Wander
کاربر سایت
یه سر به توپ خونه بزن یا یه زنگ به DCسلام
just cause 2 رو جایی اورده ؟ اگه اره تلفنش رو بدین
اول اگه میخوای بازی صحنه نداشته باشه هوی رین رو خط بزن چون اگه بازم اون قسمت های صحنه دار رو خودت طرفشون نری یه قسمت داره که مدیسون کلا لباس زیر پوشیده و باید یه قسمت رو به اون شکل بریسلام به همه ی دوستان بازی سنتری
من حدود 6 ماه میشه که هیچ بازیی برای ps3 م نخریدم و حالا تصمیم گرفتم 2 یا 3 تا بازی بگیرم و از دوستان میخواهم تا منو راهنمایی کنن
خب من این بازی هارو در نظر دارم :
1.fifa 10
2.heavy rain
3.MAG
4.demons souls
5.resistance 2
6.uncharted 2
من از دوستان میخواهم تا بازی های مورد نظرم را که در بالا نوشتم در 5 زمینه یه زیر رتبه بندی بکنن
1.درجه ی سختی بازی 2.میزان خشونت 3. (این مورد برایم خیلی مهم است ) بازی صحنه دار نباشه 4.بخش آن لاین بازی 5 . نمره ی کل
اگر دوستان مایل بودن میتونن برای هر پاسخ خود دلیل هم بنویسند که ما ممنون میشیم
یک سوال خیلی فنی هم از دوستان داشتم : بعضی از دو ستان میگن در بازی mw2 سرور پینگ هارو یک دست میکنه تا در بازی lag به وجود نیاد میخواستم بدونم اصلا این حرف درسته ؟؟ اگر درست هست چقدر تاثیر در بازی داره و چه بازی هایه دیگری این قابلیت رو دارن ؟؟؟
و من همین جا از دوستانی که جواب من رو میدهند تشکر میکنم و اگر ممکن هست چند نفر پاسخ سوال من رو بدن تا من مجبور نشم دوباره سوال بپر سم وباز هم تشکر
من فوتبالی نیستم ولی فیفا 10 به نظر میاد باب میل اهالی فوتبال هست
مگ هم بازی جالبیه اگه اهل مولتی هستی بگیر البته اگه بد کمپانی 2 رو نرفتی اونو بگیری خیلی بهتره
دمون سولز فقط باب میل RPG باز های حرفه ای هست و البته خیلی هم سخته
رزیستانس 2 رو اگه از FPS تند و خالی بندی!(تخیلی) خوشت میاد بگیر
آنچارتد 2 بهترین انتخاب هست برای شما بعد از تموم کردن 2-3 باره سینگل، ساعت ها می تونی از مولتی بازی لذت ببری