راهنمایی برای خرید بازی برای PS3

2 تا سوال ! :blushing::blushing:
کدوم مغازه برای تعویض بازی های PS3 منصف تر از بقیه هست و توصیه میشه !! :biggrin1::biggrin1: (( فتحی توصیه میشه؟؟!! اصلا بازی تعویض میکنه !!! ؟ ))
این فروشگاه نیما دقیقا کجای توپخونه هست ؟؟ :confused::confused:

2 تا سوال ! :blushing::blushing:
کدوم مغازه برای تعویض بازی های PS3 منصف تر از بقیه هست و توصیه میشه !! :biggrin1::biggrin1: (( فتحی توصیه میشه؟؟!! اصلا بازی تعویض میکنه !!! ؟ ))
این فروشگاه نیما دقیقا کجای توپخونه هست ؟؟ :confused::confused:
دوستان که West Game رو برای تبادل بازی پیشنهاد میکنن .
فروشگاه نیما هم توی پاساژ لباف ، طبقه پایین زیر راه پله هست .

دوستان که West Game رو برای تبادل بازی پیشنهاد میکنن .
فروشگاه نیما هم توی پاساژ لباف ، طبقه پایین زیر راه پله هست .
وست شعبه ولیصر که انگار زده کلا تو کار PC !! :biggrin1::biggrin1::biggrin1: :confused::confused::confused:
عجب !! :eek: من امروز حسابی لباف رو گشتم ولی فروشگاه نیما رو ندیدم !!! :biggrin1::biggrin1: :blushing::blushing:

بستگی به سلیقه خودت داره.با فوتبال بیشتر حال می کنه یا با FPS
من جفتشو خيلي دوست دارم ولي fifa يه كم بيشتر اما اگر موقع بازي كردن بخواد lag داشته باشه به هيچ وجه نميخوامش
من سرعت adsl م 256 ميتونم بدون lag بازي كنم يانه ؟؟؟

با سلام خدمت همه دوستان
بنده یک توفیق اجباری نصیبم شد و یکی از دوستان پدرم برام یک PS3 از آلمان هدیه آورده است. بنده خدا فکر کرده از 15 سال پیش که رفته آلمان، من رشدم متوقف شده. برا همین تصمیم گرفته برای PS3 بیاره. بنده علیرغم اینکه باید لنگامو (پاهامو) اره کنم، 28 سالمه و سرپیری می خوام از این دستگاه واقعا دوست داشتنی استفاده کنم(البته اگه همسرم من و PS3 رو سالم بذاره).
این هدیه دهنده مهربان زمانی که می خواسته دستگاه رو بخره یادش رفته بازی بخره و دست بنده ره کاملا در پوست گردو قرار داده. بعد از اینکه مطالب انجمن رو خوندم، متوجه شدم بازی های این دستگاه خیلی گرونه و واقعا در حد وسع من نیست (بنده فعلا ماهی 90 تومن حقوق می گیرم، آخه سربازم). از دوستان می خواستم بپرسم از چه جاهایی پیشنهاد می کنید که بازی کرایه کنم؟ و اینکه نرخ کرایه هر شب چقدر است؟
ممنون از اینکه جوابمو می دین*

من جفتشو خيلي دوست دارم ولي fifa يه كم بيشتر اما اگر موقع بازي كردن بخواد lag داشته باشه به هيچ وجه نميخوامش
من هیچ کدومشون رو انلاین بازی نکردم بچه های دیگه باید بگن

