راهنمایی برای خرید بازی برای PS3

Army Of Two: The 4t0h day
MAG
اولی رو اگه به WWE و کشتی کج علاقه داری بگیر، چون شنیدم امسال بازی خوبی از آب در اومده.
دومی هم میگن که خیلی عالی و سخته.

ممنون بابت پاسخ.
gow:c چی؟ من تو ps2 هم یک و هم 2 رو تموم کردم. بازم میارزه بازی کنم؟
بعد چه تغییری نسبت به نسخه ps2 کرده؟
ممنون

دوستان تا اولای بهمن بازی خوب چیا میاد؟؟؟
به نظرتون صبر کنم تا بازی های انحصاری بیاد یا نه؟ اصلا تا بهمن بازی انحصاری میاد؟
بعد نظرتون درباره ی این دو بازی چیه؟
smack down vs raw 2010
demon's souls
به جز اینا دیگه چی پیشنهاد میکنید.
ممنون

اگر به rpg علاقه داشته باشی اوایل بهمن بهشت میشه برات چون دو تا rpg خوف میاد که یکی هم انحصاری هستش ............ white knight chronicles و Star Ocean Last Hope .......عالی و بی نظیر ............. تاره احتمال قریب به یقین Heavy rain هم همین موقع ها میاد و خب بایونتا هم هستش و دارک سایدر و ...............
با این اوصاف فکر نکنم نوبت به کشتی کج برسه .............. دیمن سول هم شاهکاره فقط ممکنه سختی زیادش اعصابت رو خورد کنه و از بازی زده شی

پ.ن : بازی های rpg و هیوی رین رو سعی کن کالکتور ادیشن رو بخری چون دفترجه کتابچه همراهش خیلی کمک میکنه ، حداقل در مورد دیمن سول که اینجوری هستش ، می تونی بازی ها رو از همون مغازه که گیتار هیرو رو خریدی بخری ;)
پ.ن2 : هر وقت خواستی گیتار هیرو متالیکا رو رد کنی بره اول به خودم بگو :biggrin1:

ویرایش : با توجه به عناوین زیادی که تو راه اگه بودجه خیلی زیاد نداری (شکلک میلیونر) بیخیال گاو کالکشن شو فعلا .........

سلام دوستان
به نظرتون بهترین بازی اتومبیل رانی چی هست؟
دلیلتون رو هم بگید لطفا
الان روی PS3 بهتر ازین سه تا بازی پیدا نمیشه
1. Dirt 2 اگه آف رود دوست داری اونم با کمی چاشنی شبیه سازی
2. Motor Storm 2 آف رود+سرعت+هیجان+ترک های فوق العاده زیبا و دیدینی
2. NFS Shift اگه تو پیست دوست داری
من هر سه تاش رو پیشنهاد میکنم.دیگه بستگی به خودت داره
من اگه بخوام یدونه انتخاب کنم درت 2 رو انتخاب میکنم.البته اگه کنسول دیگه ای به غیر از PS3 و یا PC نداری چون درت و شیفت روی 360 و پی سی انتخاب بهتری هست و موتور استورم بدلیل انحصاری بودنش روی PS3

سلام

دوستان من می خواستم اگر خدا خواست از عربستان یه PS3 و 7تا بازی واسش بگیرم ولی رفتم تو Game Spot و مثلا قیمت های MGS4 رو چک کردم و یه چیز که خیلی برام عجیبه اختلاف قیمت از 19.99$ تا 77.42$ بود؟!

حالا چندتا سوال دارم:

1. چرا اینقدر اختلاف قیمت بین سایت های مختلف زیاده؟
2. قیمتی که در فروشگاه ها داده میشه کدوم یکی از این قیمتاس؟ و اصلا قیمت فروشگاه ها رو میشه از روی این سایت ها حدس زد؟
3. برای اینکه بفهمم قیمت مثلا MGS4 الان در فروشگاه های عربستان چنده باید به کجا مراجعه کنم؟

الان روی PS3 بهتر ازین سه تا بازی پیدا نمیشه
1. Dirt 2 اگه آف رود دوست داری اونم با کمی چاشنی شبیه سازی
2. Motor Storm 2 آف رود+سرعت+هیجان+ترک های فوق العاده زیبا و دیدینی
2. NFS Shift اگه تو پیست دوست داری
من هر سه تاش رو پیشنهاد میکنم.دیگه بستگی به خودت داره
من اگه بخوام یدونه انتخاب کنم درت 2 رو انتخاب میکنم.البته اگه کنسول دیگه ای به غیر از PS3 و یا PC نداری چون درت و شیفت روی 360 و پی سی انتخاب بهتری هست و موتور استورم بدلیل انحصاری بودنش روی PS3

نسبتا تایید میشه ................ من خودم هر سه تاش رو تو آرشیوم دارم ........... عالیا ولی به نظر من شیفت گزینه اوله ..............

یه سوال مهم دیگه
NBA Live 2010 بهتره یا NBA 2K10 ?دلیلتون رو هم بگید لطفا
جفتشون رو هم میشه تو PSN بازی کرد یا نه؟
جواب سوال اولتون رو دقیق نمی دونم چون اصلا این بازی ها رو بازی نکردم ولی 2K بیشتر تعریفش رو شنیدم
هر جفتشون رو هم میشه توی PSN بازی کرد
اقا اين بازي castlevania كي قراره بياد
هنوز خبری ازش نیست و تاریخ بازی 2010 اعلام شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or