Wander
کاربر سایت
شما خیالت راحت آنچارتد رو بگیرخیلی ممنون از شما دوست عزیز که نظر خدتون رو اعلام کردید فقط این جا یک مشکل میمونه من گفتم میخواهم بازی صحنه دار نباشه که بچه ها گفتن پش heavy rain رو نگیر و گفتن آن چارتد مشکلی نداره اما من امروز با یکی از دوستام داشتم صحبت میکردم دیدم اون میگه به همین چیز ها ختم نمیشه وبعد از اون لب و اینا یه چازایه نا فرم تری هم داره اگر که نداره ما حرف شما رو بیشتر قبول داریم تا اون دوستمونو پس یه تایید فقط لازم داره راستی من metal gear solid 4 رو هم تموم کردم اگر میخواهیید میتونید آنچارتدو از این نظر با اون مقایسه کنید بعدشم 2 تا سوال دیگه : 1. قیمت این ستا بازی رو در حد نو و آک اگر میشه بدین (منظور همون آنچارتد و رسیستس و فیفا 10 هست ) 2.یه مغازه ای که قیمت های منصفانه میدرو بدین ( من تا حالا بازی هامو از next gen میگرفتم اما احساس میکنم یکم گرون میده اما یه خوبی داره اون هم اینه که آدم درستیه و سر کسی کلاه نمی گذاره یعنی جنساش خوبه به نظر شما باز هم از اون بگیرم ؟؟ البته اون فیفا رو نداشت آنچارتدم فکر کنم 53 تومان میداد خوبه ؟؟؟ فیفارو از کی بگیرم ؟؟ )
بعد از نکست جن نگیر که قیمتاش خیلی بالاست.نظر من اینه از بچه های توی سایت بگیری و اگرم نمی خوای برو توپ خونه خیلی بهتره.DC توی مغازه های با اسم و رسم از همه منصف تره.
فیفا رو میشه 35-40 گیر آورد.آنچارتد رو هم 35-40.رزیستانس2 15 تا 20 تومن.یادمه DC آک پلاتینیوم رزیستانس رو 25 میداد.
هوی رین رو بگیر بدون شکبچه ها من منتظر بمونم تا بازی جدید بیاد یا هوی رینو بخرم؟ کلا چه بازی هایی قراره بیاد واسه PS3 ممنون
فکر میکنم Mod Nation Racer قراره بیاد
سلیقه ای هست.مشخصه JRPG بازی نکردید.به نظرم یاکوزا برای شما مناسب تر باشهسلام دوستان. به نظر شما از بین این دو تا بازی کدوم رو بخرم بهتره؟
1 . FF XIII
2 . Yakuza
چون هر کسی از سبک JRPG خوشش نمیاد
به نظرم little big planet از همه انتخاب بهتری باشه.البته سلیقه شما این وسط مهمه.ین این بازی ها کدوم خوبه و کدوم رو اول بگیرم؟
infamous
little big planet
ac2
gta iv
yakuza 3
آخرین ویرایش: