دوستان که West Game رو برای تبادل بازی پیشنهاد میکنن .2 تا سوال ! :blushing::blushing:
کدوم مغازه برای تعویض بازی های PS3 منصف تر از بقیه هست و توصیه میشه !! :biggrin1::biggrin1: (( فتحی توصیه میشه؟؟!! اصلا بازی تعویض میکنه !!! ؟ ))
این فروشگاه نیما دقیقا کجای توپخونه هست ؟؟ :confused::confused:
وست شعبه ولیصر که انگار زده کلا تو کار PC !! :biggrin1::biggrin1::biggrin1: :confused::confused::confused:دوستان که West Game رو برای تبادل بازی پیشنهاد میکنن .
فروشگاه نیما هم توی پاساژ لباف ، طبقه پایین زیر راه پله هست .
من جفتشو خيلي دوست دارم ولي fifa يه كم بيشتر اما اگر موقع بازي كردن بخواد lag داشته باشه به هيچ وجه نميخوامشبستگی به سلیقه خودت داره.با فوتبال بیشتر حال می کنه یا با FPS
سلام من هم مثل شما تازه كارم اما فكر نميكنم بازي رو كرايه بدن شما براي اين كه خيلي زير خرج نري 2 راه داريبا سلام خدمت همه دوستان
بنده یک توفیق اجباری نصیبم شد و یکی از دوستان پدرم برام یک PS3 از آلمان هدیه آورده است. بنده خدا فکر کرده از 15 سال پیش که رفته آلمان، من رشدم متوقف شده. برا همین تصمیم گرفته برای PS3 بیاره. بنده علیرغم اینکه باید لنگامو (پاهامو) اره کنم، 28 سالمه و سرپیری می خوام از این دستگاه واقعا دوست داشتنی استفاده کنم(البته اگه همسرم من و PS3 رو سالم بذاره).
این هدیه دهنده مهربان زمانی که می خواسته دستگاه رو بخره یادش رفته بازی بخره و دست بنده ره کاملا در پوست گردو قرار داده. بعد از اینکه مطالب انجمن رو خوندم، متوجه شدم بازی های این دستگاه خیلی گرونه و واقعا در حد وسع من نیست (بنده فعلا ماهی 90 تومن حقوق می گیرم، آخه سربازم). از دوستان می خواستم بپرسم از چه جاهایی پیشنهاد می کنید که بازی کرایه کنم؟ و اینکه نرخ کرایه هر شب چقدر است؟
ممنون از اینکه جوابمو می دین*
از من میشنوی بفروشش یه ایکس باکس بخر همون بازیا رو دوونه ای 4 تومن بصورت کپی بخر.دردسرتم خیلی کمتر میشه.بازیاشم خیلی جاها گیر میاد.فت فراوون:biggrin1:با سلام خدمت همه دوستان
بنده یک توفیق اجباری نصیبم شد و یکی از دوستان پدرم برام یک PS3 از آلمان هدیه آورده است. بنده خدا فکر کرده از 15 سال پیش که رفته آلمان، من رشدم متوقف شده. برا همین تصمیم گرفته برای PS3 بیاره. بنده علیرغم اینکه باید لنگامو (پاهامو) اره کنم، 28 سالمه و سرپیری می خوام از این دستگاه واقعا دوست داشتنی استفاده کنم(البته اگه همسرم من و PS3 رو سالم بذاره).
این هدیه دهنده مهربان زمانی که می خواسته دستگاه رو بخره یادش رفته بازی بخره و دست بنده ره کاملا در پوست گردو قرار داده. بعد از اینکه مطالب انجمن رو خوندم، متوجه شدم بازی های این دستگاه خیلی گرونه و واقعا در حد وسع من نیست (بنده فعلا ماهی 90 تومن حقوق می گیرم، آخه سربازم). از دوستان می خواستم بپرسم از چه جاهایی پیشنهاد می کنید که بازی کرایه کنم؟ و اینکه نرخ کرایه هر شب چقدر است؟
ممنون از اینکه جوابمو می دین*
از من میشنوی بفروشش یه ایکس باکس بخر همون بازیا رو دوونه ای 4 تومن بصورت کپی بخر.دردسرتم خیلی کمتر میشه.بازیاشم خیلی جاها گیر میاد.فت فراوون:biggrin1:
يعني ميتونم بدونم lag بازي كنم ؟سرعتت که بد نیست اگر پینگت هم پایین باشه مشکلی نیستش...
يعني ميتونم بدونم lag بازي كنم ؟
پس fifa بگيرم ؟؟
ببينيد ميتونيد عكس رو دان لود كنيد از RUN يه عكس گزاشتم تو رپيد شير نميدونم چرا نميتونم خودم دان لودش كنم اگر شما تونستيد دان لود كنيد به من بگيد كه من بفهمم درست آپ لودكردم اگر هم نتو نستيد بازهم بگيد دان لود نميشه كه منيه كاريش بكنمببین اگر پینگت خوب باشه راحت بازی میتونی بکنی.من با 128 فیفا بازی کردم بدون لگ.با 512 هم بازی کزدم ولی لگ داشتم.مهم پینگته تا سرعتت.یه پینگ بگیر تا بگم لگ داری یا نه
ببينيد ميتونيد عكس رو دان لود كنيد از RUN يه عكس گزاشتم تو رپيد شير نميدونم چرا نميتونم خودم دان لودش كنم اگر شما تونستيد دان لود كنيد به من بگيد كه من بفهمم درست آپ لودكردم اگر هم نتو نستيد بازهم بگيد دان لود نميشه كه منيه كاريش بكنم
http://rapidshare.com/files/315384391/untitled.bmp
اين آدرسو تو آدرس بار پيست كنيد( :biggrin1:عجب نكته يه خفني گفتم)