راهنمایی برای خرید بازی برای PS3

دوستان من این 3 تا بازی رو میخوام بخرم اما نمیدونم کدوم رو اول بگیرم و بعد چی بگیرم
ممنون میشم کمکم کنید
gta:liberty city
dantes inferno
just cause 2

دوستان من این 3 تا بازی رو میخوام بخرم اما نمیدونم کدوم رو اول بگیرم و بعد چی بگیرم
ممنون میشم کمکم کنید
dantes inferno
just cause 2
به نظر من اول gta:liberty city رو بگیر بعد dantes inferno رو بگیر , just cause 2 رو هم به نظر من نگیری بهتره!

ممنون میشم کمکم کنید
dantes inferno
just cause 2
بین این 3 تا ، بازی دوم رو کلا فراموش کن !
بازی اول بسیار عالیه ( مخصوصا اگه IV رو بازی نکرده باشی )
بازی سوم که خیلی خوبه ولی اولی خیلی از این سرتره !!!
ولی کلا پیشنهاد من اینه که اگر تمام بازی هایی که تو این مدت اومده رو گرفتی ، پولت رو نگه دار و وقتی Modnation Racers اومد بگیرش . )

آخرین ویرایش:
من یک مدت پیش یک لیستی از یک سری بازی ها تحت عنوان ( greatest hits) دیدم که شامل resistance 2 ,kz2 ,little big planet ,infamous وچند بازی دیگه بود که در جعبه های قرمز رنگ قرار بود باقیمت کمتر نسبت به بازی های اصلی به فروش بره.میخواستم بدونم کسی از این بازی ها و قیمت انها اطلاعی داره و کلا چه تفاوتی با بازی های اصلی دارند و زمان عرضه ی انها کی هست:confused:

به نظر من اول gta:liberty city رو بگیر بعد dantes inferno رو بگیر , just cause 2 رو هم به نظر من نگیری بهتره!

بین این 3 تا ، بازی دوم رو کلا فراموش کن !
بازی اول بسیار عالیه ( مخصوصا اگه IV رو بازی نکرده باشی )
بازی سوم که خیلی خوبه ولی اولی خیلی از این سرتره !!!
ولی کلا پیشنهاد من اینه که اگر تمام بازی هایی که تو این مدت اومده رو گرفتی ، پولت رو نگه دار و وقتی Modnation Racers اومد بگیرش . )

ممنون از دوستان بابت راهنمایی
gta iv رو بازی نکردم فک کنم این یکی خیلی بچسبه
آره همه بازی ها خوب ps3 رو گرفتم
modnation racers رو تا حالا ندیده بودم یه سرچی کردم دیدم چیز باحالیه
پس فعلا میریم تو خرید gta:lc بعد از اون دیگه سراغ بازی های جدیدتر مثل red dead , همین mr

من میخوام برم بازی جدید بگیرم
قبلاً آنچرد 2
متال گر
و pes
گرفتم با آنچرد خیلی حال کردم:love:
الان تصمیم دارم هوی رین رو برم بگیرم البته میخوام کنارش یه بازی دیگه هم بگیرم نظرتون چیه هست.
البته بگم با احترام زیادی که به بازیخورها میزارم کلاً از godwar بدم میاد و اصلاً این سبک بازی رو دوست ندارم.:sick:
kilzone را هم از یکی از دوستام گرفتم دارم با میلی بازی میکنم.:laughing:
با توجه به این مسائل یه بازی خوب معرفی کنید

من یک مدت پیش یک لیستی از یک سری بازی ها تحت عنوان ( greatest hits) دیدم که شامل resistance 2 ,kz2 ,little big planet ,infamous وچند بازی دیگه بود که در جعبه های قرمز رنگ قرار بود باقیمت کمتر نسبت به بازی های اصلی به فروش بره.میخواستم بدونم کسی از این بازی ها و قیمت انها اطلاعی داره و کلا چه تفاوتی با بازی های اصلی دارند و زمان عرضه ی انها کی هست:confused:

من یه AC1 دارم که greatest hits تفاوتش فقط همون قابشه که قرمز یعنی حداقل من چیزی غیر از این متوجه نشدم

قبلاً آنچرد 2
متال گر
و pes
الان تصمیم دارم هوی رین رو برم بگیرم البته میخوام کنارش یه بازی دیگه هم بگیرم نظرتون چیه هست.
البته بگم با احترام زیادی که به بازیخورها میزارم کلاً از godwar بدم میاد و اصلاً این سبک بازی رو دوست ندارم.:sick:
سلام
به این جا مراجعه کنید تمامی بازی هارو میانگین نمره هاشون رو داره و رتبه بندی کرده فکر کنم اگر همه ی دوستان هم به این جا مرا جعه کنن خیلی کمکشون میکنه برای خرید بازی های بهتر http://www.gamerankings.com/browse.html?site=ps3&cat=0&year=0&numrev=3&sort=0&letter=&search=

قبلاً آنچرد 2
متال گر
و pes

من 3 تا بازی بهت پیشنهاد میکنم به ترتیب خوبی:
1.ac2
2.infamous
3.yakuza 3

بجه ها سلام :)
به نظرتون الان برم battlefield: badcompany2 رو بگیرم یا صبر کنم red dead redemtion بیاد ؟ از لحاظ آنلاین میگم به نظرتون کدومش آنلاینش بهتره ؟ ( میدونم سبکشون فرق داره ها ولی خب از لحاظ سرگرم شدن میگم )

بجه ها سلام :)
به نظرتون الان برم battlefield: badcompany2 رو بگیرم یا صبر کنم red dead redemtion بیاد ؟ از لحاظ آنلاین میگم به نظرتون کدومش آنلاینش بهتره ؟ ( میدونم سبکشون فرق داره ها ولی خب از لحاظ سرگرم شدن میگم )

اگه آنلاین میخوای به نظر من bc2 بهتره اما از نظر جذابیت و سرگرم شدن rd:r بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or