میشه بگی کجا 40 میده ؟ من هر جا assassins creed 2 رو پرسیدم باز نداشتن و پلمپش هم 65 بود و بازش هم گفت اگه باشه 50 . من در به در دنبالشم الان ولی قیمتش بالاست.38-40 میتونی گیر بیاری.
میشه بگی کجا 40 میده ؟ من هر جا assassins creed 2 رو پرسیدم باز نداشتن و پلمپش هم 65 بود و بازش هم گفت اگه باشه 50 . من در به در دنبالشم الان ولی قیمتش بالاست.38-40 میتونی گیر بیاری.
والا قیمت دقیق ندارم ولی دوستان میگفتن که نوش 45 هست و دست دوم هم بین 30 تا 20 (بسته به ریجنش) خرید و فروش میشه.دوستان یه سوال داشتم ایا با بازی نکردن سریهای قبلی متال گیر موضوع متالگیر 4 رو میفهمیم ؟ و قیمت نو و دست دومش چنده ؟
من نسخه ی معمولیشو 72ت گرفتم collector هم 240 ت هست فک کنمسلام
دوستان نگفتید که gow3 نسخه معمولی و collector اش تو تهران چنده؟
از نظر گرافیکی هیچ فرقی ندارن باهم دیگه تنها تفاوتش تو داستان بازی هستیه 20 روز دیگه gta lost and demend میاد و من موندم 20 روز وایسم یا برم همون 2008 iv رو بخرم.......اگه دوستانی که این بازی رو xbox بازی کردن یا دربارش میدونن منو راهنمایی کن که آیا فرقش با iv کلیه یا نه؟؟اگه قرار باشه که مثله اون ورژن جدیده سان اندریاس باشه گه ماشیناش عوض شده بود من انتخابم IV قدیمیه خواهد بود چون با تیپ قدیمیش خیلی بیشتر حال میکردم تا به روز شدش..........
**آیا کار درستی میکنم برم iv 2008 رو بخرم یا نه؟؟....یا اینکه وایسم 20 روزی تا lost and...؟؟:confused:
----------------------------------------------------------------
دوستان اگه قیمت نو و دسته دومش هم بگن ممنون میشم...:blushing:
و اینکه از کجا بخرم تا یه چیزی ته جیبم بمونه(طرف قیمت پرت نکنه واسه خودش)....!!
چرا هیچکس جواب نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام
just cause 2 رو جایی اورده ؟ اگه اره تلفنش رو بدین
من نسخه ی معمولیشو 72ت گرفتم collector هم 240 ت هست فک کنم
???????????????????????????????????????????????????????????????????????سلام
just cause 2 رو جایی اورده ؟ اگه اره تلفنش رو بدین
درمورد بازیهای که نوشتی من uncharted و havy rain رو بیشتر میپسندم بازیهای خوبی هستن از لحاظ گرافیکی هم که میدونی آنچارتد ترکوندهسلام به همه ی دوستان بازی سنتری
من حدود 6 ماه میشه که هیچ بازیی برای ps3 م نخریدم و حالا تصمیم گرفتم 2 یا 3 تا بازی بگیرم و از دوستان میخواهم تا منو راهنمایی کنن
خب من این بازی هارو در نظر دارم :
1.fifa 10
2.heavy rain
3.MAG
4.demons souls
5.resistance 2
6.uncharted 2
من از دوستان میخواهم تا بازی های مورد نظرم را که در بالا نوشتم در 5 زمینه یه زیر رتبه بندی بکنن
1.درجه ی سختی بازی 2.میزان خشونت 3. (این مورد برایم خیلی مهم است ) بازی صحنه دار نباشه:biggrin1: 4.بخش آن لاین بازی 5 . نمره ی کل
اگر دوستان مایل بودن میتونن برای هر پاسخ خود دلیل هم بنویسند که ما ممنون میشیم
یک سوال خیلی فنی هم از دوستان داشتم : بعضی از دو ستان میگن در بازی mw2 سرور پینگ هارو یک دست میکنه تا در بازی lag به وجود نیاد میخواستم بدونم اصلا این حرف درسته ؟؟ اگر درست هست چقدر تاثیر در بازی داره و چه بازی هایه دیگری این قابلیت رو دارن ؟؟؟
و من همین جا از دوستانی که جواب من رو میدهند تشکر میکنم و اگر ممکن هست چند نفر پاسخ سوال من رو بدن تا من مجبور نشم دوباره سوال بپر سم وباز هم تشکر
بچه ها اگر میشه چند نفر دیگه هم به سوال ما جواب بدن و همچنین ممنون از اون دوستی که جواب داد فقط من یه 6-7 متری سوال نوشتم اگر ممکنه کامل تر جواب بدینسلام به همه ی دوستان بازی سنتری
من حدود 6 ماه میشه که هیچ بازیی برای ps3 م نخریدم و حالا تصمیم گرفتم 2 یا 3 تا بازی بگیرم و از دوستان میخواهم تا منو راهنمایی کنن
خب من این بازی هارو در نظر دارم :
1.fifa 10
2.heavy rain
3.MAG
4.demons souls
5.resistance 2
6.uncharted 2
من از دوستان میخواهم تا بازی های مورد نظرم را که در بالا نوشتم در 5 زمینه یه زیر رتبه بندی بکنن
1.درجه ی سختی بازی 2.میزان خشونت 3. (این مورد برایم خیلی مهم است ) بازی صحنه دار نباشه:biggrin1: 4.بخش آن لاین بازی 5 . نمره ی کل
اگر دوستان مایل بودن میتونن برای هر پاسخ خود دلیل هم بنویسند که ما ممنون میشیم
یک سوال خیلی فنی هم از دوستان داشتم : بعضی از دو ستان میگن در بازی mw2 سرور پینگ هارو یک دست میکنه تا در بازی lag به وجود نیاد میخواستم بدونم اصلا این حرف درسته ؟؟ اگر درست هست چقدر تاثیر در بازی داره و چه بازی هایه دیگری این قابلیت رو دارن ؟؟؟
و من همین جا از دوستانی که جواب من رو میدهند تشکر میکنم و اگر ممکن هست چند نفر پاسخ سوال من رو بدن تا من مجبور نشم دوباره سوال بپر سم وباز هم تشکر