راهنمایی برای خرید بازی برای PS3

خیلی ممنون از شما دوست عزیز که نظر خدتون رو اعلام کردید فقط این جا یک مشکل میمونه من گفتم میخواهم بازی صحنه دار نباشه که بچه ها گفتن پش heavy rain رو نگیر و گفتن آن چارتد مشکلی نداره اما من امروز با یکی از دوستام داشتم صحبت میکردم دیدم اون میگه به همین چیز ها ختم نمیشه وبعد از اون لب و اینا یه چازایه نا فرم تری هم داره اگر که نداره ما حرف شما رو بیشتر قبول داریم تا اون دوستمونو پس یه تایید فقط لازم داره راستی من metal gear solid 4 رو هم تموم کردم اگر میخواهیید میتونید آنچارتدو از این نظر با اون مقایسه کنید بعدشم 2 تا سوال دیگه : 1. قیمت این ستا بازی رو در حد نو و آک اگر میشه بدین (منظور همون آنچارتد و رسیستس و فیفا 10 هست ) 2.یه مغازه ای که قیمت های منصفانه میدرو بدین ( من تا حالا بازی هامو از next gen میگرفتم اما احساس میکنم یکم گرون میده اما یه خوبی داره اون هم اینه که آدم درستیه و سر کسی کلاه نمی گذاره یعنی جنساش خوبه به نظر شما باز هم از اون بگیرم ؟؟ البته اون فیفا رو نداشت آنچارتدم فکر کنم 53 تومان میداد خوبه ؟؟؟ فیفارو از کی بگیرم ؟؟ )
شما خیالت راحت آنچارتد رو بگیر
بعد از نکست جن نگیر که قیمتاش خیلی بالاست.نظر من اینه از بچه های توی سایت بگیری و اگرم نمی خوای برو توپ خونه خیلی بهتره.DC توی مغازه های با اسم و رسم از همه منصف تره.
فیفا رو میشه 35-40 گیر آورد.آنچارتد رو هم 35-40.رزیستانس2 15 تا 20 تومن.یادمه DC آک پلاتینیوم رزیستانس رو 25 میداد.

بچه ها من منتظر بمونم تا بازی جدید بیاد یا هوی رینو بخرم؟ کلا چه بازی هایی قراره بیاد واسه PS3 ممنون
هوی رین رو بگیر بدون شک
فکر میکنم Mod Nation Racer قراره بیاد
سلام دوستان. به نظر شما از بین این دو تا بازی کدوم رو بخرم بهتره؟
1 . FF XIII
2 . Yakuza
سلیقه ای هست.مشخصه JRPG بازی نکردید.به نظرم یاکوزا برای شما مناسب تر باشه
چون هر کسی از سبک JRPG خوشش نمیاد
ین این بازی ها کدوم خوبه و کدوم رو اول بگیرم؟
infamous
little big planet
ac2
gta iv
yakuza 3
به نظرم little big planet از همه انتخاب بهتری باشه.البته سلیقه شما این وسط مهمه.

آخرین ویرایش:
آره زبونش ژاپنیه
اما منو ها و زیرنویس انگلیسی هستن
اینا مهم نیست
گیم پلیش خوبه؟
هیجان داره؟
گرافیکش تو عکسا که همچین بد نیست
ممنون میشم کمکم کنید

آقا ما میخوایم نزدیک به 90-100 تومن بازی بگیریم.الان خودم اینها رو دارم:گاو3-کیلزون2-آنچارتد2-متال گیر4-هوی رین
به نظر شما کدوم بازی های انحصاری دیگه رو بگیرم؟لازمه که بگم من بازی هایی مثل پروتوتایپ رو روی ایکس باکس و همچنین لیتل رو روی پی اس پی بازی کردم و مثلاً بگید اینفموس رو بگیر اون موقع من بگیرم بازی برام جالب هست؟
یا مثلاً وقتی درت2 روبازی کردم برم موتور استورم رو بگیرم یکنواخت نیست برام؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

آقا ما میخوایم نزدیک به 90-100 تومن بازی بگیریم.الان خودم اینها رو دارم:گاو3-کیلزون2-آنچارتد2-متال گیر4-هوی رین
به نظر شما کدوم بازی های انحصاری دیگه رو بگیرم؟لازمه که بگم من بازی هایی مثل پروتوتایپ رو روی ایکس باکس و همچنین لیتل رو روی پی اس پی بازی کردم و مثلاً بگید اینفموس رو بگیر اون موقع من بگیرم بازی برام جالب هست؟
یا مثلاً وقتی درت2 روبازی کردم برم موتور استورم رو بگیرم یکنواخت نیست برام؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
حتما یه آنچارتد 1 بگیر
در مورد لیتل بیگ پلنت این رو بگم که نسخه PSP و PS3 زمین تا آسمون تفاوت دارن.به غیر از اینکه نسخه PS3 حالت چند نفره و گرافیک بهتر و قطعات و وسایل بیشتر برای ساخت مراحل رو داره،شما می تونید مرحله های فوق العاده جالبی رو که گیمر ها طراحی کردن رو به راحتی با دوستانتون آنلاین برید و لذت ببرید.پس حتما این بازی رو تهیه کنید
اینفمس هم زمین تا آسمون با پروتوتاپ تفاوت داره.هم از لحاظ گیم پلی و هم از لحاظ کیفیت داستان پردازی که در هر دو مورد از پروتوتاپ بهتره.در زمینه گرافیک هم هیچ صحبتی باقی نمی مونه و براحتی ایفمس ،پروتوتایپ رو جا میزاره
درت و موتور استورم 2 بازی کاملا متفاوت هستن.اگه از سرعت و هیجان و همچنین نماهای بی نظیر و گرافیک بالا لذت می بری حتما متور استورم 2 رو بگیر. بازیی هست که نظیرش یافت نمی شه
به نظرم رزیستانس ها هم انتخاب خوبی هستن
اگرم از سبک گاد آف وار خوشت میاد هوینلی سورد رو هم بگیر.
سلام... الان BC2 چنده؟
با کد 45-50
بدون کد 40

یکی از بچه ها گفت زبون بازی ژاپنی هست و زیر نویس انگلیسی داره و گرافیک زیاد جالبی نداره

پسر گرافيکش خيلی محشره!!!!

زبونشم انگليسيه ولی انگار به زور حرف ميزنن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or