راهنمایی برای خرید بازی برای PS3

فیفا 10 الان تو هند حدود 55 هزار تومن گیر میاد!البته نمیدونم چرا نامردا winning eleven 2010 رو حدود 75 هزار تومن قیمت گذاشتن!فکر کنم به خاطر اینه که exclusive پلی استیشن هستش!البته واسه این هم مطمئن نیستم که winning eleven اختصاصی پلی استیشنه یا نه!
نه نیستش و برای همه کنسولا اومده

سلام بچه ها ميخواستم بدونم تفاوت گرافيك بازيهاي xbox360 با ps3 تا چه اندازه است آخه(بدليل گروني بازيها) ميخوام ps3 رو با xbox360 عوضش كنم به نظر شما اين كار رو انجام بدم؟(خواهش ميكنم نظرات كامل و مفصل بدين كه من از دو راهي در بيام):confused::confused:

گرافیک بازی های فعلی که می شه گفت 99% مشابه هستند.چون بازی ها از حداکثر توان کنسول ها استفاده نمی کنن که بخوان با هم متفاوت باشن!
خوب ps3 و 360 xbox هر کدوم برتری ها . ضعف ها و کاربرد های خودشون رو دارن!
اگر فقط برای بازی می خوای مهمترین چیز اینه که باید بیبینی می خوای آنلاین بازی کنی یا نه!(البته بازی های اختصاصی هر کنسول رو هم باید در نظر بگیری ولی به نظر من نکته ی قبلی مهم تره!)
چیز دیگه ای که مهمه اینه که باید ببینی چقدر عشق بازی هستی!یعنی هر بازی که میاد رو می خوای امتحان کنی یا اینکه فقط می خوای بعضی بازی های خفن و مورد مورد علاقه خودت رو بازی کنی!
چیز های مهم و زیاد دیگه ای وجود داره ! شما اول اینا رو جواب بده تا به اونا هم برسیم!
موفق باشید

یه سوال Fifa 10 با Fifa Soccer 10 چه فرقی داره ؟!
FIFA Soccer 10
FIFA 10
هیچ فرقی نداره
سلام بچه ها ميخواستم بدونم تفاوت گرافيك بازيهاي xbox360 با ps3 تا چه اندازه است آخه(بدليل گروني بازيها) ميخوام ps3 رو با xbox360 عوضش كنم به نظر شما اين كار رو انجام بدم؟(خواهش ميكنم نظرات كامل و مفصل بدين كه من از دو راهي در بيام)
نظر من اینه که نفروشی چون فقط ضرره
پول جم کن پلی 3 هم بگیر که کامل بشه.هر جفتش با هم خیلی بهتره

دوستان من میخوام mgs 4 بخرم آکبندش چنده الان؟ و از کجا بگیرم؟ u2 رو هم یه قیمت بدین چنده الان؟ تازه ps3 گرفتم و killzone 2 و resistance 2 رو هم تموم کردم میخوام این دوتارو بفروشم این دوتارو بگیرم نظرتون چیه؟ قیمت یادتون نره؟ ممنون

سلام
دوستان من الان بازی god of war collection چند بگیرم خوبه؟از شخص میخوام بگیرم دست دوم لطفا یه قیمت بهم بگید
===================
hrdpc1 من یه بار قیمت کردم 40 بود دست دومش هم همینجا تو تاپیکش پرسیدم 30 ایناس حدودا
توپخونه خوبه
u2 رو من تخمین 60 میزنم :biggrin1: ببینیم چقد درست از اب در میاد

سلام بچه ها ميخواستم بدونم تفاوت گرافيك بازيهاي xbox360 با ps3 تا چه اندازه است آخه(بدليل گروني بازيها) ميخوام ps3 رو با xbox360 عوضش كنم به نظر شما اين كار رو انجام بدم؟(خواهش ميكنم نظرات كامل و مفصل بدين كه من از دو راهي در بيام):confused::confused:

خوب شما نمیخوای بازی های heavy rain ,gow 3 حداقل تستش کنی بعد عوض کنی؟؟!:smile:

سلام
من يه سوال تكراريداشتم سرور هاي killzone 2 بهتره يا mw2 ????
براي اين اين سول رو ميپرسم كه تو يكي از تاپيك هاخوندم mw2 همه ي پينگ هارو يك دست ميكنه باعث ميشه ديگه بازي lag نداشته باشه آيا واقعا اين كار رو انجام ميده و بازي lag نداره؟؟
(امير حسين (JIZ) جان اگر امكان داره باز هم شما جواب نده )

راهنمایی

سلام
من تازه پلی استیشن سه خریدم
این جا هم تازه واردم
می خواستم یه بازی مبارزه یی (سبک تیکن و مورتال کامبت) بخرم و یه ماشین مسابقه یی که جفتشون قابلیت دونفره بازی کردن رو داشته باشن
شنیدم موتوراستورم بازی خوبیه ولی چن تاس
کدوم نسخه رو بخرم؟
اگه از بچه های خود سایت کسی داشته باشه و قصد فروش داره بهتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or