راهنمایی برای خرید بازی برای PS3

Uncharted : Drake's fortune اینو دارم وقت خرید طرف platinum بهم داد رو کنسول
شماره 2 این بازی رو هم میخوام بگیرم
میخوام 5 تا بازی بگیرم
Nfs shift
Uncharted 2
tombraider underworld (اینواگه دیدین میشه یه توضیحی بدین چجوریه؟)
killzone
یکی هم باحال بگید بگیرم یه توضیحی هم در موردش بدین خوب میشه

سلام دوستان ببخشيد يه سوال داشتم اينكه:
من بازي MGS4 رو دارم ريجنش هم 1 هست و وقتاي انلاين بازي ميكنم مشكل دارم يعني ميتونم راحت بازي كنما و اين طرف اون طرف برم و بپرم و راحت حركت كنم و بازي گير نكنه ولي مشكل من اين هست كه خيلي زود تير ميخورم يعني خيلي خيلي زود يعني يه تير ميزنند زود ميميرم ولي من كلي تير ميزنم نميميمرند يعني به خاطر اين هست كه با سرور هاي امريكا وصل شدم نميتونم بهشون راحت تير بزنم و كلي خشاب ميزنم بهشون ولي دير ميميرند:) و من زود ميمرم
به نظرتون ريجن 2 براي انلاين بهتره يا ريجن 1 ؟كدوم ميشه راحت بازي كرد؟مشكلي نباشه؟
كي با هر 2 تا ريجن انلاين زده؟

من بازي MGS4 رو دارم ريجنش هم 1 هست و وقتاي انلاين بازي ميكنم مشكل دارم يعني ميتونم راحت بازي كنما و اين طرف اون طرف برم و بپرم و راحت حركت كنم و بازي گير نكنه ولي مشكل من اين هست كه خيلي زود تير ميخورم يعني خيلي خيلي زود يعني يه تير ميزنند زود ميميرم ولي من كلي تير ميزنم نميميمرند يعني به خاطر اين هست كه با سرور هاي امريكا وصل شدم نميتونم بهشون راحت تير بزنم و كلي خشاب ميزنم بهشون ولي دير ميميرند:) و من زود ميمرم
به نظرتون ريجن 2 براي انلاين بهتره يا ريجن 1 ؟كدوم ميشه راحت بازي كرد؟مشكلي نباشه؟
حاجی ربط نداره :دی...... معمولا مهم اینه که تیر رو به کجاش بزنی...

من هم رو xbox بعضي وقت ها اين مشكل رو دارم تا اون جايي كه من ميدونم به خاطر lag هست در واقع گلوله ي شما دير به يارو ميرسه

سلام اگه ميشه بگيد چی كار كنم؟
صبر كنم گاد:كالكشن بياد؟
MGS4 رو بگيرم؟
Uncharted2 رو تموم كنم و بعد برم سراغ يه بازی ديگه؟
به نظر من MGS 4 و UNCHARTED 2 رو بگير بازيشون كه كردي اگه خواستي بفروش و با پولشون صب ركن تا گاد كالكشن بياد.اره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or