راهنمایی برای خرید بازی برای PS3

توی پست بالایی قیمت بازی رو گفتم.نو 45-50 و دسته دوم رو میشه 35-40 پیدا کرد.توپ خونه بهترین جا برای خرید بازی هست.البته باید از چند جا قیمت بگیرید که سرتون کلاه نره.
ممنونم.
از پاساژ لباف پلمپشو 53 گرفتم.
بين 53 تا 59 قيمت دادن.
مثلا فروشگاه سوني 59 قيمت داد.
البته فكر كنم بستگي به فروشنده هم داره شايد اگر خودش بود قيمت پايين تر ميگفت.

GTA:episodes from liberity city رو جایی آورده؟
این 2 راه داره فکر کنم. یا باید از psn دانلود کنی که پنجشنبه هفه دیگه میاد و میتونی جدا جدا هر کدام از 3تا رو که دلت خواست بگیری یا اینکه باید 3 تا رو باهم بگیری ولی فکر کنم خود بازی هم توشه ولی اگه بیاد هفته دیگه میاد.

این 2 راه داره فکر کنم. یا باید از psn دانلود کنی که پنجشنبه هفه دیگه میاد و میتونی جدا جدا هر کدام از 3تا رو که دلت خواست بگیری یا اینکه باید 3 تا رو باهم بگیری ولی فکر کنم خود بازی هم توشه ولی اگه بیاد هفته دیگه میاد.
تهران نمیارن به نظرت ؟

دوستان کسی wet رو بازی کرده خوبه ارزش داره ادم بازیش کنه ؟
من wet رو برای ps3 ش خریدم البته باز نه آکبند چون آکش ارزش نداره و پیدا نمیشه. بازیش سلیقه ای هست و بهتره به نمرات توجهی نکنی و بری یک تریلر ازش ببینی . یکی از دوستام خوشش اومده بود ولی اون یکی حالش بهم خورده بود.هر بازی رو میخوای بخری 1 تریلر اتز gameplay ش ببین بعد خودت میتونی تصمیم بگیری.
به نظر من هم بازیش بد نیست و معمولیه.

درود..
دوستان الان بهترین بازی واسه آنلاین چیه ؟ به جز MAG ! الان به نظرتون COD MW2 ارزش خرید داره ؟ من اونو رو pcبازی کیردم تا نصفه ! بگیرم باهاش آنلاین بزنم خوبه ؟

آقا یکی راجع به این بازی ها یک توضیح به من بده:
1-little big planet GOTY من اصلاً لایو نمیرم این بازی رو بگیرم بهم حال میده؟بالاخص که روی پی اس پی هم بازی کردم.
2-Infamous رو اگه بگیرم منی که پروتوتایپ رو روی ایکس باکس بازی کردم دیگه این بازی برام قدیمی نیست؟
3-دمون سولز رو بگیرم برای من که تازه کارم توی بازی های این سبک یک کم سخت نیست؟

آقا یکی راجع به این بازی ها یک توضیح به من بده:
1-little big planet GOTY من اصلاً لایو نمیرم این بازی رو بگیرم بهم حال میده؟بالاخص که روی پی اس پی هم بازی کردم.
2-Infamous رو اگه بگیرم منی که پروتوتایپ رو روی ایکس باکس بازی کردم دیگه این بازی برام قدیمی نیست؟
3-دمون سولز رو بگیرم برای من که تازه کارم توی بازی های این سبک یک کم سخت نیست؟
1. آره عالیه از هر نظر
2.با پروتوتایپ قابل مقایسه نیست خیلی بهتره!
3.میگن خیلی سخته ! من بازی نکردم ولی باید خوب باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or