاي دست دو رو سلفون روش ميكشن به عنوان پلم ميدن دست مشتري؟؟؟>:)=((
قیمت آکبندشو ندارم ولی 2 تا مغازه هست آکبند زیاد دارن یکی کیان هستش تو پاساژ لباف از در که میری تو دست راست سر پیچ یه مغازه کوچیک زیر پله هستش اونه
یکی هم تو همون راسته هست که پاساژ لبافه اسم فروشگاهش تماشا هست گرون میده ولی آکبند زیاد داره رفتی اونجا سراغ مجید یا فرزاد رو بگیر باهات راه میان واسه آکبند خریدن اگه هم نداشته باشن برات پیدا میکنن
اونایی هم که سلفون میکشن میدن دست مشتری خیلی تابلو هستش از این سلفون چسبی ها برای cd یا dvd هست بزرگه از اوناس ببینی متوجه میشی با بسته بندی اصل فرق داره
فروشنده ها فقط به فکر فروش خودشونن اتفاقا mnr خیلی بازیه خوبیه و فوق العاده fun هست
sonic که اصلا قابل مقایسه با mnr نیست
اگه pc داری برو sonic رو بگیر تا به مزخرفیش پی ببری
پیشنهاد میگم حتما mnr رو بگیری
آنلاینش هم خیلی جذابه
دمت گرم که گفتی نمیدونی رفته بود رو مخم اون طرف پر رو خجالت هم نمیکشه میگم نمیخوام به زور داشت میچپوند بهم آخرش گفتم میدونی چیه میخوام انحصاری باشه اینجا بود که کم آورد ;):d
این سری RDR رو گرفتم ایشاالله سری بعد میگیرمش اخه من بازی رو تموم میکنم بعد میرم یکی دیگه میخرم
اقا کسی قیمت RDR و نداره؟ توپخونه یا جاهای دیگه؟
من از توپ خونه همون تماشا خریدم 67 یعنی 70 میگفت ولی 67 گرفتم به نظرم اصلا سراغ بالا ها نرید واسه خرید مگه اینکه آشنا باشن چون اونا هم از توپ خونه میگیرن میکشن روش

دوستان toy story 3 ارزش خریدن داره؟
بازي خوبيه و خيلي هم جالبه اما ارزش نداره كه اونو واسه ps3 بخري..
چون هم واسه فروشش بعدا به مشكل ميخوري
هم توي گيمپلي كمي كم مياره...
نسخه psp رو بازي كردم واقعا جالب بود ولي بعد از يه مدت تكراري ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or