راهنماي كامل بازي ها

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
تو بازیه Assassin's Creed نزدیک 4یا 5 تا از باس ها رو کشتم و همه شهرها هم باز شده الان هم توی همون شهر عربیه هستم (اسمش یادم نیست) ولی هرچی میگردم هیچ ماموریتی تو نقشه نیست فقط بعضی مو قع ها
این زن گدا ها مثل کنه میان بهم التماس میکنن منم نمیدونم باید چیکار کنم...:(
اگه کسی میدونه کمک کنه
خب حالا یه ماموریت گرفتی که باید تو 3 تا شهر از دوباره 3 نفر رو بکشی. برای شروع برو تو یکی از شهرها و قسمت های پایین شهر که بسته است رو بگرد. اون قسمت هایی که شهر بسته است برجی است که علامتش تو نقشه نیست.
حالا از برج برو بالا و قسمت بعدی شهر رو باز کن و ماموریت های جانبی رو رد کن تا برسی به باس بعدی.
موفق باشی

The Witcher

در بازی ویتچر وقتی وارد vizimaمی شیم ماموریت زیر رو میده که روی نقشه هیچی نیست

کسی راهنمای کامل رو داره

من توی بازی فاینال فانتزی 12 گیر کردم . من اونجایی که وارد یه شهری میشن که همه آدماش زن هستن و گوشاشون مثل خرگوشه مشکل دارم.
من از طریق یه معدن وارد شهر میشم و میرم پیش ملکشون و باهاش صحبت میکنم و بعدش از شهر می خوام خارج بشم دو باره از راه همون معدن باید برم یه شهر دیگه که راه هاش همه به وسیله یه چیز آبی رنگ که نمیدونم چیه بسته هستش و نمی شه ازش رد شد.اگه کسی این بازی رو رفته کمک کنه.
لطفا کمک کنید

خلی عجیب است که هیچ کسی بازی genji ps3 را بازی نکرده من گیر کردم توی قسمت اول بازی که با یک دختر در حیاط قصر شروع می شود یعنی هیچ کسی تا حالا این بازی را نداشته ؟؟؟؟ :confused::confused::confused:

Tomb Raider Underworld میخوام
اگر براي Tomb Raider راهنما بگذارن كه ديگه TR نيست:biggrin1:
حالش به اينه كه خودت معماهاشو كشف كني:-"
Tomb Raider ساخته شده براي به كار گرفتن سلول هاي خاكستري مغز :lightbulb:
من كه وقتي به اخرش رسيدم مخم داشت شيش و هشت ميزد:wacko:

آخرین ویرایش:
اون خونه ها رو بايد بگيري . چهار تا خونه خانواده‌هاي نيويوركي هست كه ميري منفجرش ميكني ها! يكي از اونا رو بايد بگيري كه اسمش little italy هست ... تمامي مغازه ها رو هم باس بگيري . تمامي خونه ها رو بايد بخري . تمامي حالت هاي قتل مثل پرت كردن افراد از بلندي و غيره رو بايد انجام بدي ... دون نيويورك بشي!

نسخه يكشه ديگه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or