راهنمایی برای خرید بازی برای PS3

یعنی bc2 از Resistance قشنگ تره ؟؟؟
inFAMOUS به نظر بازی خوبی نمیاد یا حد اقل این طور نشون میده
AC IIوFF XIII رو رو xbox دارم . ولی GOW III و Heavy Rain رو بنا به دلایلی نمیتونم بگیرم با وجود این که قبول دارم قشنگه
bc2 بهتره یا M.A.G هم از نظر سرور من ظورمه هم از نظر کیفیت ؟؟؟ (فقط از نظر آنلاین میخوام بررسی بشه)
کلا الان چی پیشنهاد میکنید ؟؟
راستی یکی از نقاط قوت Resistance اون جور که خوندم بخش قوی آن لاینشه چون 64 نفر میتونستن باهم بازی کنن یعنی بخش آن لاینش این طور نیست ؟؟؟

بین R2 و BFBC2 من BFBC2 رو پیش نهاد می کنم .
از نظر من و خیلی های دیگه inFAMOUS جزو بهترین های 2009 بود .
M.A.G از لحاظ آنلاین تکه ! از کیفیت سرور بگیر که حتی با پینگ نه چندان خوب هم می تونی به راحتی و بدون LAG بازی کنی ! از لحاظ جزییات هم که قابل توصیف نیست .
دوست عزیز من نمی دونم شما چه بازی هایی رو بازی کردی ولی بهت پیشنهاد می کنم که دو هفته صبر کن و Modnation Racers رو بخر ( تاپیکش تو بخش PS3 Games هست )
هم بخش Single زیبایی داره هم Multi زیبایی داره .
شاید مالتی قویی داشته باشه ولی نباید صرفا جهت مالتی سراغ این بازی چون از لحاظ مالتی بازی های زیباتری هست .

بین R2 و BFBC2 من BFBC2 رو پیش نهاد می کنم .
از نظر من و خیلی های دیگه inFAMOUS جزو بهترین های 2009 بود .
M.A.G از لحاظ آنلاین تکه ! از کیفیت سرور بگیر که حتی با پینگ نه چندان خوب هم می تونی به راحتی و بدون LAG بازی کنی ! از لحاظ جزییات هم که قابل توصیف نیست .
دوست عزیز من نمی دونم شما چه بازی هایی رو بازی کردی ولی بهت پیشنهاد می کنم که دو هفته صبر کن و Modnation Racers رو بخر ( تاپیکش تو بخش PS3 Games هست )
هم بخش Single زیبایی داره هم Multi زیبایی داره .
شاید مالتی قویی داشته باشه ولی نباید صرفا جهت مالتی سراغ این بازی چون از لحاظ مالتی بازی های زیباتری هست .
سلام
خوب من باز هم از شما تشکر میکنم
الان شما میگید M.A.G از لحاظ آنلاین تکه و من بخش Single بدکمپانی رو تموم کردم پس دلیلی نداره bc رو بگیرم درسته ؟؟؟
از لحاظ جزییات هم که قابل توصیف نیست .منظور از این چیه یعنی خوبه یا بده ؟؟ گرافیکش چطوره ؟؟
راستی بازی فایتینگی که بخش آن لاین قوی داشته باشه چیه ؟؟؟

من صبر می کنم تا به جای فیفا10 منتظر باشم، بازی های فوتبال زیر بیاد تا یکیشونو بگیرم...
pure football---->from ubisoft
fifa11----------->from ea
pes2011----------------->from konami
به نظرم شما بگید کدومش خوبتر از آب در میاد!

به نظر شما آنچارتد 2 گیم پل ی آسونی داره یا پیچیده است؟
کلا لذت خدای جنگ3 بیشتر یا آنچارتد2؟؟

سلام
خوب من باز هم از شما تشکر میکنم
الان شما میگید M.A.G از لحاظ آنلاین تکه و من بخش Single بدکمپانی رو تموم کردم پس دلیلی نداره bc رو بگیرم درسته ؟؟؟
از لحاظ جزییات هم که قابل توصیف نیست .منظور از این چیه یعنی خوبه یا بده ؟؟ گرافیکش چطوره ؟؟
راستی بازی فایتینگی که بخش آن لاین قوی داشته باشه چیه ؟؟؟

اگر فقط دنبال مالتی هستی M.A.G رو بگیر ( چون رو 360 تموم کردی )
قابل توصیف نیست یعنی خیلی گسترده و زیبا هستش !
گرافیکش هم خیلی خاص نیست ولی در حد یک بازی Only MP خوبه !
در این مورد اطلاعی ندارم ولی فکر کنم Super Street Figher چیز خوبیه ! ( با توجه به امتیاز خوبش از IGN )

من صبر می کنم تا به جای فیفا10 منتظر باشم، بازی های فوتبال زیر بیاد تا یکیشونو بگیرم...
pure football---->from ubisoft
fifa11----------->from ea
pes2011----------------->from konami
به نظرم شما بگید کدومش خوبتر از آب در میاد!

