راهنماي كامل بازي ها

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام وخسته نباشید یه سوال در مورد بازی رزیدنت اویل 5 داشتم .من بازی رو یک بار تموم کردم و یکی از تفنگ ها رو تا اخر اپگرید کردم ولی نمیدونم چطور از تیر بی نهایت اون استفاده کنم اگه راهنماییم کنی ممنون میشم

با سلام و خسته نباشيد به دوستان.
ببخشي من در بازي god of war 2_در pc2 مرحله court yard of atropos گير كردم.حياطي بزرگ .مجسمه سنگي بزرگ يك زن كه از چشماش نور ابي داره مياد(اين دومين مجسمه اين شكليست<اوليش نميگما).يك اهرم وسط حياط كه فقط يك پايه چوبي بالا مي بره و پايه بعد يك مدت مياد پايين.مجسمه اي در حياط نيستو فقط يك در كو چك در انتهاي گوشه حياط هست كه داخلش 2 مجسمه هست اما محجسمه ها به اين طرف نميان و موقع خارج شدن از در گير مي كنن.
لصفا راهنمايي كنيد چگونه بايد مجسمه يا چيز ديگري را روي پايه گذاشته و در نهايت جلوي چشمان مجسمه سنگي قرار بگيرد
اگر رهنماي فارسيشم بگذاريد ممنون ميشم

آخرین ویرایش:
مشکل در بازی bully
من در بازی کلاس زبان را اصلا جواب ندادم میخواستم اگه لطف کنید اگه کسی کلمات کل کلاسو زبانو میدونه بگه
ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون :love:

با سلام و خسته نباشيد به دوستان.
ببخشي من در بازي god of war 2_در pc2 مرحله court yard of atropos گير كردم.حياطي بزرگ .مجسمه سنگي بزرگ يك زن كه از چشماش نور ابي داره مياد(اين دومين مجسمه اين شكليست<اوليش نميگما).يك اهرم وسط حياط كه فقط يك پايه چوبي بالا مي بره و پايه بعد يك مدت مياد پايين.مجسمه اي در حياط نيستو فقط يك در كئ چك در انتهاي گوشه حياط هست كه داخلش 2 مجسمه هست اما محجسمه ها به اين طرف نميان و موقع خحارج شدن از در گير مي كنن.
لصفا راهنمايي كنيد چگونه بايد مجسمه يا چيز ديگري را روي پايه گذاشته و در نهايت جلوي چشمان مجسمه سنگي قرار بگيرد
اگر رهنماي فارسيشم بگذاريد ممنون ميشم
یک تاپیک هست تو انجمن پلی 2 اسمش god of war 2 است.همین سوال رو من اونجا پرسیدم.برو اونجاست.اگه نبود دوباره بپرس.
راستی play station 2 مخففش میشه ps2 نه pc2!!!

یک تاپیک هست تو انجمن پلی 2 اسمش god of war 2 است.همین سوال رو من اونجا پرسیدم.برو اونجاست.اگه نبود دوباره بپرس.
راستی play station 2 مخففش میشه ps2 نه pc2!!!
m-f عزيز ممنون از راهنماييت . در مورد بازي نمي دونم اون تاپيك پيدا نكردم. راهنمايي فارسيشو .اما اكه خودت يادته و راهنماييم كن. در مورد دومم اشتباه تايپي بود. ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or