راهنمایی برای خرید بازی برای PS3

دوستان یه سوال داشتم ایا با بازی نکردن سریهای قبلی متال گیر موضوع متالگیر 4 رو میفهمیم ؟ و قیمت نو و دست دومش چنده ؟​
والا قیمت دقیق ندارم ولی دوستان میگفتن که نوش 45 هست و دست دوم هم بین 30 تا 20 (بسته به ریجنش) خرید و فروش میشه.
لذت متال گیر هم به داستانش هست.شما باید از شماره اولی که برای پلی استیشن1 اومد بازی کنی تا داستانشو بفهمی.البته داستانش توی نت موجود هست و می تونید تا سر متال گیر سالید4 بدونید و بقیشو بازی کنید.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
آقا کسی قیمت دسته دوم آنچارتد2 ریجن 1 یا 2 و همچنین کیلزون2 ریجن 1 یا 2 غیر پلاتینیوم رو نداره؟اگه دارید همراه با شماره و آدرس مغازه برام بفرستید.

یه 20 روز دیگه gta lost and demend میاد و من موندم 20 روز وایسم یا برم همون 2008 iv رو بخرم.......اگه دوستانی که این بازی رو xbox بازی کردن یا دربارش میدونن منو راهنمایی کن که آیا فرقش با iv کلیه یا نه؟؟اگه قرار باشه که مثله اون ورژن جدیده سان اندریاس باشه گه ماشیناش عوض شده بود من انتخابم IV قدیمیه خواهد بود چون با تیپ قدیمیش خیلی بیشتر حال میکردم تا به روز شدش..........
**آیا کار درستی میکنم برم iv 2008 رو بخرم یا نه؟؟....یا اینکه وایسم 20 روزی تا lost and...؟؟:confused:
----------------------------------------------------------------
دوستان اگه قیمت نو و دسته دومش هم بگن ممنون میشم...:blushing:
و اینکه از کجا بخرم تا یه چیزی ته جیبم بمونه(طرف قیمت پرت نکنه واسه خودش)....!!

یه 20 روز دیگه gta lost and demend میاد و من موندم 20 روز وایسم یا برم همون 2008 iv رو بخرم.......اگه دوستانی که این بازی رو xbox بازی کردن یا دربارش میدونن منو راهنمایی کن که آیا فرقش با iv کلیه یا نه؟؟اگه قرار باشه که مثله اون ورژن جدیده سان اندریاس باشه گه ماشیناش عوض شده بود من انتخابم IV قدیمیه خواهد بود چون با تیپ قدیمیش خیلی بیشتر حال میکردم تا به روز شدش..........
**آیا کار درستی میکنم برم iv 2008 رو بخرم یا نه؟؟....یا اینکه وایسم 20 روزی تا lost and...؟؟:confused:
----------------------------------------------------------------
دوستان اگه قیمت نو و دسته دومش هم بگن ممنون میشم...:blushing:
و اینکه از کجا بخرم تا یه چیزی ته جیبم بمونه(طرف قیمت پرت نکنه واسه خودش)....!!
از نظر گرافیکی هیچ فرقی ندارن باهم دیگه تنها تفاوتش تو داستان بازی هست
درمورد اینکه کدومش رو بازی کنی باید بگم جی تی ای رو باید بازی کرد هم اصلی رو هم این قسمتهای جدیدی که داره میاد این بازی یه شاهکاره برای خودش ضمن اینکه الان با قیمت مناسبی میتونی بگیری بازی رو

من نسخه ی معمولیشو 72ت گرفتم collector هم 240 ت هست فک کنم

240 تومن فکر منظورت همونی هست که جعبه پاندورا داره ولی منظور من این بود http://www.ebgames.com.au/ps3-149329-God-of-War-3-Collectors-Edition-PlayStation-3

