راهنمایی برای خرید بازی برای PS3

سلام
just cause 2 رو جایی اورده ؟ اگه اره تلفنش رو بدین
یه سر به توپ خونه بزن یا یه زنگ به DC
سلام به همه ی دوستان بازی سنتری
من حدود 6 ماه میشه که هیچ بازیی برای ps3 م نخریدم و حالا تصمیم گرفتم 2 یا 3 تا بازی بگیرم و از دوستان میخواهم تا منو راهنمایی کنن
خب من این بازی هارو در نظر دارم :
1.fifa 10
2.heavy rain
3.MAG
4.demons souls
5.resistance 2
6.uncharted 2
من از دوستان میخواهم تا بازی های مورد نظرم را که در بالا نوشتم در 5 زمینه یه زیر رتبه بندی بکنن
1.درجه ی سختی بازی 2.میزان خشونت 3. (این مورد برایم خیلی مهم است ) بازی صحنه دار نباشه 4.بخش آن لاین بازی 5 . نمره ی کل
اگر دوستان مایل بودن میتونن برای هر پاسخ خود دلیل هم بنویسند که ما ممنون میشیم
یک سوال خیلی فنی هم از دوستان داشتم : بعضی از دو ستان میگن در بازی mw2 سرور پینگ هارو یک دست میکنه تا در بازی lag به وجود نیاد میخواستم بدونم اصلا این حرف درسته ؟؟ اگر درست هست چقدر تاثیر در بازی داره و چه بازی هایه دیگری این قابلیت رو دارن ؟؟؟
و من همین جا از دوستانی که جواب من رو میدهند تشکر میکنم و اگر ممکن هست چند نفر پاسخ سوال من رو بدن تا من مجبور نشم دوباره سوال بپر سم وباز هم تشکر
اول اگه میخوای بازی صحنه نداشته باشه هوی رین رو خط بزن چون اگه بازم اون قسمت های صحنه دار رو خودت طرفشون نری یه قسمت داره که مدیسون کلا لباس زیر پوشیده و باید یه قسمت رو به اون شکل بری
من فوتبالی نیستم ولی فیفا 10 به نظر میاد باب میل اهالی فوتبال هست
مگ هم بازی جالبیه اگه اهل مولتی هستی بگیر البته اگه بد کمپانی 2 رو نرفتی اونو بگیری خیلی بهتره
دمون سولز فقط باب میل RPG باز های حرفه ای هست و البته خیلی هم سخته
رزیستانس 2 رو اگه از FPS تند و خالی بندی!(تخیلی) خوشت میاد بگیر
آنچارتد 2 بهترین انتخاب هست برای شما بعد از تموم کردن 2-3 باره سینگل، ساعت ها می تونی از مولتی بازی لذت ببری

یه سر به توپ خونه بزن یا یه زنگ به DC

اول اگه میخوای بازی صحنه نداشته باشه هوی رین رو خط بزن چون اگه بازم اون قسمت های صحنه دار رو خودت طرفشون نری یه قسمت داره که مدیسون کلا لباس زیر پوشیده و باید یه قسمت رو به اون شکل بری
من فوتبالی نیستم ولی فیفا 10 به نظر میاد باب میل اهالی فوتبال هست
مگ هم بازی جالبیه اگه اهل مولتی هستی بگیر البته اگه بد کمپانی 2 رو نرفتی اونو بگیری خیلی بهتره
دمون سولز فقط باب میل RPG باز های حرفه ای هست و البته خیلی هم سخته
رزیستانس 2 رو اگه از FPS تند و خالی بندی!(تخیلی) خوشت میاد بگیر
آنچارتد 2 بهترین انتخاب هست برای شما بعد از تموم کردن 2-3 باره سینگل، ساعت ها می تونی از مولتی بازی لذت ببری
خیلی ممنون از جوابتون
1.من بد کمپانی رو رو xbox تموم کردم به نظر شما آن لاینش از mag بهتره ؟؟؟
2.من شنیدم آنچارتد آخرصحنه داره چجوری میگید بهترین انتخابه ؟؟؟
3.من fifa رو رو xbox بازی کردم و از گیم پلیش خشم میاد اما منظورم بیشتر رویه بخش آن لاینشه
4.رسیستنس 2 آن لاینش قوی نیست ؟؟؟؟
اگر دوستان دیگه هم خواستن جواب بدن سوال قبلی رو جواب بدن چون اون اصل کاره

