راهنمایی برای خرید بازی برای PS3

سلام
من ميخواستم GTA IV رو بگيرم ولي يهعده از دوستان توي صفحات پيش گفته بودن كه Episode From Liberty City بهتره مخصوصا اگه تا حالا IV رو بازي نكرده باشي
ميخواستم ببينم گيم پلي اين دوتا چند ساعته
با توجه به اينكه EFLC يه DLC از IV بايد كوتاهتر باشه ديگه نه؟؟؟؟
ممنونم ميشمدر كل بگيد كدوم بيشتر حال ميده

سلام
من ميخواستم GTA IV رو بگيرم ولي يهعده از دوستان توي صفحات پيش گفته بودن كه Episode From Liberty City بهتره مخصوصا اگه تا حالا IV رو بازي نكرده باشي

Episode نسبت به IV متورگرافیکی و... یکمی پیشرفت کرده و چندتا چیز مثله ماشین و... اضافه شده و چندتا چیز مثله فروشگاه لباس و ... ازش حذف شده
Episode دوتا DLC داره ! (برا PC و xbox که اینطوری بود) هر کدوم از DLC ها کمتر از 7-8 ساعت گیم پلی داره ولی IV حدود 15 ساعت هست.

سلام

من خودم gta iv رو بازی نکردم اما این یکی رو که گرفتم واقعا خیلی خوب بوده
مخصوصا اینکه دو تا dlc هست و دو تا داستان هم داره زیاد خسته نمیشی
هر دو تا باهم یه حدود 22-23 ساعت گیم پلی دارن
در کل بخری ضرر نمیکنی

من مي خوام از سايت DC چند تا بازي خريد كنم لطفا دوستاني كه تجربه خريد از اين سايت رو داشتن بگن كه براي خريد جاي خوب و مطمئني هستش؟:smile:
چند روزه بازي رو ميرسونه به مشتري؟تشكر

fifa_10_ps3_authentic.jpg

من مي خوام از سايت DC چند تا بازي خريد كنم لطفا دوستاني كه تجربه خريد از اين سايت رو داشتن بگن كه براي خريد جاي خوب و مطمئني هستش؟:smile:
چند روزه بازي رو ميرسونه به مشتري؟تشكر

fifa_10_ps3_authentic.jpg
سلام
آقا منم همین سوال رو داشتم http://shop.dcinpc.com/index.php?categoryID=26&offset=0
این جا چرا نه آدرس داره نه شماره تماس ؟؟؟؟
بازی هاش آکه یا دست دو ؟؟؟
لطفا دوستانی که جدیدا از این جا خرید کردن یه توضیح بدن

آخرین ویرایش:
سلام
من تازه ps3 خریدم و می‌خوام یه بازی آنلاین بگیرم که بچه‌ها بیشتر بازی‌ می‌کنن لطفا بگید چه بازی انلاینی تو ایران بیشتر طرف دار داره تا من هم اونو بگیرم و با بچه‌ها بازی کنم

آخرین ویرایش:
من تازه ps3 خریدم و می‌خوام یه بازی آنلاین بگیرم که بچه‌ها بیشتر بازی‌ می‌کنن لطفا بگید چه بازی انلاینی تو ایران بیشتر طرف دار داره تا من هم اونو بگیرم و با بچه‌ها بازی کنم
اگر تجربه بازی آنلاین داری، BFBC2 بگیر. اگه نه Mw2. بچه ها هم دو گروه شدن، یک گروه MW2 بازی می کنن هنوز و بقیه BC2 بازی می کنن. MW2 رو فقط اگه سرعتت خوبه بگیر.

آنلاینش چطوریه چون من فقط می‌خوام آنلاین بازی کنم
گفتن که رو MPـیش کار کردن، ولی خب توی آنلاین به پای MW2 نمی رسه.
آنلاین Mw2 جوریه که خفن معتاد می شی و نمیتونی ولش کنی. من نزدیک به 5 ماهه که دارم MW2 بازی می کنم و هنوز برام جذابیت داره. ولی تکرار می کنم: فقط اگه سرعت اینترنتت بالاست بگیرش.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or