اینجا هر دو مدل : معمولی و اونیکه لینک دادم 120 دلاره !!!!!!
به نظرتون 120 دلار میارزه یا بگم از ایران همون 72 تومنی رو بیارن؟

سلام به همه ی دوستان بازی سنتری
من حدود 6 ماه میشه که هیچ بازیی برای ps3 م نخریدم و حالا تصمیم گرفتم 2 یا 3 تا بازی بگیرم و از دوستان میخواهم تا منو راهنمایی کنن
خب من این بازی هارو در نظر دارم :
1.fifa 10
2.heavy rain
3.MAG
4.demons souls
5.resistance 2
6.uncharted 2
من از دوستان میخواهم تا بازی های مورد نظرم را که در بالا نوشتم در 5 زمینه یه زیر رتبه بندی بکنن
1.درجه ی سختی بازی 2.میزان خشونت 3. (این مورد برایم خیلی مهم است ) بازی صحنه دار نباشه:biggrin1: 4.بخش آن لاین بازی 5 . نمره ی کل
اگر دوستان مایل بودن میتونن برای هر پاسخ خود دلیل هم بنویسند که ما ممنون میشیم
یک سوال خیلی فنی هم از دوستان داشتم : بعضی از دو ستان میگن در بازی mw2 سرور پینگ هارو یک دست میکنه تا در بازی lag به وجود نیاد میخواستم بدونم اصلا این حرف درسته ؟؟ اگر درست هست چقدر تاثیر در بازی داره و چه بازی هایه دیگری این قابلیت رو دارن ؟؟؟
و من همین جا از دوستانی که جواب من رو میدهند تشکر میکنم و اگر ممکن هست چند نفر پاسخ سوال من رو بدن تا من مجبور نشم دوباره سوال بپر سم وباز هم تشکر

من حدود 6 ماه میشه که هیچ بازیی برای ps3 م نخریدم و حالا تصمیم گرفتم 2 یا 3 تا بازی بگیرم و از دوستان میخواهم تا منو راهنمایی کنن
1.fifa 10
2.heavy rain
3.MAG
4.demons souls
5.resistance 2
6.uncharted 2
من از دوستان میخواهم تا بازی های مورد نظرم را که در بالا نوشتم در 5 زمینه یه زیر رتبه بندی بکنن
1.درجه ی سختی بازی 2.میزان خشونت 3. (این مورد برایم خیلی مهم است ) بازی صحنه دار نباشه:biggrin1: 4.بخش آن لاین بازی 5 . نمره ی کل
یک سوال خیلی فنی هم از دوستان داشتم : بعضی از دو ستان میگن در بازی mw2 سرور پینگ هارو یک دست میکنه تا در بازی lag به وجود نیاد میخواستم بدونم اصلا این حرف درسته ؟؟ اگر درست هست چقدر تاثیر در بازی داره و چه بازی هایه دیگری این قابلیت رو دارن ؟؟؟
و من همین جا از دوستانی که جواب من رو میدهند تشکر میکنم و اگر ممکن هست چند نفر پاسخ سوال من رو بدن تا من مجبور نشم دوباره سوال بپر سم وباز هم تشکر
درمورد بازیهای که نوشتی من uncharted و havy rain رو بیشتر میپسندم بازیهای خوبی هستن از لحاظ گرافیکی هم که میدونی آنچارتد ترکونده
کلا با فیفا 2010 حال نکردم همین الان خودم resistance دارم بازی میکنم در حدا عالی نیست بد هم نیست
او دو تا دیگه هم بازی نکردم به نظر من همون دو تا اولی فقط
البته بازیهای بهتری هم تو بازار هست

1.fifa 10
2.heavy rain
3.MAG
4.demons souls
5.resistance 2
6.uncharted 2
بچه ها اگر میشه چند نفر دیگه هم به سوال ما جواب بدن و همچنین ممنون از اون دوستی که جواب داد فقط من یه 6-7 متری سوال نوشتم اگر ممکنه کامل تر جواب بدین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or