به نظر من اول gta:liberty city رو بگیر بعد dantes inferno رو بگیر , just cause 2 رو هم به نظر من نگیری بهتره!دوستان من این 3 تا بازی رو میخوام بخرم اما نمیدونم کدوم رو اول بگیرم و بعد چی بگیرم
ممنون میشم کمکم کنید
gta:liberty city
dantes inferno
just cause 2
بین این 3 تا ، بازی دوم رو کلا فراموش کن !دوستان من این 3 تا بازی رو میخوام بخرم اما نمیدونم کدوم رو اول بگیرم و بعد چی بگیرم
ممنون میشم کمکم کنید
gta:liberty city
dantes inferno
just cause 2
به نظر من اول gta:liberty city رو بگیر بعد dantes inferno رو بگیر , just cause 2 رو هم به نظر من نگیری بهتره!
بین این 3 تا ، بازی دوم رو کلا فراموش کن !
بازی اول بسیار عالیه ( مخصوصا اگه IV رو بازی نکرده باشی )
بازی سوم که خیلی خوبه ولی اولی خیلی از این سرتره !!!
ولی کلا پیشنهاد من اینه که اگر تمام بازی هایی که تو این مدت اومده رو گرفتی ، پولت رو نگه دار و وقتی Modnation Racers اومد بگیرش . )
اره تو خریدش شک نکن یکی از بهترین سری های فیفاست...دوستان بازي FIFA 10 ارزش خريد داره؟يعني نسبت به FIFA 09 تغييراتش زياده؟
من یک مدت پیش یک لیستی از یک سری بازی ها تحت عنوان ( greatest hits) دیدم که شامل resistance 2 ,kz2 ,little big planet ,infamous وچند بازی دیگه بود که در جعبه های قرمز رنگ قرار بود باقیمت کمتر نسبت به بازی های اصلی به فروش بره.میخواستم بدونم کسی از این بازی ها و قیمت انها اطلاعی داره و کلا چه تفاوتی با بازی های اصلی دارند و زمان عرضه ی انها کی هست:confused:
سلاممن میخوام برم بازی جدید بگیرم
قبلاً آنچرد 2
متال گر
و pes
گرفتم با آنچرد خیلی حال کردم
الان تصمیم دارم هوی رین رو برم بگیرم البته میخوام کنارش یه بازی دیگه هم بگیرم نظرتون چیه هست.
البته بگم با احترام زیادی که به بازیخورها میزارم کلاً از godwar بدم میاد و اصلاً این سبک بازی رو دوست ندارم.
kilzone را هم از یکی از دوستام گرفتم دارم با میلی بازی میکنم.:laughing:
با توجه به این مسائل یه بازی خوب معرفی کنید
من میخوام برم بازی جدید بگیرم
قبلاً آنچرد 2
متال گر
و pes
گرفتم با آنچرد خیلی حال کردم
الان تصمیم دارم هوی رین رو برم بگیرم البته میخوام کنارش یه بازی دیگه هم بگیرم نظرتون چیه هست.
البته بگم با احترام زیادی که به بازیخورها میزارم کلاً از godwar بدم میاد و اصلاً این سبک بازی رو دوست ندارم.
kilzone را هم از یکی از دوستام گرفتم دارم با میلی بازی میکنم.:laughing:
با توجه به این مسائل یه بازی خوب معرفی کنید
بجه ها سلام
به نظرتون الان برم battlefield: badcompany2 رو بگیرم یا صبر کنم red dead redemtion بیاد ؟ از لحاظ آنلاین میگم به نظرتون کدومش آنلاینش بهتره ؟ ( میدونم سبکشون فرق داره ها ولی خب از لحاظ سرگرم شدن میگم )