آنچارتد کجاش صحنه داره؟ کلا یک تیکه داره اونم بوس می باشد چیزی نداره که! :d
بهترین انتخابه شک نکن! نگیری نصف عمرت بر فناست!
البته الان بهترین انتخاب GOW III هست که اگر بازی نکنی 100% عمرت بر فناست! :d
هر 2 رو باید بازی کنی! بازی نکنی 190% عمرت بر فناست :d

.من بد کمپانی رو رو xbox تموم کردم به نظر شما آن لاینش از mag بهتره ؟؟؟
من هنوز متاسفانه مگ رو بازی نکردم ولی بتلفیلد رو رفتم و اکثر افرادی هم که هر جفتشون رو رفتن می گن بتلفیلد بهتره ولی اگه مولتی بتلفید رو رفتی روی 360 مگ رو بگیر.چون قیمتش هم مناسب تره و خیلی ارزون تر از بتلفیلد گیرت میاد
.من شنیدم آنچارتد آخرصحنه داره چجوری میگید بهترین انتخابه ؟؟؟
چیزی نداره یه بغل کردن داره و یه لب سر جم، که خیلی هم سریع میره و پیچ و تاب بهش ندادن
.من fifa رو رو xbox بازی کردم و از گیم پلیش خشم میاد اما منظورم بیشتر رویه بخش آن لاینشه

آره انلاینشم خوبه و مشکلی نداره البته این رو بازی نکردم و تعریفش رو از دوستان شنیدم
رسیستنس 2 آن لاینش قوی نیست ؟؟؟؟
با وجود این همه مولتی قوی عاقلانه نیست کسی مولتیه این بازی رو بره البته مولتیش هم خوبه ولی فکر میکنم یه 300 -400 مگی آپدیت میخواست که یه تیکه هم بود و من منصرف شدم برای اینکه با این خط های ما آپدیت کردنش سخته
البته سینگلش ارزش داره. الان راحت میشه 20 تومن اینو پیدا کرد که ارزشش رو داره برای سینگل بگیریش.
البته یه چیز بگم که از رزیستانس انتظار کیل زون نداشته باش.خیلیا با گرافیک این بازی مشکل دارن و چون انحصاری سونی هست ازش خیلی توقع دارن و وقتی بازی رو می بینن تو ذوقشون می خوره
یک سوال خیلی فنی هم از دوستان داشتم : بعضی از دو ستان میگن در بازی mw2 سرور پینگ هارو یک دست میکنه تا در بازی lag به وجود نیاد میخواستم بدونم اصلا این حرف درسته ؟؟ اگر درست هست چقدر تاثیر در بازی داره و چه بازی هایه دیگری این قابلیت رو دارن ؟؟؟
فکر میکنم اکثر بازی ها داشته باشه چون من توی آنچارتد 2 هم اینو دیدم که سیستم این کار رو میکنه.البته تاثیرش روی خط های ما چندان مشخص نیست چون ما همیشه لگ رو داریم

با وجود این همه مولتی قوی عاقلانه نیست کسی مولتیه این بازی رو بره البته مولتیش هم خوبه ولی فکر میکنم یه 300 -400 مگی آپدیت میخواست که یه تیکه هم بود و من منصرف شدم برای اینکه با این خط های ما آپدیت کردنش سخته
البته سینگلش ارزش داره. الان راحت میشه 20 تومن اینو پیدا کرد که ارزشش رو داره برای سینگل بگیریش.
البته یه چیز بگم که از رزیستانس انتظار کیل زون نداشته باش.خیلیا با گرافیک این بازی مشکل دارن و چون انحصاری سونی هست ازش خیلی توقع دارن و وقتی بازی رو می بینن تو ذوقشون می خوره
شما که اصلا مالتی پلیر Resistance2 رو بازی نکردی عزیز من!
ضمن اینکه R2 مالتی پلیر فوق العاده داره از نظر گرافیکی هم جزو برترین بازیهای FPS ـه . من حتی R2 رو به کیلزون 2 ترجیح میدم دلایلمم قبلا تو تاپیکش گفتم!
خدمت دوستمون Brax عرض کنم که معقولانه ترین انتخاب ها از بین اون 6 تا بازیی که نوشتی از نظر من
1- Uncharted2
Resistance2 -2
Heavy Rain -3
demon's souls -4
fifa 10 -5
MAG -6
Battlefield Bad Company 2 فراموش نشه.