به نظر شما آنچارتد 2 گیم پل ی آسونی داره یا پیچیده است؟
کلا لذت خدای جنگ3 بیشتر یا آنچارتد2؟؟

Pure Football که به نظر میاد Fun هستش !
و با توجه به اینکه اولین تجربه ی Ubisoft هستش ، به نظر نمیاد ارزش خرید روی PS3 داشته باشه !
بحث PES Vs. FIFA هم به هیچ نتیجه ای نمیرسه !
شما اگر یک بازی پرهیجان دوست داری وخوشت میاد که با C.Ronaldo توپ رو بگیری و همه رو دریبل بزنی و با یک شوت توپ رو گل کنی باید سراغ PES بری ولی اگر دنبال یک تجربه ی واقعی هستی FIFA رو بگیر .

اگر می خواهی از GOW 3 لذت ببری باید دو نسخه ی قبلی رو بازی کرده باشی ولی برای لذت بردن از U2 نیازی به بازی کردن نسخه ی قبل نیست .
هر دو بازی تشکیل شده از کشت و کشتار و حل معما و پیشروی در محیط هستن و تفاوتشون در اینه که GOW 3 در زمانی بسیار قبل هستش و در اون از سلاح سرد برای کشتن استفاده میشه ولی در U2 با اسلحه های گرم آدم می کشی و بازی در زمان حال هستش ( وارد جزییات مقایسه نمی شم )

آخرین ویرایش:
آقا من رفتم gamespot عکس های mag رو دیدم به نظرم خیلی قشنگ اومد منو یاد دوران خوبم با xboxlive و cod:5 انداخت به نظرم اومد خیلی با حاله
حالا گرافیک این بهتره یا 2bc ؟؟؟؟ یا mw2 ???
اصلا mw2 رو تو این مقایسه شرکت بدم یا نه ؟؟؟
اگر از نظر گرافیک و گیم پلی از mw2و BC2 کم نمیاره فکر کنم انتخاب خوبی باشه
حالا سرور هاش شلوغ هست ؟؟ مشتری داره ؟؟؟

آقا من رفتم gamespot عکس های mag رو دیدم به نظرم خیلی قشنگ اومد منو یاد دوران خوبم با xboxlive و cod:5 انداخت به نظرم اومد خیلی با حاله
حالا گرافیک این بهتره یا 2bc ؟؟؟؟ یا mw2 ???
اصلا mw2 رو تو این مقایسه شرکت بدم یا نه ؟؟؟
اگر از نظر گرافیک و گیم پلی از mw2و BC2 کم نمیاره فکر کنم انتخاب خوبی باشه
حالا سرور هاش شلوغ هست ؟؟ مشتری داره ؟؟؟

دوست عزیز شما اگر فقط و فقط به دنبال مالتی پلیر هستی ، فقط به دنبال M.A.G باش و بس .
از نظر گرافیک که BC2 خیلی بهتره ولی MW2 به دلیل فریم-ریت 60 روون تر اجرا میشه .
از نظر من اصلا اسم MW2 رو در کنار BC2 و M.A.G نیار . در مالتی-پلیر که پر هستش از نوب و Hacker که کلا گند می زنن به بازی و به جای لذت بردن باید اعصابت خورد بشه !
به این دو تا تاپیک مراجعه کن ( تاپیک BC2 در صفحه ی اول و تقریبا در بالا قرار داره و M.A.G آخرین تاپیک صفحه ی دوم :دی )
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=28104
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=1013650#post1013650

دوست عزیز شما اگر فقط و فقط به دنبال مالتی پلیر هستی ، فقط به دنبال M.A.G باش و بس .
از نظر گرافیک که BC2 خیلی بهتره ولی MW2 به دلیل فریم-ریت 60 روون تر اجرا میشه .
از نظر من اصلا اسم MW2 رو در کنار BC2 و M.A.G نیار . در مالتی-پلیر که پر هستش از نوب و Hacker که کلا گند می زنن به بازی و به جای لذت بردن باید اعصابت خورد بشه !
به این دو تا تاپیک مراجعه کن ( تاپیک BC2 در صفحه ی اول و تقریبا در بالا قرار داره و M.A.G آخرین تاپیک صفحه ی دوم :دی )
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=28104
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=1013650#post1013650
آقا حرف آخر و تمومش کن من فقط برای آن لاین میخوام bc2 یا MAG ????

