خيلي ممنونم.به نظرم Uncharted 2 بهترین انتخابه.من الان یه دوست دارم به سن شما که با خانومش 2 نفره آنلاین بازی میکنن.در ضمن بازیی هست که فکر نمیکنم کسی خوشش نیاد
خيلي ممنونم.
ازكجا ميشه باقيمت مناسب وبراي پال تهيه كرد.
اگر دسته 2 بگيريم بن ميشيم؟
FIFA بهتره. بله میشه ولی به سختی میتونی بازی کنی چون اکثرا 2010 بازی میکنند و 2009 رو کنار گذاشتند.pes 2010 واسه آنلاین بازی کردن بهتره یا fifa 10 ؟
یه سوال دیگه : فوتبال 2009 هم الان میشه آنلاین بازی کرد ؟
آقا الان بهترین بازیها که برای بازی تو PSN رو بورس هستن :biggrin1: چه بازیایی هستن...؟
من از یکی از دوستان پرسیدم میگه MW2 و MAG به جز اینا هم هست الان؟
ببخشید...تایپیک بهتری برای سوالم پیدا نکردم...
Uncharted 2 داستانش به 1 ربطی ندارهخسته نباشید
شنبه میخوام ps3 بگیرم موندم بازی باهاش چی ور دارم 2 سالی میشه گیم نزدم
غیر از gow3 که به خاطرش دارم این هزینه رو میکنم چی بر دارم
این Uncharted 2 و heavy rain2 وقتی یک شون رو بازی نکردم چیزی از داستانش سرم خواهد شد ؟
کلا تا پنج تا گیم که تو مایه های اکشن و همون gow باشه معرفی کنین بهم ممنون میشم
heavy rain یک شماره بیشتر نداره Uncharted 2 هم من خودم بازی نکردم اما ظاهرا انقدر قشنگه که میگن اگر نگبری نصف عمرت پر بازی های خوب رو اول من mgs4 رو بهت پیشنهاد میکنم که درسته قدیمیه ولی واقعا قشنگه بعدش هم میتونی killzone 2 رو بازی کنی رسیستنس 2 هم بازیه خوبیه اما این ها همه شوتر هستند و هیچ کدوم تو سبک gow نیست .خسته نباشید
این Uncharted 2 و heavy rain2 وقتی یک شون رو بازی نکردم چیزی از داستانش سرم خواهد شد ؟
به نظرم چون علاقه به سبک Hack'n slash دارید به نظرم از Heavenly sword خوشت بیاد.به نظر من بازی خیلی قشنگیهخسته نباشید