مگه من گفتم رفتم؟! مشخصه شما از مولتی بازی خیلی خوشتون اومد و سلیقه خاص خودتون رو دارید.چیزی که من گفتم سلیقه عموم افرادی هست که مولتی زیاد بازی میکنن
در مورد گرافیک هم خیلی از افراد با گرافیک این بازی مشکل دارن و من به ایشون گوشزد کردم که انتظار گرافیک خیلی بالایی رو نداشته باشن حالا شما به کیل زون 2 ترجیح میدین باز نظر شخصی خودتونه

ضمن اینکه R2 مالتی پلیر فوق العاده داره از نظر گرافیکی هم جزو برترین بازیهای FPS ـه . من حتی R2 رو به کیلزون 2 ترجیح میدم دلایلمم قبلا تو تاپیکش گفتم!
خدمت دوستمون Brax عرض کنم که معقولانه ترین انتخاب ها از بین اون 6 تا بازیی که نوشتی از نظر من
1- Uncharted2
Resistance2 -2
Heavy Rain -3
demon's souls -4
fifa 10 -5
MAG -6
Battlefield Bad Company 2 فراموش نشه.
خیلی ممنون از شما دوست عزیز که نظر خدتون رو اعلام کردید فقط این جا یک مشکل میمونه من گفتم میخواهم بازی صحنه دار نباشه که بچه ها گفتن پش heavy rain رو نگیر و گفتن آن چارتد مشکلی نداره اما من امروز با یکی از دوستام داشتم صحبت میکردم دیدم اون میگه به همین چیز ها ختم نمیشه وبعد از اون لب و اینا یه چازایه نا فرم تری هم داره اگر که نداره ما حرف شما رو بیشتر قبول داریم تا اون دوستمونو پس یه تایید فقط لازم داره راستی من metal gear solid 4 رو هم تموم کردم اگر میخواهیید میتونید آنچارتدو از این نظر با اون مقایسه کنید بعدشم 2 تا سوال دیگه : 1. قیمت این ستا بازی رو در حد نو و آک اگر میشه بدین (منظور همون آنچارتد و رسیستس و فیفا 10 هست ) 2.یه مغازه ای که قیمت های منصفانه میدرو بدین ( من تا حالا بازی هامو از next gen میگرفتم اما احساس میکنم یکم گرون میده اما یه خوبی داره اون هم اینه که آدم درستیه و سر کسی کلاه نمی گذاره یعنی جنساش خوبه به نظر شما باز هم از اون بگیرم ؟؟ البته اون فیفا رو نداشت آنچارتدم فکر کنم 53 تومان میداد خوبه ؟؟؟ فیفارو از کی بگیرم ؟؟ )

آخرین ویرایش:
یلی ممنون از شما دوست عزیز که نظر خدتون رو اعلام کردید فقط اگر میشه یکم با ادب تر جواب بدین الانم تنهادلیلی که موجب شد درگیری نشه خوش اخلاقی بیش از حد دوست خوبم wander بود
بله؟ شما یه بار دیگه برگرد پست منو بخون توهینی توش میبینی ؟ اگر هم چیزی گفته باشم به خود من و ایشون مربوطه نه به شما لازم نکرده شرح مسئله کنی در ثانی فروم برای بحث کردنه . اینقدر نازنک نارنجی نباشید خواهشا ! واقعا همین حرفا رو میزنید که بچه ها از راهنمایی کردنتون پشیمون میشن ....