سلام
با راهنمايي دوستان UC2روگرفتم بازي خيلي قشنگيه.
MGS4هم تو همون سبكه؟
ممنون ميشم راهنماييم بكنيد.وقيمتش رو بگيد نو ودست دوم.
اگر تو اون سبك نيست بازي كه خيلي شلوغ وپرسروصدا نباشه وحالت ماجراجويي داشته باشه چي پيشنهاد ميكنيد؟
البته PS3روجديدا گرفتم وUC2هم تنها بازيم هستش.

آخرین ویرایش:
سلام
با راهنمايي دوستان UC2روگرفتم بازي خيلي قشنگيه.
MGS4هم تو همون سبكه؟
ممنون ميشم راهنماييم بكنيد.وقيمتش رو بگيد نو ودست دوم.
اگر تو اون سبك نيست بازي كه خيلي شلوغ وپرسروصدا نباشه وحالت ماجراجويي داشته باشه چي پيشنهاد ميكنيد؟
البته PS3روجديدا گرفتم وUC2هم تنها بازيم هستش.
من UC2 رو باز نکردم اما MGS4خیلی قشنگه یک بازی کاملا جاسوسیه که اگر رو درجه سختی های بالا دشمن بفهمه کجایی غیر ممکنه زنده بمونی

من با bc2 خیلی حال کردم به خصوص اینکه وسایل نقلیه زیادی داره!
MAG هم باید با تیم هماهنگی داشته باشی! یعنی یک کار گروهیه! 256 نفر با هم میتونند آنلاین بازی کنند! سروراش هم میگند خوبه(کلا بازی های انحصاری PS3 سروراشون خوبه! )

من خودم MAG رو بازی نکردم البته! :d برای اینکه تصمیم بگیری کدوم رو بگیری بهتره می تونی با آرش مشورت کنی! چون هر 2 بازی رو انجام داده و میتونه دقیق خوبی ها و بدی هاش رو بگه!

آقا ممنون از همه من از اون دوستی هم که معرفی کردید پرسیدم تا جواب بیاد گفتم یکم هم از نظر دیگر بچه ها مطلع بشیم
آقا من یه همچین بازیی میخوام لطفا هرکی این پست رو میخونه چه تاحالا باهاش حرف زدم چه حرف نزدم یه جوابی بده (البته سوال ها فقط در باره ی بخش آن لاینه ها اصلا در باره ی تک نفره حرف نمیزنما اینو دقت کنید )
آقا من یه بازی میخوام با این مشخصات 1.بازی کشش زیادی داشته باشه (آقا من cod:5 رو آن لاین بازی کردم که این خصوصیت رو داشت )2.فله نباشه (یعنی مثل kz2 نباشه که معلوم نیست چی به چیه یعنی هی نانجک پرت نکنن هی با بازوکا همدیگرو نزنن گندشو درارن ) 3. سرور های قویی داشته باشه 4.محیط هاش قشنگ باشه یعنی جای مانور زیاد داشته باشه 5.تنوع اسلحه هاش خوب باشه
حالا با این مشخصات 1 عدد بازی خوب معرفی نمایید.

سلام دوستان من از شهرستان هستم و بعد از كنكور:book: ميخوام بيام تهران يه سري بازي بخرم از توپخونه ميخواستم بدونم چجور جايي هستش يعني براي خريد خوبه؟ بعد اينكه بازي دست دوم ترو تميز وبدون خش هم دارن؟اگه دارن بازيهاي زير به قيمت نو ودسته دوم تا حدود يك ماهه ديگه اونجا چند به فروش ميرسه؟
FIFA 10

TEKKEN 6

UNCHARTED 2

HEAVY RAIN

PES 2010

سلام دوستان من از شهرستان هستم و بعد از كنكور:book: ميخوام بيام تهران يه سري بازي بخرم از توپخونه ميخواستم بدونم چجور جايي هستش يعني براي خريد خوبه؟ بعد اينكه بازي دست دوم ترو تميز وبدون خش هم دارن؟اگه دارن بازيهاي زير به قيمت نو ودسته دوم تا حدود يك ماهه ديگه اونجا چند به فروش ميرسه؟
FIFA 10

TEKKEN 6

UNCHARTED 2

HEAVY RAIN

PES 2010

تا یک ماه دیگه معلوم نیست قیمتا چی بشه !
توپخونه هم اکثرا بازی های دست دومشون دست دوم نیست ! دست شیشم هفتمه !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or