راهنمایی برای خرید بازی برای PS3

سلام
من هم ps3 خريدم:dancing: البته الان دستم نيست :biggrin1:و تا آخر هفته ي بعد ميرسه
مي خواستم بدونم kz2 سرور هاش قوي ترن يا mw2 ؟
كدوم يك از دو بازي نام برده تو لايو بيشتر حال ميده ؟(البته من cod5 رو تو xbox ام لايو بازي كردم و ميدونم چه جوريه و فقط يك جواب يك كلمه اي ميخوام )
يه سوال ديگه سرور هايه fifa 10 اون قدر قوي هستن كه بشه با هاش لايو بازي كرد ؟؟؟؟
من چون pes9 رو تو لايو بازي كردم ميدونم چه چيزه به درد نخوريه ميخواستم بدونم فيفا چقدر بهتره و آيا ميشه به راحتي و بدون لگ بازي كرد يا نه ؟؟؟؟؟؟
ميگم عماد توهم فتح ميكني با اون پست دادنتا آخه اگر ميشد هرسه رو بگيره كه سوال نميپرسيد (منم فتح كردم داشتي)

آخرین ویرایش:
سلام
من هم ps3:dancing: خريدم البته الان دستم نيست :biggrin1:و تا آخر هفته ي بعد ميرسه
مي خواستم بدونم kz2 سرور هاش قوي ترن يا mw2 ؟
كدوم يك از دو بازي نام برده تو لايو بيشتر حال ميده ؟(البته من cod5 رو تو xbox ام لايو بازي كردم و ميدونم چه جوريه و فقط يك جواب يك كلمه اي ميخوام )
يه سوال ديگه سرور هايه fifa 10 اون قدر قوي هستن كه بشه با هاش لايو بازي كرد ؟؟؟؟
من چون pes9 رو تو لايو بازي كردم ميدونم چه چيزه به درد نخوريه ميخواستم بدونم فيفا چقدر بهتره و آيا ميشه به راحتي و بدون لگ بازي كرد يا نه ؟؟؟؟؟؟

ببين دوست عزيز ps3 ديگه live نداره يه چيز ديگه داره به اسمه psn .
فكر كنم kz2 سرورش هاش خيلي بهتر باشه.
فيفا هم بايد پينگت خوب باشه سرعت هم همين طور.
يه هيچ وجه قابل مقايسه باpes نيست.

من ميخواستم تو اين بازي هاي جديد يا فيفا بگيرم يا mw2 2 كه اگر تمومشون كردم (البته mw2 رو رو ايكس باكس تموم كردم ) بتونم تو psn ازش استفاده كنم كه پولم فرت نشه پس با توجه به پاسخ شما mw2 بگيرم ؟؟؟
اگر ميشه دوستان ديگه هم كمك كنن

آخرین ویرایش:
دوستان من 2تا بازی ps3 دارم که میخوام بفروشمشون(KZ2 و LBP که هر دو PAL هستن)!
اگه ممکنه آدرس یه مغازه رو بدین که بازیهای دسته 2 رو با قیمت خوب بخرن.
:biggrin1:

خب به بچه هايه همين سايت بفروش چون مغازه يه واسطه هست 100% ارزون تر ميخره تا يه نفر كه خريداره اگر خواستي تو سايت بفروشي برو تو بازارچه اولين تاپيك كه جزو تاپيك هاي مهمه و نيازي به پرميوم بودن نداره اما با توجه به تعداد پست هاي شما فكر ميكنم كه اين رو ميدو نستيد
اگر ميشه ينفر جواب مارو هم بده

خب به بچه هايه همين سايت بفروش چون مغازه يه واسطه هست 100% ارزون تر ميخره تا يه نفر كه خريداره اگر خواستي تو سايت بفروشي برو تو بازارچه اولين تاپيك كه جزو تاپيك هاي مهمه و نيازي به پرميوم بودن نداره اما با توجه به تعداد پست هاي شما فكر ميكنم كه اين رو ميدو نستيد
اگر ميشه ينفر جواب مارو هم بده
ممنون از جوابت ولی به یه دلایلی میخوام به یه فروشگاه یا مغازه بازیا رو بفروشم.

:arrowu:

من ميخواستم تو اين بازي هاي جديد يا فيفا بگيرم يا mw2 2 كه اگر تمومشون كردم (البته mw2 رو رو ايكس باكس تموم كردم ) بتونم تو psn ازش استفاده كنم كه پولم فرت نشه پس با توجه به پاسخ شما mw2 بگيرم ؟؟؟
چرا چند وقته بچه ها به اين تاپيك سر نميزنن؟؟؟؟؟؟؟
يا شايدم سر ميزنن وپست ما كلم شور يا باقالي حساب ميشه ؟؟

بستگی به سلیقه خودت داره.با فوتبال بیشتر حال می کنه یا با FPS

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or