مگه من گفتم رفتم؟! مشخصه شما از مولتی بازی خیلی خوشتون اومد و سلیقه خاص خودتون رو دارید.چیزی که من گفتم سلیقه عموم افرادی هست که مولتی زیاد بازی میکنن
در مورد گرافیک هم خیلی از افراد با گرافیک این بازی مشکل دارن و من به ایشون گوشزد کردم که انتظار گرافیک خیلی بالایی رو نداشته باشن حالا شما به کیل زون 2 ترجیح میدین باز نظر شخصی خودتونه
خیلی سادس وقتی مالتیش رو امتحانش نکردی چرا نظر های ضد و نقیض میدی راجبش؟
چیزی که شما گفتی فقط نظر شخصی و سلیقه خودته. ممکنه یه عده با شما هم عقیده باشند یه عده هم نه. (این مسئله در مورد حرفهای منم صدق میکنه)

فقط این جا یک مشکل میمونه من گفتم میخواهم بازی صحنه دار نباشه که بچه ها گفتن پش heavy rain رو نگیر و گفتن آن چارتد مشکلی نداره اما من امروز با یکی از دوستام داشتم صحبت میکردم دیدم اون میگه به همین چیز ها ختم نمیشه وبعد از اون لب و اینا یه چازایه نا فرم تری هم داره اگر که نداره ما حرف شما رو بیشتر قبول داریم تا اون دوستمونو پس یه تایید فقط لازم داره راستی من metal gear solid 4 رو هم تموم کردم اگر میخواهیید میتونید آنچارتدو از این نظر با اون مقایسه کنید
بابا بیخیـــــــــال.شما واقعا با این چیزا هم مشکل دارید؟:confused:الان سال 2010 نه سال 1912.دیگه این چیزا فکر کنم تو هر خانواده ای حل شده باشه.ماشاالله هممون هم جوونیم و میفهمیم.حالا اگر بچه کوچیک در حد دبستان و راهنمایی بودیم یه چیزی:confused:

من گفتم میخواهم بازی صحنه دار نباشه که بچه ها گفتن پش heavy rain رو نگیر و گفتن آن چارتد مشکلی نداره اما من امروز با یکی از دوستام داشتم صحبت میکردم دیدم اون میگه به همین چیز ها ختم نمیشه وبعد از اون لب و اینا یه چازایه نا فرم تری هم داره

آقا چیز نافرم بدتری نداره و به همون جا ختم میشه!
در مورد Heavy Rain هم شما میتونی جلوش رو بگیری همه چی به انتخاب خودت بستگی داره! این بازی رو اگر از دست بدی نصف عمرت بر فناست! (همچنین U2 )

RESISTANCE 2 هم خوبه! از نظر من که خوب بود ولی KZ2 بهتر بود! ولی این مثلا برای قسمت آنلاین کاراکترت رو میتونی خودت درست کنی! چندین نوع لباس و کول پشتی و کلاه و قمقمه و جای تیر و ... جالبه! قدرت های جالبی هم دارند! فقط بعضی اوقات خیلی خرتوخر میشه!

بله؟ شما یه بار دیگه برگرد پست منو بخون توهینی توش میبینی ؟ اگر هم چیزی گفته باشم به خود من و ایشون مربوطه نه به شما لازم نکرده شرح مسئله کنی در ثانی فروم برای بحث کردنه . اینقدر نازنک نارنجی نباشید خواهشا ! واقعا همین حرفا رو میزنید که بچه ها از راهنمایی کردنتون پشیمون میشن ....

خیلی سادس وقتی مالتیش رو امتحانش نکردی چرا نظر های ضد و نقیض میدی راجبش؟
چیزی که شما گفتی فقط نظر شخصی و سلیقه خودته. ممکنه یه عده با شما هم عقیده باشند یه عده هم نه. (این مسئله در مورد حرفهای منم صدق میکنه)
آره دوست عزیز شما درست میگید من هم اشتباه کردم
فقط کسی قیمت نمیده ؟؟؟ فروش گاه رو هم کسی نظر خاصی در موردش نداره ؟؟؟؟

بچه ها من منتظر بمونم تا بازی جدید بیاد یا هوی رینو بخرم؟ کلا چه بازی هایی قراره بیاد واسه PS3 ممنون. :smile:
اگه Heavy Rain رو نگرفتی حتما بگیر.محشره:love:
God of War هم که دیگه احتیاج به توضیح نداره.
عنوان بعدی به گمونم GT5 باشه:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or