با سلام خدمت همه دوستان
بنده یک توفیق اجباری نصیبم شد و یکی از دوستان پدرم برام یک PS3 از آلمان هدیه آورده است. بنده خدا فکر کرده از 15 سال پیش که رفته آلمان، من رشدم متوقف شده. برا همین تصمیم گرفته برای PS3 بیاره. بنده علیرغم اینکه باید لنگامو (پاهامو) اره کنم، 28 سالمه و سرپیری می خوام از این دستگاه واقعا دوست داشتنی استفاده کنم(البته اگه همسرم من و PS3 رو سالم بذاره).
این هدیه دهنده مهربان زمانی که می خواسته دستگاه رو بخره یادش رفته بازی بخره و دست بنده ره کاملا در پوست گردو قرار داده. بعد از اینکه مطالب انجمن رو خوندم، متوجه شدم بازی های این دستگاه خیلی گرونه و واقعا در حد وسع من نیست (بنده فعلا ماهی 90 تومن حقوق می گیرم، آخه سربازم). از دوستان می خواستم بپرسم از چه جاهایی پیشنهاد می کنید که بازی کرایه کنم؟ و اینکه نرخ کرایه هر شب چقدر است؟
سلام من هم مثل شما تازه كارم اما فكر نميكنم بازي رو كرايه بدن شما براي اين كه خيلي زير خرج نري 2 راه داري
1.اگر دوست داري بازي هات متنوع باشن برو تو بازار چه چنتا يازي دست 2 بخر (چون blu ray سخت خش ميفته ميگم. البته حواستم بايد جمع كني سرت كلاه نره ) بعدش همون بازي هارو بعد از اين كه تموم كرديشون دو باره بزار براي فروش كه امكانش باز هم تو اين سايت به صورت رايگان وجود داره (چه سايت خوبيه :biggrin1: ) و بعضي از فروشگاه ها هم هستن كه بازي رو تعويض ميكنن يه پولي سر ازت ميگيرن بازيتم ازت ميگيرن يه بازي ديگه ميتوني ازشون بگيري (البته اون پولي كه سر ازت ميگيرن كمه نزديكاي 10-15 تومنه )
2. راه دوم در صورتي امكان داره كه ADSL داشته باشي براي استفاده از اين راه ميري يه بازي دست 2 ميخري كه سرور هاي خيلي قويي داشته باشه اول بازي روتموم ميكني و حالشو ميبري بعدش ميري تو psn رقابت ميكني (كه كيفش 100 تايه بخش تك نفرست )
در مجموع راه دوم ارزون تره ولي adsl ميخود و يكمم تنوعش كمه اما شما كه سر بازي فكر نميكنم خيلي وقت واسه بازي كردن داشته باشي پس اگر adsl داشتي يه بازي بگير حدود يه 6 ماهي سر گرمت ميكنه
اگر ميشه دوستان ديگه جواب مارو هم بدن

سرعتت که بد نیست اگر پینگت هم پایین باشه مشکلی نیستش...

با سلام خدمت همه دوستان
از من میشنوی بفروشش یه ایکس باکس بخر همون بازیا رو دوونه ای 4 تومن بصورت کپی بخر.دردسرتم خیلی کمتر میشه.بازیاشم خیلی جاها گیر میاد.فت فراوون:biggrin1:

ببین اگر پینگت خوب باشه راحت بازی میتونی بکنی.من با 128 فیفا بازی کردم بدون لگ.با 512 هم بازی کزدم ولی لگ داشتم.مهم پینگته تا سرعتت.یه پینگ بگیر تا بگم لگ داری یا نه
ببينيد ميتونيد عكس رو دان لود كنيد از RUN يه عكس گزاشتم تو رپيد شير نميدونم چرا نميتونم خودم دان لودش كنم اگر شما تونستيد دان لود كنيد به من بگيد كه من بفهمم درست آپ لودكردم اگر هم نتو نستيد بازهم بگيد دان لود نميشه كه منيه كاريش بكنم

http://rapidshare.com/files/315384391/untitled.bmp
اين آدرسو تو آدرس بار پيست كنيد( :biggrin1:عجب نكته يه خفني گفتم)
البته چرت گفت كليك هم بكنيد روش مياد :biggrin1:
آقا اينو مينويسه نميدونم چرا خنگ شدم نميتونم از رپيد شير استفاده كنم
Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\Documents and Settings\ehsan>ping www.yahoo.com

Pinging www-real.wa1.b.yahoo.com [87.248.113.14] with 32 bytes of data:

Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=220ms TTL=46
Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=217ms TTL=46
Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=212ms TTL=46
Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=215ms TTL=46

Ping statistics for 87.248.113.14:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 212ms, Maximum = 220ms, Average = 216ms

C:\Documents and Settings\ehsan>

آخرین ویرایش:
ببينيد ميتونيد عكس رو دان لود كنيد از RUN يه عكس گزاشتم تو رپيد شير نميدونم چرا نميتونم خودم دان لودش كنم اگر شما تونستيد دان لود كنيد به من بگيد كه من بفهمم درست آپ لودكردم اگر هم نتو نستيد بازهم بگيد دان لود نميشه كه منيه كاريش بكنم

http://rapidshare.com/files/315384391/untitled.bmp
اين آدرسو تو آدرس بار پيست كنيد( :biggrin1:عجب نكته يه خفني گفتم)

پینگت خوبه;)مشکلی نداری.نباید لگ داشته باشی.

سلام
اگر ميشه در باره يه
Resistance: Fall of Man

هم يه را نمايي به ما بكنيد
1. بازي آن لاين هم داره ؟؟؟ 2. سرور هاش چجوريه ؟؟ 3. آن لاينش مشتري داره ؟؟يعني ملت ميان بازي كنن ؟؟ تو آنلاينش حال ميده ؟؟
درجه خشونت بازي چقدره ؟ الف) در حد cod ب)در حد gow ج)درحد dead spase د)بيش از dead spase
درجه تر سناكي يا درجه خشونت جفتش يكيه ديگه ؟؟ آره ؟؟
اگر نيست درجه ترسناكيش چقدره ؟؟(با توجه به گزينه هاي داده شده پاسخ دهيد لطفا )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or